Χαμός στην Ελευσίνα! Οι πολίτες δεν πήγαν να κάνουν το τεστ κορωνοϊού και είχαμε επέμβαση της αστυνομίας και πρόστιμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Εικόνες χούντας μερικά χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της χώρας.

Απίστευτα είναι τα όσα διαδραματίζονται στην Δυτική Αττική και ειδικότερα στην Ελευσίνα!

Ο συγκεκριμένος δήμος είναι ένας από τους τρεις (μαζί με τον Ασπρόπυργο και τη Μάνδρα) που έχει χαρακτηριστεί «κόκκινος» από τις υγειονομικές αρχές και στον οποίο έχει υποβληθεί σκληρό lockdown.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των αρχών για διενέργεια μαζικών τεστ κορωνοϊού, η προσέλευση των κατοίκων ήταν για ακόμη μία μέρα αρκετά χαμηλή.

Αυτό ανάγκασε την αστυνομία να λάβει ακόμη πιο σκληρά μέτρα!

Οι αστυνομικοί βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της βιομηχανικής πόλης, με έμφαση τις εισόδους και εξόδους, και σταματούσαν όλα τα οχήματα προτρέποντας τους πολίτες να μπουν στην ουρά και να περιμένουν να κάνουν το τεστ!

Οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Όλα αυτά προβλέπονται στον Νόμο 4682/2020, τον οποίο από ό,τι φαίνεται οι Έλληνες πολίτες ακόμα αγνοούν εξ ου το δέος και η απορία.

  2. Εαν δεν ξεκουμπιστουν οι λαθροεισβολεις απο το κεντρο της Αθηνας τον Ασπροπυργο και την Ελευσνα ,στα μερη αυτα που ο κορωνοϊος κανει ……παρτι οσα μετρα και να παρει αυτος που μας……κυβερναει απλος μια τρυπα στο νερο καταφερνει,αχρηστος αυτος, αχρηστα και τα ……μετρα του ,το μονο που …καταφερνει μονο τον Ελληνικο λαο να γαμαει κανεναν αλλο!!!!!!!

  3. Μαζεύτηκαν 50 ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι για να κόψουν πρόστιμο και την ίδια ώρα κάνουν πάρτι κλεφτρόνια και πρεζέμποροι.Πληρώνουμε αυτούς τους τεμπέληδες την ώρα που έχουμε κλείσει τα μαγαζιά μας και γεμίσαμε ανέργους.Αν δε δουλέψει φυσίγγι δε γίνεται τίποτα.

  4. Εχει αρχίσει και καταλαβαίνει ο κόσμος τι παίζει με αυτα τα ανύπαρκτα τεστ,τα οποία τα κάνεις και την μία σε βγάζουν αρνητικό και αμέσως μετά θετικό…Δεν μπορεί κανείς να σε αναγκάσει να πας νά κάνεις τεστ…ενώ είσαι και σε τόσο αυστηρή καραντίνα…

  5. Άντε με το καλό να τους δεχτούμε με ΚΥΑ και στα σπίτια μας…

  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

  7. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ.ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

  8. Εσύ κύριος, μέσα στο fiataki, συλλαμβάνεσαι, έλα να κάνεις το τεστ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.όχι? ρε ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ.

    ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ?

  9. Με το ζόρι δεν μπορείς να επιβάλλεις υγειονομική πραξη μ@λ@κα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ Μ@Λ@ΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ, ΟΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  10. ο κοσμος εκει πιο πονηρεμένος κι οι μπατσοι αρχισαν να ζορίζουν να παν με το στανιο να κανουν τεστακι με μπολιο μεσα

  11. Εάν σε υποχρεώνουν σε τεστ, φτύσιμο στην παλάμη σου και τους δίνεις να πάρουν το υλικό συμπυκνωμένο σε άριστη ποιότητα.

Comments are closed.