Επεισόδια στα δικαστήρια του Πύργου! Γ@φτοι επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικό!

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος της αστυνομικής δύναμης είχε διαθετεί για την τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Ηλείας, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, σε μια άλλη πλατεία αυτή του Δικαστικού Μεγάρου, ένας αστυνομικός δεχόταν επίθεση από γ#φτους.

Από νωρίς το πρωί δεκάδες γ#φτοι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δικαστηρίων, καθώς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας, ο ομόφυλός τους που την περασμένη εβδομάδα, μαζί με άλλο συνεργό, επιτέθηκαν, χτύπησαν και λήστεψαν μια γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο στην περιοχή Κολιρέικες Παράγκες Πύργου.

Μετά την απολογία του κατηγορούμενου και στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση του, οι γ#φτοι εξαγριώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επεισόδιο με αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της ΔΙΑΣ, όπου δέχθηκαν επίθεση.

Μάλιστα ένας εξ αυτών δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με καρέκλα από πολλά άτομα μαζί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησαν αναζητήσεις των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ώστε να συλληφθούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μα όργανα της τάξης, τους καλύπτετε….
    Είναι όμως τόσο απλό.
    Αυτοί είναι κλανιάρηδες και πάνε δέκα δέκα.
    Επιτίθονται σε έναν και κάνουν την μαγκιά τους.
    Ας πάνε λοιπόν οι αστυνομικοί σε λαϊκές αγορές με μιά διμοιρία των ΜΑΤ και ας τους τσακίσουν τα παϊδια, για τα μαύρα που πουλάνε για την κουραδομαγκιά τους γενικά για την πουστιά που κουβαλάνε.
    Είναι τόσο απλό.

  2. Τι έγινε ρε ένστολοι δημόσιοι υπαλληλίσκοι,πάλι ματσούκι από τους γύφτους και το ρίξατε στην κλάψα?
    Θα σας τσακίζουν κάθε μέρα και δε θα σας βοηθάει κανείς.
    Αυτό είναι το τίμημα όταν θες να πατάς το pin κάθε μήνα για το μηνιάτικο ενώ κυνηγάς Έλληνες για μάσκες και παπαριές

Comments are closed.