Χαμός σε όλη την πιάτσα! Οι “ιδιαίτερες σχέσεις” του Δήμου Βερύκιου με τον ταλαντούχο Κώστα Τσουρό. Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

Κοινοποίηση:
hqdefault

Διαβάζουμε από τον έντυπο “ΚΟΥΚΟ” της καθημερινής εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το χαμόγελο του δεν λιώνει μόνο τον γυναικείο πληθυσμό των καναλιών. Ο Κώστας Τσουρός, σήμερα στην τηλεόραση του ALPHA θα ξεκινήσει την καριέρα του ως εκκλησιαστικός συντάκτης της ΕΡΤ, επι κυβέρνησης Καραμανλή. Θα καταφέρει σύντομα να γίνει μια «έμπιστη πηγή» του κλήρου διατηρώντας μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Μονής Πετράκη. Στη συνέχεια θα μεταπηδήσει στον ΑΝΤ1.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο μεγαλύτερος του θαυμαστής, όπως δηλώνει σήμερα στους διαδρόμους του ΑLPHA, o Δήμος Βερύκιος, θα κάνει την κίνηση ματ. Θα κατάφερε να «κλέψει» το ομορφόπαιδο του ΑΝΤ1 μέσα από τα χέρια του καναλιού των Σπάτων και του «Πρωινού» της Φαίης Σκορδά για να τον τοποθετήσει δίπλα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού απαγορεύοντας την ίδια στιγμή, στην γνωστή παρουσιάστρια, να φέρει στο κανάλι τον δικό της αγαπημένο συνεργάτη, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.
Από το καλοκαίρι και μετά ο «στρατηγός» του στρατιωτικού ρεπορτάζ Δήμος Βερύκιος και ο όμορφος παρουσιαστής Κώστας Τσουρός έχουν γίνει αχώριστοι. Μάλιστα με παρέμβαση του πρώτου, ο δεύτερος αναλαμβάνει πέρα από συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού και αρχισυντάκτης της εκπομπής «Τι λέει», στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο ΚΟΥΚΟΣ, η δυο τους σε καθημερινή βάση επισκέπτονται μαζί γυμναστήριο κοντά στην Κατεχάκη , πίνουν τον καφέ τους στη Γλυφάδα και απολαμβάνουν το μέντιουμ ψημένο μπιφτέκι τους σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς. Στους διαδρόμους του ALPHA, όλοι λένε, ότι ο νέος εκλεκτός του άλλοτε ισχυρού αντιπροέδρου θα έχει μπροστά του ενα λαμπρό μέλλον. Ο Δήμος Βερυκιος εξάλλου έχει μεγάλή καρδιά στο να προωθεί νεαρά ταλέντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ειναι γνωστο οτι σαν αριστερος ο Δημος βερυκιος δεν εχει αναστολες.Τον εχει βολεψει τον νεαρο με το αζημιωτο φυσικα.Καιρο τωρα κυκλοφορει η φημη οτι ο Δημος Βερυκιος το γυαλιζει καλα το πομολο.

  2. Με το αζημιωτο προωθει τον νεαρο δημοσιογραφο ο Δημος Βερυκιος.Οι δυο τους φαινεται να κουνανε μαζι την αχλαδια.

Comments are closed.