Χαμός με τον λεβένταρο Θέμη του Big Brother: Του έκαναν πρόταση για σ@ξ με πληρωμή!

Κοινοποίηση:
5b9103_themis_kanellos_instagram

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης Κανέλλος δημοσιοποίησε ένα μήνυμα που δέχθηκε, στο οποίο ένας διαδικτυακός του φίλος δε διστάζει να του κάνει μία ανήθικη πρόταση επί πληρωμή!

Ο πρώην παίκτης του Big Brother είναι πολύ ενεργός στα social media και έτσι δε διστάζει να μοιράζεται με τους followers του διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Αυτή τη φορά, «ξεμπρόστιασε» έναν επιτήδειο, ο οποίος προσπάθησε να του προσφέρει χρήματα για να κοιμηθεί μαζί του. Ο νεαρός youtuber φάνηκε να είναι έξαλλος με το μήνυμα αυτό και έτσι έγραψε στο Instagram: «Αυτό που επειδή πήγαμε σε ένα ριάλιτι νομίζουν ότι κάνουμε βίζιτες με ξεπερνάει. Λέω να πάω μετά να δώσω και λεφτά σε άστεγους και παιδάκια που δεν έχουν να φάνε. Τι λέτε;».

themis_kanellos_protasi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πω πω τι έπαθε η πουστάρα. Της έκαναν πρόταση για σεξ! 😂😂😂😂😂😂😂

  2. Εμείς λέμε ότι η διαταραχή σου έχει εισήλθε στο πεδίο της ανάγκης για ψυχιατρική συνδρομή, Ρώσων επιστημόνων, καθότι οι εγχώριοι γιατροί τύπου Θάνου Ασκητή, θα σου συνταγογραφούσαν λιπαντικά και πορδοβουλώματα.

  3. Αν ζούσαμε στο υπέροχο 1970, ο άνδρας αυτός θα αντιμετωπιζόταν διαφορετικά. Τώρα, ακολουθεί έναν δρόμο που νομίζει ότι ο ίδιος διάλεξε. Οι περισσότεροι παραφιλικοί, διατείνονται ότι είχαν την κλίση από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η κλίση αυτή δημιουργείται κατά την βρεφική ηλικία, όταν παιδάκια προσεγγίζονται σε επαφή με μεγαλύτερα άτομα, του συγγενικού ή φιλικού περιβάλλοντος από άρρενα ή θήλεα άτομα, με τρόπο ξεκάθαρα σεξουαλικό ή με περίσσια τρυφερό τρόπο, ο οποίος υποκρύπτει σεξουαλικότητα. Το παιδάκι, συνηθισμένο εξαρτησιακά στην επαφή και στερούμενο μνήμης, αισθάνεται μόνο παρόρμηση, πιστεύοντας ότι αυτή πηγάζει αυθόρμητα από μέσα του. Και φτάνει σε αυτήν την κατάσταση που βλέπουμε. Κρίμα.

Comments are closed.