Χαμός με τον Ν.Χαρδαλιά: Ο πολιτικός που ποθούν οι γυναίκες – Πως έγινε ο πιο sexy πολιτικός της Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Νίκος Χαρδαλιάς έχει ανακηρυχθεί και επίσημα από τις Ελληνίδες γυναίκες ως πιο σέξυ πολιτικός της χώρας.

Η σύζυγός του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου ανάρτησε στα social media, σπάνια οικογενειακά στιγμιότυπα με τον άνδρα της ζωής της. Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δύο κόρες την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου και τη Δήμητρα από τον δεύτερο γάμο του με τη Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παντρεύτηκε την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ το 2011, όταν ήταν Δήμαρχος Βύρωνα.

Δείτε τις φωτογραφίες και τις εντυπωσιακές παρουσίες που έχει στο πλευρό του:
1

2

3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΛΑ ΕΙΧΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Ο ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΡΔΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟ ΜΠΟΙ ΑΛΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ

  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗΣ ΣΕΞΥ ????ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΕΣ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ !!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΑΡΟΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΑ!!!!ΦΤΟΥ ΣΙΧΑΜΑ

  3. Γι ‘αυτο τον βαλανε να τον επιβαλλει! Γυναια ειμαι κ τον θεωρω ασχημο κ αντιπαθεστατο!

  4. Μόνον ως ……άνθρωπος !!!!! δέν δύναται νά περιγραφεί αυτό τό βρωμοκακομούτσουνο δίποδο …….απανθρωποειδές !!!!!! αντίχριστο καί άκρως δαιμονιώδες απόβρασμα, απόβλητο έκτρωμα καί κατακάθι τής αβύσσου. Καί αυτό τό μπαστάρδικο αντίχριστο ρεμάλι, ομού μετά τής υπολοίπου σαβούρας τών μισελλήνων κυβερνώντων θά λάβουν τόν ανάλογον μισθόν των, όπως τόν λαμβάνουν ΑΙΩΝΙΩΣ οι πανομοιότυποί των νέρωνες, διοκλητιανοί καί όλα τά παρόμοια καθάρματα τής ανθρωπότητος οι οποίοι εστράφησαν εναντίον τής Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστεως (μέ διάφορα προσχήματα υποκρισίας ίνα καλύπτουν τήν εωσφορική των κακοήθεια).

    1. Nα αγιασει το στομα σου καλε μου και χρυσε μου ανθρωπε ! Τα ειπες ολα !

  5. Τα πράγματα είναι απλά….
    Αν ο Ν. Χαρδαλιάς ήταν Ο ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ, στην καλύτερη περίπτωση να τον εύρισκε sexy η γυναίκα του Γιώτα, αλλά επειδή ο Νικολάκης δεν είναι ο “τσαγκάρης της γωνίας”, αλλά ο νέος καθημερινός μαϊντανός της Ελληνικής τηλεοράσεως, που από τον κομματικό σωλήνα της ΝΔ έγινε δήμαρχος του Βύρωνα από το 2002 μέχρι το 2014 με την υποστήριξη των γαλάζιων παιδιών της περιοχής και από γραμματέας στον τομέα των ΟΤΑ που τον είχε διορίσει ο Κούλης, δημοκρατικά μας προέκυψε υφυπουργός με καθημερινή προβολή στην TV.
    Συμπέρασμα 1: ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΓΕΝΝΑΕΙ «ΣΤΑΡ» ΠΟΥ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ….
    Συμπέρασμα 2: ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ (ηλικιακά) ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  6. Δωσε πισω τα κλεμμαινα απο τα φραγγα του ΕΣΠΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ τοτε που εισουνα δημαρχος Βυρωνα και ασε τις μαλακιες πασοκολαμογειο εσυ και τα λαμογεια οι δημοσιοκαφροι που σε γλυφουν ολημερης και οληνυχτης ……………….

  7. Ποιές γυναίκες; Υπάρχει σύνδρομο Σιρανό Ντε Μπερζεράκ και δεν το ξέρω; Είναι εντομοαπωθητικός πρώτα απο όλα απο το ύφος του και μετά απο την μούρη του με την μελιτζάνα στο κέντρο.

  8. Δείγμα το πόσες ανώμαλες διεστραμμένες υπάρχουν .
    Παλικάρια κοιτάτε δίπλα σας μήπως δεν πήρατε χαμπάρι την κούνια που την κούναγε .
    Με τις υγείες μας γιατί εγώ δεν πιστεύω ούτε την μάνα μου .

  9. Τον ποθούν οι γυναίκες; Ισως κάνουν συνειρμούς με την μύτη του.Τι να πώ πιά,αυτό λέγεται διαστροφή.

  10. Ναι ρε,,, Αφού σκέφτομαι να το γυρίσω κι εγώ,,, Τι ακούμε ρεεεεεε

  11. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

Comments are closed.