Χαμός με τον Κανάκη και τον Πορτοσάλτε: «Η συναισθηματική σου νοημοσύνη βρίσκεται υπό του μηδενός!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
γηξκλγυηξκ

Στο απαράδεκτο σχόλιο στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τον νεκρό ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα ο Άρης Πορτοσάλτε είχε πει: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…».

Η παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου, τον διέκοψε λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση» εκείνος όμως συνέχισε επιμένοντας πως: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά».

Η Μαρία Αναστασοπούλου του υπογράμμισε ενοχλημένη πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε κάτι λάθος από την πλευρά του θύματος στο τροχαίο. Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως συνέχισε τα σχόλια του στο ίδιο ύφος: «στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».

Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη
Ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Τετάρτης (10/11) πρόβαλλε το συγκεκριμένο απόσπασμα και έκανε λόγο για έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης από πλευράς του δημοσιογράφου.

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο τα φανάρια, τον άφησαν ελεύθερο. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και από όλα αυτά, η αιχμηρή ματιά του Πορτοσάλτε που έκανε αυτό το σχόλιο» είπε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε «πάσα» για να προβληθεί το video με το επίμαχο απόσπασμα.

Αφού προβλήθηκε το σχόλιο του Πορτοσάλτε, ο παρουσιαστής είπε σε έντονο ύφος: «Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. τομάρια σε αυτή την κοινωνία πιο πολλά δικαιώματα έχουν οι λύκοι παρά οι αμνοί του θεου

  2. Που ήταν κάτι μουτσιαρναουτοοκανακηδες μάγκες βεροι Θεσσαλονικείς όταν ο κόσμος έτρωγε ξύλο στις Πρέσπες από τους ευρωμπατσους? Ουεεε!!!

  3. Ο ενας καραγκιοζης τα λεει στον αλλο καραγκιοζη!
    Θεατρο σκιων κανονικο και καραγκιοζοπαιχτης ο Αλαφουζος.
    Περαστε κοσμε, πουλαμε και σανο για τους πεινασμενους..
    (..αααα, ρε βουρδουλας που σας χρειαζεται και τους δυο..)

  4. η εταιρια που κανει αυτα τα ρομποτ λεγεται αλαφουζος

  5. Κανάκη μου ωραία τα είπες στον πορτοσάλτε για το συγκεκριμένο θέμα για να σου πούνε μπράβο οπότε πάρε κ το μπράβο, όμως δεν γίνεται να κάνουμε χιούμορ με όλη αυτή την κατάσταση του κοροιδοιού που κόσμος έχασε δουλειές κ δεν έχει χρήματα να ζήσει και για να πας έστω για μία συνέντευξη να βρεις δουλειά ζητάνε από τον άνεργο να πληρώσει ραπίντ αν δεν έχει εμβολιαστεί, ζούμε υγειονομικό πόλεμο με εκβιασμούς συν όλα τα υπόλοιπα και ο Κανάκης κάνει χιούμορ εκ του ασφαλούς με το παρεάκι του, θα πείτε τίποτα για όλα αυτά που βιώνει η Ελλάδα από την συχνότητα του Αντέννα ή μόνο όσο μας παίρνει τα χώνουμε για να φαινόμαστε και επαναστάτες

  6. αφου ο κανακης ειναι συριζαιος
    βλεπω και οι ψευτοπατριωτες με συριζα βεβαια αυτα ειναι γνωστα

    χερι χερι

  7. Δεν έχω καταλήξει ακόμα (με απόλυτη σιγουριά) τι ρόλο βαράει ο Κανάκης,
    για τον γελοίο πορτοσαλταρισμένο όμως, ήταν απολύτως εύστοχος!
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ συναισθηματική (και ανθρώπινη) νοημοσύνη και
    ένα πολύ θλιβερό ανθρωπάκι …
    και η απορία παραμένει.. ΓΙΑΤΙ τον προβάλλει η τηλεόραση; Θεωρείται
    αυτό το άτομο, δημοσιογράφος; Ακόμα και ο Σκάι (που ξέρουμε καλά
    τι ρόλο βαράει) δε θα’πρεπε να έχει τέτοιο σκύβαλο στο δυναμικό του.

  8. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ….ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΦΕ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ….ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΕ 2 ΡΟΔΕΣ ΕΙΝΑΙ …..ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    1. αυτος που φωναξε για τον καφε να τσακιστει να βγει να παρει καφε ,τα μηχανακια δεν ειναι αεροπλανα..

  9. Έχει και ένα δίκιο ο Πορτοσάλτε. Προσωπικά μου έχει τύχει αμέτρητες φορές να μην εμπλακώ σε δυστύχημα με ντελιβεράδες επειδή ακριβώς προσέχω πολύ όταν οδηγώ το αμάξι μου και είμαι πάντα υποψιασμένος. Τους βλέπεις α σου πετάγονται από παντού και από αντίθετα ρεύματα και από κόκκινα φανάρια και από πεζοδρόμια και από όπου θέλεις. Δεν μπορεί να μην τα έχετε δει και εσείς αυτά… Συνεπώς έχει δίκιο εδώ και ο Πορτοσάλτε. Σαφώς στο συγκεκριμένο δυστύχημα δεν έφταιγε καθόλου ο ντελιβεράς αλλά αυτό δε σημαίνει πως ποτέ δεν φταίνε οι ντελιβεράδες που πολλοί από αυτούς οδηγούν σαν να θέλουν να πάνε να δούνε τον Άγιο Πέτρο….

  10. Αντώνη, αυτός είναι χειρότερος και από ρομπότ…….

  11. Ο Πορδοσαλτε είναι τιτανομεγιστος μ@λ@κας! Αυτό είναι γνωστο! Μια απορία έχω ομως, αυτός ο Κανάκης και η αυλή του πόσα χρόνια ακόμα θα κάνουν τις και τις ίδιες εκπομπές;🤔🤔🤔 Να φανταστώ ότι βγήκαν τώρα πάλι για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου; Και φαντάζομαι τι κοροϊδία θα κάνουν για μας τους ανεμβολιαστους… Σίγουρα θα μας λένε ψεκασμενους! Κοπρόσκυλο ολκης και ο Πορδοσαλτε και η παρέα σου Κανάκη π@υρδομαγκα! 💩💩💩💩💩💩Μια φορά μ@λ@κας ΠΑΝΤΑ μ@λ@κας!💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

    1. Ήδη έκαναν για τα νέα μέτρα με τους ανεμβολίαστους που αντί να κλείνουν για το εμβόλιο ραντεβού κλείνουν να προλάβουν χωρίς ραπίντ τα κομμωτήρια, με το γνωστό χιουμοράκι πάντα για να καλύπτονται, υποκρισία μεγάλη οι τύποι

  12. Μπράβο Δανιήλ Κανάκη πολύ ωραία του την είπες.

  13. Ο πρωκτοσάλτε δεν είναι άνθρωπος,οπότε,πού να την βρει την ανθρωπιά?

Comments are closed.