Χαμός με τον Βέρτη και την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη – Ζητούσε να φύγει η αστυνομία(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
nikosvertis

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, ούτε πάνω στην πίστα, ο Νίκος Βέρτης για την παρουσία των αστυνομικών στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από δυο χρόνια και μια δικαστική περιπέτεια, άρχισε ξανά εμφανίσεις την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή του αεροδρομίου.

Η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί κατά την διάρκεια λειτουργίας και ενώ βρισκόταν στην πίστα ο τραγουδιστής, του προκάλεσε εκνευρισμό και μάλιστα τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Σε βίντεο που τράβηξαν θαμώνες, φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητά από το κοινό να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου, ώστε να αποδειχθεί ότι μόνο το χειροκρότημα μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε ο τραγουδιστής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης στο Tik Tok:

Επίσης, απευθυνόμενος στο κοινό μίλησε για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. «Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις» είπε ενοχλημένος ο γνωστός τραγουδιστής, δίνοντας ως παράδειγμα την παραβίαση ταχύτητας στην Αττική Οδό, όπου την κλήση την πληρώνει ο οδηγός και όχι η εταιρεία.

makthes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΛΑ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ <> ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ

  2. Χάλασε ο κόσμος; Γιατί ζηλεύουμε και μισούμε, περισσότερο απ ό, τι θαυμάζουμε και αγαπάμε.

  3. Γεματο το μαγαζι και λουλουδια φουλ στην φτωχευμενη Κολομβια των βαλκανιων

  4. Εμ βεβαια 2 χρονια με λοκ νταουν χασανε τοσα πακετα οι αμοιροι ειναι να με νευριαζουν;
    Ασε τον απλο κοσμακη να βολοδερνεται

  5. Project αλλαγης πληθυσμου με “επενδυτες” θα πρεπει η χωρα να γερνει προς την Μεση Ανατολη, οχι διασκεδαση, οχι ποτο, οδηγοι που κατεβαζουν γυναικες απο ΚΤΕΛ για απρεπη εμφανιση, τακιμια με Αλ Σισι και Mοχαμεντ με παντοφλες, γυναικοκτονιες για το κορανι κτλπ..

    1. Ασε εσύ τον Αλ Σίσι και φίλα τον λώκο του Κούλη ΕΥΠάκη, το γένος Βαλιτσάκη.

  6. Σιγα ρε μεγαλε που εχεις κι τους σκλαβους που σου καθαριζουν τα λουλουδια. Τα μαυρα που εχετε βγαλει ειναι 1000 φορες περισσοτερα απο τα κλεφτρονια της γειτονιας….

  7. ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΑ DECIBEL ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΗ ΣΥΓΧΡΩΤΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΕΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ, ΔΩΔΕΚΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΗΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ!
    ΩΩΩΩΩΩ ΡΕ Π@@ΣΤΗ ΜΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!

    1. Αρα γινομαστε Ιραν για να μην νιωθουν και ασχημα τα Μουσλιμια.

  8. το παρταλι να πληρωνει πιο καλα το προσωπικο και ας μην ειναι μιζεριας

  9. To ΣΔΟΕ΅ επρεπε να παει, να μην παραπονιεται ο Βερτης, βρηκαν φοροδιαφυγη 6 εκατομμυρια (6.000.000) στο κεντρο του στην Αθηνα και το σφραγισανε.

Comments are closed.