“Χαμός” με τη φωτογραφία της Φαίης Μαυραγάνη – Μέχρι και ο… Νίκος Μάνεσης σοκαρίστηκε

Κοινοποίηση:
manesis_mauragani

Άφωνους μας άφησε η Φαίη Μαυραγάνη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Κυριακής (20/09). Η ανάρτησή της, αφορά τον Νίκο Μάνεση και η αλήθεια είναι, ότι μας έκανε να “λιώσουμε”.

Η αγαπημένη και ταλαντούχα παρουσιάστρια του OPEN -η οποία έκανε πρόσφατα μια αποκάλυψη-, είναι ενεργός χρήστης των social media, και αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής, κοινοποίησε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται η ίδια, αλλά και ο σύζυγός της σε εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, μπορεί οι δυο τους στη ζωή να είναι ζευγάρι, ωστόσο στα επαγγελματικά τους είναι “αντίπαλοι”, καθώς ο Νίκος Μάνεσης είναι στον ALPHA, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπως και η ίδια. Ωστόσο, αυτό δεν έχει να κάνει, καθώς η Φαίη Μαυραγάνη πάντα στηρίζει τον άντρα της ζωής της, όπως κάνει και εκείνος άλλωστε.

Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία που φαίνεται το πρόγραμμα των δύο καναλιών και έγραψε στη λεζάντα: “Παρέα με τον καλύτερο στον Τύπο της Θεσσαλονίκης”.

Δείτε την ανάρτηση:


View this post on Instagram

Παρέα με τον καλύτερο στον τύπο της Θεσσαλονίκης.

A post shared by Fei Mavragani (@fei_mauragani) on

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ….

  2. ΓΙΑΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ.

Comments are closed.