Χαμός με την σουσουράδα! Η συγνώμη της Μηλιαρέση για τα προϊόντα κατά των ιών. Το κράξιμο και η ξεφτίλα

Κοινοποίηση:
miliaresi

Με ένα κείμενο της στο Facebook η Μαίρη Μηλιαρεση θέλησε να απάντησε στο κράξιμο και στα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε μετά από παρουσίαση προϊόντος που προφυλάσσει από ιούς
Η ίδια γράφει:
“Ένιωσα την ανάγκη και την υποχρέωση να απευθυνθώ σε όλους εσάς που με γνωρίζετε ή με βλέπετε στην τηλεόραση τα τελευταία περίπου 30 χρόνια. Αφορμή για την ανάρτηση αυτή είναι η έντονη αρνητική κριτική που δέχθηκα για το κόστος του προϊόντος,
σε ένα σποτ τηλεπωλήσεων που παρουσίασα, σχετικό με την προφύλαξη από τούς ιούς και τα μικρόβια. Κατ’ αρχάς θέλω να υπενθυμίσω, ότι η βασική και μοναδική δουλειά μου, αρκετά χρόνια τώρα, είναι η παρουσίαση προϊόντων στην τηλεόραση. Ζω από αυτό, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, τίμια και με αξιοπρέπεια. Όμως, δεν αποφασίζω εγώ ποια προϊόντα θα προωθήσουν οι εργοδότες μου. Από την στιγμή που είναι νόμιμα, έχω υποχρέωση να ακολουθήσω τις επιταγές που μου επιβάλουν οι επαγγελματικές μου συμφωνίες. Όπως μια τηλεπαρουσιάστρια που εκφωνεί τις ειδήσεις, δεν αποφασίζει ποιες ειδήσεις θα πει και ποιες όχι, έτσι κι εγώ δεν έχω λόγο στο τι θα παρουσιαστεί.
Η σχέση μου με οποιαδήποτε προϊόντα είναι μόνο η παρουσίαση. Δεν έχω ούτε επιλογή, ούτε μου ζητείται η γνώμη μου, στο ποια θα είναι αυτά, ή σε ποιες τιμές θα πωληθούν. Δεν τα εμπορεύομαι εγώ. Δεν λαμβάνω προμήθεια, ούτε ποσοστά, ούτε άλλη μορφή συμμετοχής έχω σε τυχόν κέρδη από τις πωλήσεις αυτές. Αμείβομαι μόνο για το γύρισμα του όποιου σποτ το ίδιο, είτε οι πωλήσεις των παρουσιαζόμενων προϊόντων είναι ελάχιστες είτε είναι δεκάδες χιλιάδες. Είτε προβληθεί μία μέρα, είτε τρία χρόνια. Εξυπακούεται, ότι δεν έχω καμία επιρροή στο πόσο αποφασίζουν οι εργοδότες μου να πουλήσουν τα προϊόντα που προωθούνται. Ούτε μπορώ να επέμβω εάν αυτό το προϊόν, μου φανεί ακριβό ή φθηνό. Πολύ περισσότερο για τα επιπλέον έξοδα, που ούτε καν έχω γνώση. Η παρουσίαση πριν από οτιδήποτε άλλο, είναι ενημέρωση. Ο καθένας μας ενημερώνεται και αποφασίζει πάνω σ’ αυτό. Στην εφιαλτική εποχή της πανδημίας που ζούμε, πάρα πολλές προωθήσεις και διαφημίσεις έχουν να κάνουν με προϊόντα υγείας. Πολλά από αυτά, εμμέσως πλην σαφώς μιλάνε για προφύλαξη από τους ιούς, χωρίς βέβαια να κατονομάζουν κάποιο συγκεκριμένο ιό. Η προώθηση του προϊόντος που ανέλαβα -που μίλαγε για την προφύλαξη από τούς ιούς- θεώρησα ότι είναι μέσα στα πλαίσια που κινούνται και οι υπόλοιποι διαφημιζόμενοι.
Παρ’ όλο που ο δικός μου ρόλος είναι ΜΟΝΟ αυτός της παρουσιάστριας, κατανοώ όσους δυσαρεστήθηκαν, απογοητεύτηκαν ή θύμωσαν με τα προϊόντα, τις τιμές, ή ότι άλλο αυτής της παρουσίασης και κατ’ επέκταση και μαζί μου. Γι αυτό τον λόγο, θέλω να ζητήσω από πλευράς μου, μια ειλικρινή συγνώμη απ’ όλους όσους δυσαρέστησα, λόγω αυτής της συγκεκριμένης επαγγελματικής μου παρουσίασης, είτε αυτό είναι δικαιολογημένο και δίκαιο,είτε όχι. “Εύχομαι υγεία σε όλους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Μεγάλο νούμερο αυτή, Κάποτε παρουσίαζε εκπομπές και τώρα παρουσιάζει κολλαγόνο και αλοιφές για τον κώλο.

  2. αν ειχατε υποψη σας τι θα πει να εισαι, αγιοπετριτης, δηλαδη με DNA απο το χωριό αγιο πετρο κυνουριας, τοτε δεν θα ειχατε κανενα προβληματισμο για το ηθος της κυριας… αγιοπετριτισσας. Εμεις οταν ακουμε οτι καποιος ειναι απο τον αγιο πετρο κοβουμε… δρομο.

  3. Της έμεινε κουσούρι από τότε που ήταν ταμίας στο σούπερ μάρκετ νοτίων προαστίων, πριν γίνει διάσημη και καλά και είπε να το παίξει εμπόρισα….ή μήπως την μπερδεύω με άλλη βρε?

  4. ΣΑΛΑΜΕΜΠΟΡΕ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΜΗΠΟΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

    1. Ουγκανε μάθε να γράφεις και άσε τις μ@@κιες

  5. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι δουλεύετε σε εταιρείες που πάνε με τον σταυρό στο χέρι……..σίγουρα…. Τι φταίει η κοπέλα ? Το λαμόγιο ο δήθεν επιχειρηματίας που εν καιρώ πολέμου θέλει να κονομήσει (το 1940 τι γινόταν με τους μαυραγορίτες ?) Χαλαρώστε λίγο… Αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε μάσκες με 10,00 € από άλλον τρανό τηλε-επιχειρηματία…..από καλό βαμβάκι όμως….που το έχουν μαζέψει παρθένες στα μπαμπακοχώραφα της Ταιλάνδης……

  6. δεν ειναι μονο αυτη ειναι κ αλλη τηλεπερσονα που πουλαει το.ιδιο προιον κ ενας ακομα με λιιιγο διαφορετικο

  7. παιδια δεν ειναι μονο αυτη… ειναι κ αλλη κ αλλος που κανουν το ιδιο πραγμα με περιπου τα ιδια προιοντα

  8. Το τραγικό είναι τα σχόλια από διάφορες κατίνες από κάτω από την ανάρτηση που τη γλύφουν και της λένε καλά έκανες! Καμία ελπίδα σωτηρίας για αυτή τη χώρα.

  9. “Η συγνώμη της Μηλιαρέση”;
    Συγγνώμη, αλλά το “συγγνώμη” γράφεται με δύο “γ”.
    Σταματείστε να κακοποιείτε τη γλώσσα.

  10. Την σιχενομαι σαν παρουσιαστρια , απο τοτε με το ρουκ-ζουκ αλλα στην παρουσα φαση αλλοι επρεπε να φανε το κραξιμο, Α: το καναλι και B: αυτοι που τσιμπανε και αγοραζουν οσο οσο μ@λ@κιες. Αυτη την δουλεια της κανει και ολοι εμεις αν μπορουσαμε να πουλησουμε σκατα και να τα κονομισουμε , θα το καναμε ολοι. Απλα επιδει δεν μας εχει δωθει η ευκαιρια, εχουμε την δυνατοτητα να το παιξουμε αλληλεγγυοι κριτες και ολα αυτα. Εγω λοιπων θα πω : G@mw το Ε και το Open , G@mw τους ηλιθιους που αγοραζουν , G@mw το συστημα υγειας μας που δεν μπορει να βαλει πλαφον σε υγειονομικά υλικα και γενικοτερα , και το τελευταιο ειναι το G@nw την Μιλιαρεση,την Πανια και ολες αυτες και αυτους τους καραγκιοζηδες. Να βαζουμε προτεραιοτητες στο κραξιμο,ειναι σημαντικό !!!

  11. Είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση τώρα τα 2-3 χρόνια εμφανίζεται σε διαφημίσεις.Μήπως δεν γνωρίζει την αισχροκέρδεια της εταιρείας που διαφημίζει τα προιόντα της ότι είναι για την εποχή αυτή μαύρη αγορά?ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ .

  12. Αμα μετάνιωσες να δώσεις τον μπερντέ που τσέπωσες σε ίδρυμα ή στο σύστημα υγείας, όλα τα άλλα είναι η πουτάνα με τα κλάματα κι η ρουφιάνα με τους όρκους.

  13. Όταν είδες το αντικείμενο που θα διαφημίσεις θα μπορούσες να αρνηθείς κ τη διαφήμιση κοριτσάκι.. Αυτό που πιστεύετε ότι όλος ο κόσμος που σας παρακολουθεί είναι χαμηλού Νοητικού επιπέδου με ξεπερνά.. άιντε πουλά τπτ άλλο..

  14. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΗΚΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΛΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΓΕΙΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ

    1. Βρε νούμερο μάθε πρώτα ορθογραφία και άσε τις κριτικές.

      1. Έτσι είναι όλοι οι Ναζηδες αμόρφωτοι

        1. εμαθες και τους ναζηδες πρωινη σφυριχτη πορδη

    2. Στην τύχη γράφεις κι ότι κάτσει; Ούτε ένα φωνήεν δεν πέτυχες σωστό.

    3. Καλλά σε λεοί ω xristos.μάθαι ωρθωγραφεία!

  15. ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΞ ΣΟΠ ΔΕΝ ΑΝΑΡΟΤΙΕΣΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΦΕ ΤΟΥΣ Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΝΧΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ

Comments are closed.