Χαμός με την Μαρίνα Σάτι – Θαυμάστριες της την ξεματιάζουν διαδικτυακά για να πέσει ο πυρετός

Κοινοποίηση:
satti

Έντονη ανησυχία στους Έλληνες φανς της Eurovision προκάλεσε η είδηση ότι η Μαρίνα Σάττι έχει παρουσιάσει φαρυγγίτιδα και έχει υψηλό πυρετό, μόλις λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της στον Β’ ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το Ζάρι, ήταν σε κακή κατάσταση και υπήρχε κίνδυνος να μην εμφανιστεί καν στη σκηνή. Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας ότι ανυπομονεί για την αποψινή της εμφάνιση, καθησυχάζοντας ουσιαστικά το κοινό της.

Δείτε το βίντεο:

 

@sffpiglet@SATTI φτυσε 3 φορες εισαι ματιαγμενη φουλ  #eurovision2024greece #gr #marinasatti #marinasattieurovision #zari #fy #fyp #mpesfy #mpesfypgamw♬ ZARI – Marina Satti

 

@despoinaarampGreek grandmas on duty Marina you are the best, no matter the results ❤️‍ @SATTI @Eurovision #satti #sick #eurovision #semifinal #fyp #Zari♬ escuchalaspalabrasdelasbrujaslossecretosescondidos – soapysopasoup

Κάτω από το post, το ξεμάτιασμα πέφτει «σύννεφο» με ακόλουθους και θαυμαστές να σχολιάζουν ότι την έχουν βάλει μαμάδες και γιαγιάδες να την ξεματιάσουν για να εμφανιστεί δυναμικά στη σκηνή! Κάποιοι μάλιστα προσεύχονται γράφοντας το «Πάτερων Ημών»!

Κάτω από το post, το ξεμάτιασμα πέφτει «σύννεφο» με ακόλουθους και θαυμαστές να σχολιάζουν ότι την έχουν βάλει μαμάδες και γιαγιάδες να την ξεματιάσουν για να εμφανιστεί δυναμικά στη σκηνή! Κάποιοι μάλιστα προσεύχονται γράφοντας το «Πάτερων Ημών»!

%CF%86%CE%B3%CE%B3%CF%86

 

%CE%B3%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%86%CE%B7%CE%B3%CE%B3%CF%86%CE%B7

 
 
 
 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ποιο ειναι το απαραδεκτο;;;; Αν η Ελλαδα περιμενει να διακριθει στα ξενα απο ενα τραγουδι της πλακας , αλιμονο μας!! Και για τα υπολοιπα που γραφω , χαμπαρι δεν πηρες!! Δεν πειραζει θα μας δωσει η Κυπρος το 10 , ως συνηθως , θα δωσει και η Ελλαδα το 10 στην Κυπρο , εσυ θα ..αναφωνισεις Ζητω και ολα μια χαρα!! Αραγε η Κοντσιτα θα ειναι εκει;;;; Η γελοιοτητα στο μεγαλειο της!!

  2. Ε οχι ρε παιδια! Να φαγε… κρυα φασολαδα και την πιασαν τα λαιμα της? Να γλειψε κανα…παγωτο? Σε λιγακι θα συμμετεχει δηλαδης και στη λυση του….ενεργειακου?!

  3. Και το Πιστευω να πουν αυτο που ειναι να γινει θα γινει , δηλαδη μια τρυπα στο νερο!! Ο διαγωνισμος αυτος ειναι της πλακας , δεν επιλεγεται το καλυτερο τραγουδι , αλλα παιζουν ρολο πολιτικες σκοπιμοτητες , οπως π. χ. περσι που εβγαλαν πρωτο το απαισιο τραγουδι της Ουκρανιας μονο και μονο επειδη ειναι σε πολεμο η παλαιοτερα με το αλλο απαισιο της Φιλανδιας με τα …τερατα κλπ , κλπ !! Ο …διαγωνισμος αυτος λοιπον καταντησε μια αηδια!!

Leave a Response