Χαμός με τα πρόστιμα της Αστυνομίας – Στις 123.500 ευρώ τα συνολικά πρόστιμα και 1.247 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων

Κοινοποίηση:
elegxoi-apagoreusikykloforias

Οι αρμόδιες αρχές δεν σταματούν τους συνεχόμενους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, με το συνολικό πρόστιμο το τελευταίο 24ωρο να φτάνει τις 123.500 ευρώ.
ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΔΙΜΕΑ, Δημοτική Αστυνομία, ΕΑΔ έκαναν το Σάββατο, 21.11.2020 συνολικά 50.968 ελέγχους και κατέγραψαν 1.247 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων που έχουν επιβληθεί για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.
Επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα ύψους 123.500 ευρώ  και  αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε δύο επιχειρήσεις.
Την πλειονότητα των ελέγχων συγκεκριμένα 50.218 έγιναν από την  Ελληνική Αστυνομία.

Οι κυριότερες παραβάσεις ήταν, μη χρήση μάσκας, μη νόμιμη μετακίνηση (πεζοί και οχήματα) και μη τήρηση ειδικών όρων λειτουργίας επιχειρήσεων

Στην Περιφέρεια Αττικής μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 19 συλλήψεις για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Στην ίδια περιφέρεια επιβλήθηκε η αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε δύο επιχειρήσεις για μη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας και για υπέρβαση του επιτρεπόμενου αριθμού εξυπηρετούμενων πελατών αντίστοιχα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπράβο σας!! Και εις ανώτερα !! Για αυτή τη δουλειά τελικά αποδειχτηκατε πάρα πολύ ικανοί.

  2. Τα ξεφτιλισμένε υποταγμένα μπατσοόρκ κάνουν τα πάντα να βάζουν πρόστιμα εναντίον των Ελλήνων γιατί η χουντοκούλα τους έταξε ότι θα τους πληρώσει πολλές χιλιάδες ευρώ.

  3. Ο χουντοκούλης και όλοι οι χουντονουδούληδες τα κονομούν χοντρά. Καλά οργανωμένη μπίζνα κατά Ελλήνων. Πολύ ξεφτίλα!!!!

  4. Αληθεύει ότι η αστυνομία εισπράττει το 30% του προστίμου, για κάθε παράβαση κατά του Κορωνοιου! (Παράβαση μόνο κατά των ΕΛΛΉΝΩΝ, και όχι για τους λαθρομετανάστες γι’αυτό δεν τούς ενδιαφέρει επειδή εκεί δεν ισχύει το πρόστιμο, και το 30% που είναι υπέρ τους.)

Comments are closed.