Χαμός για τους καφέδες με μητρικό γάλα – Η διαφήμιση που έγινε viral

Κοινοποίηση:
COFFEE

Μια καφετέρια στην πόλη Περμ της Ρωσίας έχει τραβήξει μεγάλη προσοχή μετά την ανακοίνωση των σχεδίων της να εισαγάγει στο μενού της έναν αμφιλεγόμενο λάτε με μητρικό γάλα.

Η αλυσίδα καφέ Coffee Smile έχει γίνει θέμα συζήτησης στο ρωσικό διαδίκτυο την τελευταία εβδομάδα, αφού ανακοίνωσε τις προθέσεις της να χρησιμοποιήσει πραγματικό ανθρώπινο μητρικό γάλα ως συστατικό για προϊόντα καφέ, όπως λάτε και καπουτσίνο. Η τρέλα ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν οι τοποθεσίες της Coffee Smile άρχισαν να κολλάνε αφίσες που διαφήμιζαν το αμφιλεγόμενο νέο συστατικό. Οι άνθρωποι άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες των φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πριν περάσει πολύς καιρός, ο τοπικός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Coffee Smile, Maxim Kobelev, κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό βίντεο, υποστηρίζοντας ότι τα καφέ του θα χρησιμοποιούν γνήσιο μητρικό γάλα αποθηκευμένο σε ειδικές, φαρμακευτικές σακούλες.

“Είδα ότι απαιτείται πολύ μητρικό γάλα. Έχω πολύ από αυτό”, λέει στο βίντεο μια νεαρή μητέρα και προμηθεύτρια μητρικού γάλακτος για την καφετέρια. “Το παιδί τρώει ελάχιστα, οπότε σκέφτηκα: γιατί να μην κερδίσω επιπλέον χρήματα; Είμαι κομμώτρια, αλλά δεν μπορείς να κόψεις πολλά μαλλιά με ένα παιδί. Έφτιαξα ακόμη και καφέ με μητρικό γάλα για τον σύζυγό μου, του άρεσε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.