Χαμός! “Ντου” στο σπίτι του Γιαννακόπουλου και πίσω του μπράβοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
giannakopoulos

Περίπου 100 άτομα, κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα στα χέρια, έκαναν «ντου» στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατήγγειλε Αλαφούζο και Πατέρα, ξέσπασε βρίζοντας την αστυνομία έχοντας πίσω του μια ορδή μπράβων. Εκτός εαυτού πήγε στον φράχτη της βίλας και κατέγραψε το “ντου”.

Ανήμερα της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, μερίδα οπαδών βρέθηκε έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τα πνεύματα να ήταν αρκετά οξυμένα όπως φάνηκε και μέσω του Live Instagram από τον λογαριασμό του.

Μάλιστα οι οπαδοί έβγαλαν και μαχαίρια καθώς υπήρξαν αντεκλήσεις με τους ανθρώπους της ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας του τρυφιλλιού εξέφρασε την αγανάκτησή του και προς την ελληνική πολιτεία λέγοντας «η Αστυνομία που είναι; Το μόνο που τους νοιάζει είναι ο κορωνοϊός και να κλείνουν τον κόσμο στα σπίτια του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Η θύρα 13 έχει πέσει τόσο πολύ χαμηλά και έχει για μπροστάρηδες αλμπάνια τουρισμ κυριολεκτικά!
    Αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί δεν σέβονται όχι μόνο την γη που πατάνε ούτε την ιστορία και την υποστήριξη όλων των Ελλήνων Παναθηναϊκών στην Ομάδα μας!
    Για αυτό έχει διασπαστεί και υπάρχει τεράστια διχόνοια γιατί έχει μαζέψει αντιφάδες κομμουνιστές και αλμπάνηδες που μισούν όχι μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά την Ελλάδα το έθνος και την ιστορία και δεν σέβονται τίποτα
    Πώς λοιπόν είναι κάποιος Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Άρης και δεν πιστεύει ούτε στην σημαία ούτε στην πατρίδα και την πίστη μας ??
    Γιαννακόπουλε πρέπει να αρχίσουμε σκούπα σιγά σιγά σε κάθε σύνδεσμο δεν γίνεται ο άλλος να βρίζεις την Ελλάδα και να υποστηρίζει Παναθηναϊκό κλπ.. δεν είναι λογικό να υποστηρίζεις μια εθνική ομάδα της Ελλάδας και να σαι αντιφα !!!! Απλά πρέπει να γίνει σκούπα σε όλους τους συνδέσμους που υπάρχουν εχθροί της ελληνικής κοινωνίας και του έθνους
    …Ρε δεν υπάρχει , ο Παναθηναϊκός ολόκληρος Παναθηναϊκός να χει μπροστάρηδες σε κεντρικά σημεία της πόλης Αλβανούς !!!
    Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Αλβανία και δεν είναι σωστό πως το λένε δεν ισχύει δεν γίνεται δεν θα υπάρχει κανονική ομαλή ροή μέσα και καλό για μια ελληνική ομάδα !!!!!!

  2. η ποντικομαμή ο Αλαφούζος (και το κολοκαναλο του) είναι ρουφιανος των ξενων. Και μαζι του ολοι αυτοι οι διαπλεκόμενοι (πατερας, κλπ). Ρουφιανοι ολοι τους ρεεεεε. Ανθελληνικα σκουλήκια.

  3. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

    Πως βρέθηκαν αυτά τα πληρωμένα κατακάθια στο σπίτι του Γιαννακόπουλου???
    Ποιός τους πληρώνει κάθε φορά να μην δουλεύουν αλλά να ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ κάθε Παναθηναικό ???
    Πόσα επιδόματα παίρνουν για να τα σπάνε κάθε μέρα??? Ποιός πληρώνει τελικά τις Ζημιές???
    Εκεί Ξέπεσε το μεγαλείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Τι σκατά κάνουν όλοι αυτοί οι παλαίμαχοι που βγαίνουν στις τηλεορλασεις στο όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ???
    ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ.
    Το υπουργείο αθλητισμού που είναι???
    Το υπουργείο του Χρυσοχοιδη μήπως??? Η αστυνομία??? Η ελληνική δικαιοσύνη???
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!!!
    Κλείστε όλους αυτούς στη φυλακή για απόπειρα ανθρωποκτίας, μήπως κάποια μέρα μπορέσουμε να κυκλοφορίσουμε σαν άνθρωποι σε αυτην την χώρα.

  4. Προσπαθώ να γράψω σχόλιο εδώ
    και δέκα λεπτα και δε μπορώ(από δύο διαφορετικά κινητά) μη
    μου πείτε ότι οι διαπλεκόμενοι
    μπλοκαραν και τα πληκτρολόγια???
    Κάνω copy paste από άλλο άρθρο.
    Ήταν Τζιγγερ,Πατέρας, Βγενόπουλος,Παυλάρας.
    Ο Πατέρας υπερχρεωσε τη ΠΑΕ
    και οι άλλοι φύγανε.
    Έμεινε ο Τζιγγερ που αφού ως
    άσχετος είχε φάει το βρισιμο της
    αρκούδας από φιλάθλους και μη
    (είναι ο μόνος που το έχει καταφέρει αυτό) πάρκαρε τις μετ
    οχες και τις πήρε ο Αλαφούζος.

  5. Προεδρε αλλαξε κινητο αμεσα!!!! Κανενας δεν φαινεται χαλια ληψη χα χα χα

  6. Η 13 έχει σπάσει στα 2 καιρό τώρα για πολιτικούς λόγους κι όχι μόνο. Η διάλυση είναι πασιφανής στον ορίζοντα, εκτός κι αν κι άλλοι σύνδεσμοι (εκτός από Θεσσαλονίκη) κάνουν κάτι και πετάξουν εκτός αυτά τα κωλοαλμπάνια. Διαφορετικά έρχεται διάλυση και νέος σύλλογος.

  7. Γιαννακοπουλε ξεκινα απο εκεινο το εκτρωμα τον αλαφουζο,απορω πως δεν τον εχεις περιποιηθει ακομα,στην θεση σου εγω θα το ξεσκιζα το εκτρωμα του μαρινακη
    δυστυχως εδω ειναι γυφτοσταν και λαθρομετασταν
    εδω που τα λεμε αυτοι μας αξιζουν,τετοιος αχρηστος λαος που ημαστε,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων
    εμας επρεπε να κανει σαπουνια ο χιτλερ,μπας και χρησιμευσουμε καπου.
    τοσα χρονια η οικογενεια σου πεταει λεφτα για την αγαπη της σε αυτη την ομαδα και βγαινουν μερικοι , σε κρινουν και σου κανουν και υποδειξεις…………..
    ας βαλουν τα δικα τους τα λεφτα και μετα να κρινουν,με ξενα λεφτα πουλανε ωραιαδα
    πρωτη φορα γραφω ,θελω να σου πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για οσα εχετε κανει για αυτην την ομαδα
    ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ δεν θα ξαναβγουν
    ειλικρινα αναφερω τα ονοματα τους και με πιανει ριγος.

  8. Να παραιτηθεί κάποιος υπεύθυνος αύριο . Ούτε στην Αφρική δεν συμβαίνουν αυτά .

  9. Που πας με το instagram στο χέρι να τα βάλεις με τα χουλιγκάνια; Ή μήπως νομίζεις ότι οι 10 φουσκωτοί που πληρώνεις άμα μπουν οι κάφροι μέσα θα κάτσουν να φας μαχαιριές για σένα; Θα την κοπανήσουν κακομοίρη και θα σου πουν βγάλτα πέρα μόνος σου.

  10. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.
    ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ,ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ”ΚΕΦΑΛΙΑ” ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΧΟΥΝ : ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ.
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ,ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ (ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΤΛ) ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ 8 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ (ΚΑΙ ΕΑΝ ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ;;
    – ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΟΡΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ,ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΤΛ..

    ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΜΕΝΕΙΣ;

  11. Κάτι θα τους κάνει για αντίποινα δε θα τους
    αφήσει έτσι!
    Πάντως σίγουρα θα προσπαθήσει!

    1. Ήδη επισκέφθηκε ένα σουβλατζίδικο κ παρέδωσε ένα μήνυμα.
      Πάντως το Γιαννακόπουλο που εκανε τόσα για την ομάδα μας, είναι αχαριστία να του συμπεριφέρεστε έτσι. Απέδειξε ότι αγαπάει την Παναγία, δεν το κάνει μπιζνα όπως οι οργανωμένοι.
      Μητσαρα μαζί σου. Τέτοιο πρόεδρο θέλω σε όλα του Παναθηναϊκού.
      Ακόμα απορώ πως βρέθηκε η ΠΑΕ στον Αλαφούζο…

  12. Αυτά έχουν οι θύρες και οι οργανωμένοι. Περαστικά στον Ελληνικό αθλητισμό.

Comments are closed.