Χαμός! Εκτός ελέγχου η κατάσταση! Φοβερός καυγάς επιβάτη με οδηγό λεωφορείου(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Απίστευτος καβγάς σε λεωφορείο με οργισμένο επιβάτη να κατηγορεί τον οδηγό ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ο ίδιος και οι άλλοι επιβάτες.

Ο οδηγός ακούγεται στο βίντεο να απαντάει με προκλητικό τρόπο στον επιβάτη λέγοντας, «δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω», όταν εκείνος του ζητάει του λόγου για αυτή του πράξη.

Ο οργισμένος επιβάτης, που εδώ τον βλέπετε να κρατάει το τηλέφωνο του, σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε την αστυνομία, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου…

-Δεν ντρέπεσαι; Μεγάλε πες «δεν πέρασα με κόκκινο»..
-Βρε φύγε από εδώ τώρα μην έχουμε άλλα…
-Αντε γ….. μ…

Ο καβγάς συνεχίστηκε ακόμα πιο έντονα, σύμφωνα με επιβάτη του λεωφορείου, ώσπου ο οδηγός σταμάτησε και κλήθηκε η αστυνομία.

-Με κόκκινο περάσατε..
-Σα δε ντρέπεσαι…
-Εγώ δεν ντρέπομαι;
-Αντί να αναδιπλωθείς και να πεις, «ζητώ συγγνώμη»..
-Όχι δεν πέρασα με κόκκινο, έχεις εσύ απόδειξη, να το αποδείξεις;
-20 ανθρώπους.
-Ποιος είναι; Και εγώ θα φέρω άλλους είκοσι που θα λένε το αντίθετο..
Κυρία: Με κατακόκκινο περάσατε, κατακόκκινο, ούτε καν πορτοκαλί

Ο άγριος καβγάς με τον επιβάτη που κατηγορεί τον οδηγό ότι παραβίασε το κόκκινο φανάρι, συνέβη πριν από δύο ημέρες, στο λεωφορείο 123 που εκτελεί το δρομολόγιο Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια, με την γραμμή να έχει παραχωρηθεί στο ΚΤΕΛ…

To βίντεο έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε 48 ώρες, έγινε viral με σχεδόν 40.000 προβολές και πάνω από 800 σχόλια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μπορεί να μας πει κάποιος από όλους τους ειδήμονες οδηγούς ΙΧ που τα γνωρίζουν όλα, εκτός του να παραχωρούν προτεραιότητα στα ΜΜΜ, πράγμα το οποίο προβλέπεται και από τον Κ. Ο. Κ,τον οποίο σαφώς αγνοούν, αφού το 99% λάδωσε για να πάρει δίπλωμα οδήγησης, τί πρέπει να κάνει ένας οδηγός λεωφορείου,ο οποίος κινείται έστω και στο προβλεπόμενο όριο ταχύτητας, έχοντας όρθιους επιβάτες μέσα, από τους οποίους οι πιο πολλοί χαζεύουν και στα 5 μέτρα βλέπει το φανάρι πορτοκάλι?Και επίσης, τί πρέπει να κάνει ένας οδηγός λεωφορείου φυσαρμόνικα 18m, ο οποίος την ώρα που φτάνει στα 2 μέτρα απόσταση από το φανάρι,ανάβει πορτοκαλί,οπότε στην καλύτερη, τα πρώτα 5 μέτρα του λεωφορείου περνάνε με πορτοκαλί και τα υπόλοιπα 13m με κόκκινο?

  2. Αντι να ευχαριστούν τον οδηγό που θα πάνε πιο γρληγορα στις δουλείες τους, κάθονται και τον βρίζουν, επειδή πέρασε με κόκκινο σε άδειο δρόμο. μνημόνια κ εμβόλια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

  3. Οδηγοί λεωφορείων οι περισσότεροι χασικλήδες και ψευτόμαγκες.Η μαγκιά τρέχει από τα μπατζάκια τους ενώ το κέρατο τους βαράει στά σύρματα της δεή.Βρε ούστ κοπρόσκυλα….

  4. ΕΠΙΒΑΤΗΣ -ΑΠΛΑ- “ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ” ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ. ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ MEGA ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΣΕΙ-ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ (πχ αν ήταν ανάποδα τα πράγματα και ο κατηγορούμενος ήταν ο πάντα ανεύθυνος πολίτης ή κάποιος που έχει τη γνώμη ότι ΔΕΝ πάνε καλά τα πράγματα, ή κάποιος ρωσόφωνος τέλος πάντων).

  5. την συγκεκριμένη γραμμή δεν την έχει το δημόσιο αλλά την έχει παραχωρήσει το υπουργείο Συγκοινωνιών στα ΚΤΕΛ σε ιδιώτες άρα ανήκει στον ιδιωτικό τομέα σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα αυτό που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση τον αρίστων για ιδιωτικοποίηση τον πάντων όπως έχει κάνη και στην υγεία και σε πολλά άλλα και τι σημαίνει αυτό ότι από φθινόπωρο ακούγεται και για άλλη αύξηση τον εισιτηρίων περαστικά μας.

  6. Όλα τα άσυλα στο Ελλάντα το παίζουν επαγγελματίες οδηγοί. Α ρε γίδια.

  7. Ο μόνος ειναι με τετοια συμπεριφορά; Εδώ άλλοι έχουν χειροδικήσει και ακόμα εξω είναι. Μην αναφέρουμε την υπόθεση Καναούτη

  8. Ταρίφες οδηγοί λεωφορείων το κυκλοφοριακό πρόβλημα αυτής της χώρας.

  9. καθίκια κάποιοι επαγγελματίες οδηγοί, και βέβαια παίρνανε με κόκκινα. Και το χειρότερο; έχουν ένα ύφος απάνθρωπο και με θράσος σου ζητάνε και τα ρέστα γιατί είναι λεωφορείο. Ξύλο θέλουν, αλλά αυτά έχει το δημόσιο. Κηφήνες!

    1. “‘αυτά έχει το δημόσιο. Κηφήνες!”” δηλαδη απο το 2005 που παραλιγο να επενδυαμε στην ελλαδα τιποτα δεν αλλαξε….. καλα καναμε και φυγαμε με τα λευτα μας 100% ακαιρεα…….. επενδυσεις χρειαζετε το -σταν 🤣🤣. οποιοι χαζοι επενδυσουν θα βλαστημανε την ωρα και την στιγμη που γεννηθηκαν ελληνες και επενδυσαν στην πατριδα τους…… γιουυυυ χουυυυυ !!!!

Comments are closed.