Χαμός! Έκαναν τον Αντετοκούνμπο αγνώριστο… μετά από επίθεση (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Giannis-Bill-Clinton

Ένα γκράφιτι με τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που υπάρχει σε καφάο του ΟΤΕ στο Παλαιό Φάληρο, έπεσε θύμα βανδάλων.

Οι άγνωστοι «λέρωσαν» τη φιγούρα του διεθνούς  σταρ των Μπακς με σβάστικα και το σύμβολο των SS, ενώ μουντζούρωσαν και το πρόσωπό του.

bucks
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Και το άγαλμα του Χαρίλαου Τρικούπη στην Παλαιά Βουλή έχει βανδαλιστεί.

  2. Στις αρχές του 20ου αιωνα στις ΗΠΑ η KKK είχε επεκτείνει τα λυντσάρισματα, πέραν των μαύρων, κ στους μετανάστες, ειδικά τους νοτιοευρωπαιους κ τους σλαβους καθώς κ σε όσους είχαν σοβαρή αδυναμία επικοινωνίας στην αγγλική, στους καθολικούς κ τους ορθόδοξους. Μεταξύ των κοινοτήτων που είχαν βάλει στο στόχαστρο ήταν κ Έλληνες, οι οποίοι μάλιστα λόγω της γεωγραφικής θέσης της χώρας κ της οθωμανοκρατιας είχαν χρώμα σκουρόχρωμο.Πολλοι Κυκλαδιτες κ Δωδεκανήσιοι καθώς κ Πελοποννήσιοι δεν είχαν τη λευκότητα στο δέρμα του βορειοευρωπαιου μετανάστη.τα πογκρομ κατά των Ελλήνων σταμάτησαν όταν ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ οι αhepans άσκησαν πίεση στην Ουάσιγκτον, αφού όμως πρώτα υπήρξαν θύματα.οταν οι Έλληνες ορθοποδησαν κ φτιάξανε κ τα πρώτα καφενεία είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο ( αρχικά στο Ντιτρόιτ κ μετά στο Σικάγο) να έρχονται στα καφενεία αυτά κ έγχρωμοι συνάδελφοί τους από τη δουλειά.οι Έλληνες τους συμπονουσαν γιατί λίγες μονο γενιές πριν ήταν κ αυτοί σκλαβωμενοι. Δεν χρειάζεται το μίσος κ ο φανατισμός ( αριστερός κ δεξιός).στο χρώμα του Γιάννη ζηλεύουν πολλοί την επιτυχία του, καθώς είχε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει ( φτώχεια κ ρατσισμό) κ όμως τα κατάφερε.

  3. Έτσι Πουτάνες έτσι
    Παντού σβάστικες και αγγυλωτούς θα βλέπετε σε κάθε πόλη
    Γιατί αυτό σας αξίζει
    Τελιώσανε οι ευγένειες και τα μπλα μπλα ..
    Αφού δεν σας πειράζει κανένας νόμος εσάς τους ανθέλληνες θα σας μάθουμε να σέβεστε εμείς

    1. Μαθε πρωτα να γραφεις ρε πατριωτη της κλανιας και μετα παιξ το μαγκας του πληκτρολογιου! Τσουτσεκι!

  4. Οτι και να κάνουν οι κακομοίρηδες τον Αντετοκούνμπο δεν θα τον φτάσουν ούτε στα όνειρά τους ας γράφουν ότι θέλουν σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ

    1. Σε τι να τον φτάσουμε, στο ότι (κατά πολλαπλή δήλωσή του) είναι και νοιώθει νιγηριανός, στο ότι λάκισε για το αμέρικα, σε τι φίλος ;;; Δε μας το λες ……

    2. Εμείς προσπαθούμε να φτάσουμε και να μοιάσουμε τους προγόνους μας…. αυτόν ας τον φτάσουν ή ας τον μιμηθούν οι πατριωτες του….
      Ούτε μας ενδιαφέρει ούτε θελουμε να έχουμε επαφές με τέτοιους Έλληνες !!!!
      Η δική μας φυλή διαπρέπει στις επιστήμες και γενικότερα για το κοινό καλό !!!

      1. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΛΗ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΜΟΥΛΕ ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Comments are closed.