“Χαμόγελα” και συγκρατημένη αισιοδοξία από τους Έλληνες γιατρούς! Ξεκινάει η κλινική εφαρμογή του φαρμάκου, που δίνει ελπίδες κατά του κορωνοϊού

Κοινοποίηση:
1

Ο γιατρός Χριστόδουλος Στεφανάδης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Mag». Ο κ. Στεφανάδης αναφέρθηκε στην ουσία κολχικίνη, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς του κορωνοϊού.

Ο γιατρός είναι μέλος μια μεγάλης ομάδας γιατρών, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι διακρεκριμένοι λοιμωξιολόγοι, και ερευνά την επίδραση της συγκεκριμένης ουσίας. Όπως ανέφερε ο ίδιος υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η κολχικίνη μπορεί να είναι ευεργετική στους ανθρώπους που νοσούν από τον νέο κορωνοϊό.
«Το φάρμακο πέρασε το πρωτόκολλο ομόφωνα και ξεκινάει άμεση η κλινική εφαρμογή του. Ελπίζουμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Είναι μια προσπάθεια από έλληνες γιατρούς, πρωτοπόρους σε παγκόσμιο επίπεδο» ανέφερε ο κ. Στεφανάδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι είναι αυτό το κορονοιος; μάλλον πρέπει να γίνει προσπάθεια να ανακαλυφθεί το εμβόλιο για την μ@λ@κι@, γιατι είναι όντως άρρωστοι οι περισσότεροι.Νυχτωσε χωρίς φεγγάρι,το σκοτάδι ναι βαθύ….και το σανό ακριβινε κι αύριο ποιος ξέρει αν θα έχουμε….

  2. Ας ελπίσουμε όλοι μαζί να πάνε όλα καλά. Έχουμε ανάγκη από ελπίδα και αισιοδοξία.

  3. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ. ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ…ΕΞΟΝ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ…

  4. ΚΑΙ ΣΕ 5′ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ “ΕΙΔΗΜΟΝ” ΝΑ ΛΕΕΙ “Η ΚΟΛΙΧΙΝΗ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟ”…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ 5′ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ “ΕΛΠΙΔΑ”….ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΝΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΗΝ “ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ”

Comments are closed.