Χαλκίδα: Καυγάς κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου – Αστυνομικός σε πολίτη: «Εγώ πληρώνω εσένα, όχι εσύ εμένα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11-09-2018) ανάμεσα σε αστυνομικό και πολίτη, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στο πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Χαλκίδας…

Όπως θα δείτε στο βίντεο  του EviaZoom.gr, ένας από τους δύο αστυνομικούς, για άγνωστη αιτία απευθύνεται σε έναν πολίτη που στεκόταν κοντά στο σημείο του ελέγχου και ακούγεται να του λέει: «δεν έχω πρόβλημα να στην φέρω (σ.σ. την φορολογική δήλωση)» και ο πολίτης του απαντά: «εγώ σε πληρώνω, αυτόν που διώχνεις, αυτός σε πληρώνει», με τον αστυνομικό να ανταπαντά: «Εγώ πληρώνω εσένα, όχι εσύ εμένα…», τονίζοντας στο τέλος: «Του φέρνω και την φορολογική δήλωση δεν έχω πρόβλημα. Και αν βγάζει πιο πολλά από εμένα θα του βγάλω το καπέλο…».

Όπως αναφέραμε, η αιτία του καυγά δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο πολίτης ρώτησε τον αστυνομικό αν επιτρέπεται να σταθμεύει στο πεζόδρομο το περιπολικό.

Παράλληλα, εκείνη την ώρα ένας οδηγός κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου δεν έχασε το χιούμορ του, λέγοντας στους παρευρισκόμενους: «Είναι φίλοι μου τα παιδιά, αφιέρωση μου γράφουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Από πότε ρε αγράμματε χωροφύλακα πληρώνουν… την κοινωνία οι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν το ξέρουμε; Για τράβα ρε με τα μηδενικά προσόντα που έχεις στον ιδιωτικό τομέα να τα πεις αυτά. Μπασκίνα. Μπάτσε. Ούγκανε. Ψευτόμαγκα. Ν κατεβάσουν μολύβια… οι ιδιώτες και το κράτος δεν πάρει φόρους, ξέρεις τι θα πάρεις; Τα τρία θα πάρεις. Άχρηστε μπράβε του συστήματος. Κομπλεξικέ μπράβε. Τουφεκιοφόρε δημόσιε υπάλληλε.

  2. Αλητομπαρά αστυνόμε ΕΜΕΙΣ σε πληρώνουμε, δημόσιε του κερατά…

  3. Ο κάθε ενας τραβάει ενα βιντεο, το ανεβάζει σε οποιον θέλει κ οπως θέλει χωρίς να ρωτάει κανεναν. Μπαχαλο … και αυτό παλι καλα γιατι υπαρχουν και ατομα που αντι να προσφέρουν βοηθεια σε συνανθρωπους τους που κινδυνεύει η ζωη τους καθονται κ τραβαν βίντεο μπαε και κινομησουν ή να παρουν like. ΠΑΡΑΚΜΗ

  4. Μια πολη ξεκληριζεται στον δρομο καθε χρονο στην ελλαδα.. Και ακομη καποιοι παραπονιουνται για κλησεις που μας κοβουν οι μπατσοι…Μακαροι να διπλασιαστουν τα προστιματα και οι ελενχοι μπας και γλυτωσει καμια μανουλα το δακρυ για το παιδι της..Ελλας το μεγαλειο σου

  5. Γ@μιολομπατσε πουτ@νας γιε εσενα και ολα τα προσκυνημενα γ@μιολουπαλληλακια του κwλοδημοσιου εμεις σας πληρωνουμε μια ζωη………..παλιογ@μιολη που εχεις και το θρασος να μιλας.

  6. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΞΥΛΑΓΚΟΥΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ.

    1. Το κρανος σώζει ζωες, εμενα μου την εσωσε, δεν φορουσα ουτε φοραω κρανος για κανεναν “μπατσο” . Φοραω για μενα και την ζωη μου. Και η αποψη μου είναι οτι καλά κανουν κ γραφουν για κρανη για πολλούς λογους.

  7. Μάθανε τώρα όλοι οι γύφτοι κ οι Αλβανοί κ λένε εγώ σε πληρώνω ρεεεε… Αφού πληρώνουν ας δώσουν καμιά αύξηση

  8. τι λες ρε μπακσηναρα προσυνημενε καραβανα

  9. Ακου θράσος ο μπάτσος. Εγώ λέει σε πληρώνω όχι εσύ. Άκου θράσος ρε φίλε. Μα καλά εκεί που βγάζουν την γαμημένη την σχολή (γελιο) δεν τους εξηγούν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογούμενος πολίτης φορολογείται ώστε να να μπορεί να πληρωθεί αυτό το τσογλανι ώστε να προσφέρει ασφάλεια σε εκείνον που τον πληρώνει; Αυτοί ρε έχουν μπει με ρουσφέτι και νομίζουν ότι πληρώνονται από εκεινον που γλυφανε για να τους χωσει στο σωμα. Ρε ουστ.

Comments are closed.