Χαλκίδα: Θρήνος για 59χρονη γυναίκα – Ήταν σύζυγος γνωστού φαρμακοποιού (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
a1

Σε ηλικία 59 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή (20-03-2022) η Αναστασία Πεπέ, η οποία, μέσα σε λίγο καιρό, έχασε την μάχη μάχη με τον καρκίνο…

Ο θάνατος της βύθισε σε απέραντη θλίψη την οικογένεια της και τον σύζυγο της Γιώργο Σπύρου, ο οποίος είναι γνωστός φαρμακοποιός της Χαλκίδας. Διατηρεί φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.

Η κηδεία της 59χρονης έγινε την Δευτέρα (21-03-2022) στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Μύτικα Χαλκίδας.

EviaZoom.gr

a2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και ποσοι αλλοι επειδη λογο Κορωνοιου δεν μπορουσαν να πανε στα νοσοκομεια του Κουλη να κανουν τις προγραμματισμενες χημειοθεραπειες τους επειδη φοβοντουσαν ….. ποσοι αλλοι δεν προλαβαν να κανουν τις απλες εξετασεις τους που καναν καθε χρονο λογο καραντινων του Κουλη με αποτελεσμα να παιθανουν γιατι δεν προλαβαν να διαγνωσουν εγκαιρα τον καρκινο μπας σωναν τιποτε……ειναι εγκληματιες δολοφονοι…….ειναι μεγαλος ο αρηθμος στα μαυρα τυρρανικα φασιστικα χρονια του Κουλη Μητσοτακουλα μια ολοκληρη επαρχιακη πολη απο ανθρωπους καθε χρονο εφυγε απο καρκινο τα θυματα του Κορωνοιου ειναι τιποτε μπροστα στα θυματα απο καρκινο ψαξται το αξιζει….

  2. ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ….ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΑΒΡΑΚΙ…….

Comments are closed.