Χίος: Η ικεσία του Μητροπολίτη δεν εισακούστηκε από την κυβέρνηση

Κοινοποίηση:
xios

Ο Μητροπολίτης Χίου, Μάρκος προέβη σε μια πατρική ικεσία προς τις δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν χθες στο νησί μαζί με τα μηχανήματα για την κατασκευή των κλειστών κέντρων.

“Όσοι έρθουν στη Χίο να σεβαστούν τους ακρίτες των θαλάσσιων συνόρων και να μην χρησιμοποιηθεί βία” ζήτησε ο Μητροπολίτης αλλά δυστυχώς όπως δείχνουν τα γεγονότα, δεν εισακούστηκε.

Μάλιστα, ένας ιερέας, ο Παπά Γιώργης Κωνσταντίνου ήταν από τα πρώτα θύματα της κυβερνητικής βίας, καθώς εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης χημικών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κάτι το οποίο συνέβη και με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη.

Στο μεταξύ, ο Μητροπολίτης Χίου, σε μια προσπάθεια να “αμυνθεί” ξεκινά σήμερα, στις 15:00 Ιερές Παρακκλήσεις στον Άγιο Γεώργιο Φλώρι αλλά και στην Παναγία Λειαπουργούσαινα στο Χαλκειός για τη φώτιση των τοπικών αρχόντων που θα λάβουν αποφάσεις για το εθνικό συμφέρον της Χίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι θελετε να κανουν ρε μαλακες;;; ζειτε σε μια χωρα καταχρεωμενη και κατεστραμενη,αυτην την στιγμη που όλα κρεμονται από μια κλωστη,αυτοι στης βρυξελλες μας κρατανε ζωντανούς ακομα . Και απ την στιγμη που ειμαστε δεμενοι χειροπόδαρα στους δανειστες μας εταίρους θα κανουμε ότι μας λενε αυτοι αλλιως…..τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή ρε μπουληδες ;;;;δεν ξερετε που και σε ποιον ανηκει η χωρα;;;

  2. Η Ελλάδα ανήκε καί ανήκει στούς παγκόσμιους εντολοδόχους ΕΕ,Μέρκελ,Σόρος,Γερμανία κ.λ.π.
    Ο Κούλης καί τό σινάφι του είναι οι Εφιάλτες πού εκτελούν τυφλά τίς διαταγές τών αφεντικών του.
    Αυτό κάνουν τώρα στά νησιά πρέπει νά τά παραδσουν στίς ορδές τών λαθροπιθήκων.
    Γιάννης Λάκων

  3. Σε ποιόν ανήκει η χώρα αυτη;;;στους παγκόσμιους εντολοδόχους,οι οποίοι καθε μέρα δείχνουν,οτι λόγω αμοιβής εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και όχι Ελληνικά.Σε ποιά χώρα τού κόσμου ο πολιτικός παραβλέπει τον Λαό και εξυπηρετεί αλλοδαπούς;;;μόνο στην Ελλάδα!!!Μήπως πρέπει να τούς διώξουμε,ή είμαστε ολοι Εφιάλτες;;;

Comments are closed.