Χίλια μπράβο! Στην πλατεία συντάγματος για την Μακεδονία! Σταρ της χρυσής περιόδου του ελληνικού κινηματογράφου στέλνει μήνυμα πατριωτισμού.

Κοινοποίηση:
1

Μεγάλος πατριώτης
lakis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Και εγώ ήμουν εκεί αλλά δεν έχω δημοσιογράφους να με φωτογραφίζουν !

  2. Μπράβο του! Που είναι όμως τόσοι άλλοι/ες του θεάτρου, του κινηματογραφου, της μουσικης και του τραγουδιού,
    που είναι καθηγητάδες, δικοιγόροι (αυτοί ιδιαίτερα έπρεπε να διαμαρτύρονται όχι μόνο κατα της συμφωνιας Πρεσπών, αλλα και για τις αμετρητες ατιμωρησίες σκανδάλων, και κουκουλωμα σκανδαλων, και όχι μόνο κάθε μέρα έξω από τον Άρειο Πάγο). Που είναι κρυμμένα ολοι και ολες πρωην Πασοκ και ΝΔ που ‘αρπαξαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα, που είναι οι τοπικοί παράγοντες ανα νομό? Που είναι τόσοι και τόσοι που εφαγαν, και τρώνε στις πλάτες του Ελληνα φορολογούμενου? Που είναι και οι Κύπριοι να συμπαρασταθουν και να ανταποδώσουν στα αδερφια τους Ελληνες?????????????????? Αλήθεια που είναι τόσοι και τόσοι τόσες και τόσες….

  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΘΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΟΔΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 1821, ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΙΤΥΧΙΑ

Comments are closed.