Χάρις Αλεξίου: H Μυρσίνη Λοΐζου δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν

Κοινοποίηση:
loizou_0

Aπόσπασμα από την κατάθεση που έδωσε η Χάρις Αλεξίου στο δικαστήριο υπέρ της Μυρσίνης Λοϊζου μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV.

«Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν», φέρεται να κατέθεσε η δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενη στη σύνταξη που λάμβανε επί 5,5 χρόνια η Μυρσίνη Λοϊζου.

Η Χάρις Αλεξίου ήταν προσωπική φίλη με τον σπουδαίο συνθέτη Μάνο Λοΐζο και την οικογένειά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Χαρουλα σε νομιζα για καλο κοριτσι αλλα… Ουστ !!!!!! Παλιοπατσαβουρα σακαφλιορα συριζου. Νταξει σε γαμαγε καλα ο Λοιζος σε αυτον χρωστας αλλα οχι στην καριολα την θυγατερα του!

  2. Το ένα κουΜΟΥΝΙ στηρίζει το άλλο κουΜΟΥΝΙ. ΒΤΩΜΟΜΟΥΝΙΑ και τα δυο.

  3. Ποπωπω η χαρις υπέρμαχος της αθωας που δεν ηξερε τιποτα για το παραδακι που επερνε,αλλα γκομενα του μπαμπα ηταν,μπορει να ,μην την υποστηριξει.ΣΑν δεν ντρεπεσαι αρχικουμμουνι

  4. Ξευτιλισμενα λεσια….βρωμιάρηδες ψυχή και σώμα αριστερά σκουλήκια!!!Που θα πάει θα γυρίσει ο τροχος.θα ανοίξουν οι φούρνοι και θα ψήνουν όλη μέρα!!!!

  5. Μάλιστα δηλαδή η Μυρσίνη είναι η Σελήνη του Φώσκολου. Εφόσον η Σελήνη είναι καθυστερημένο γιατί θέλει να γίνει ευρωβουλευτής; Δεν κατάλαβε πως γέρασε τρώγοντας τα έτοιμα; Δεν την κόβω για παιδούλα. Ο Σύριζα ήθελε να εκμεταλλευτεί το όνομα της και αυτή να ζεί με τον μισθό της ευρωβουλευτή, όμως την πάτησαν και ξεφτιλίστηκαν όπως συνήθως.

  6. ΑΛΕΞΙΟΥ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΑΛΕ ΓΑΝΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΡΤΑΛΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΥΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΡΕ ΟΥΣΤ.

Comments are closed.