«Χάρη με χτύπησε» – Συγκλονίζει η κατάθεση του κουμπάρου του 32χρονου αστυνομικού

Κοινοποίηση:
sdvvsvs

Τον εφιάλτη που έζησε και στοίχισε τη ζωή στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε από τον Νορβηγό σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε ο φίλος και κουμπάρος του θύματος, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Η κατάθεση του 32χρονου τραυματία πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά τον τραυματισμό του στο πόδι από τον 44χρονο δράστη και διήρκησε περισσότερο από 45 λεπτά.

Μιλώντας στους αστυνομικούς για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης είπε ότι υπήρξε αρχικά μια διένεξη με τον δράστη ωστόσο όπως υποστήριξε ποτέ δεν φανταζόταν αυτό που επακολούθησε.

Ο 32χρονος κουμπάρος του άτυχου αστυνομικού τόνισε πως ο φίλος του έχασε τη ζωή του για ασήμαντη αφορμή.

«Συζητούσα μαζί με το άτομο με την κοτσίδα για κάτι ασήμαντο που δεν θυμάμαι και είχαμε μία διαφωνία πάνω σε αυτό, η συζήτηση έγινε έντονη και θυμάμαι να του λέω ότι τελείωσε η συζήτηση. Δε θυμάμαι ακριβώς, σαν να του είπα να σταματήσει για να μη μαλώσουμε, αφού ήμασταν στο όριο. Τότε κατάλαβα να με χτυπάει, δεν κατάλαβα με τι και δεν θυμάμαι αν με χτύπησε πρώτα στο στήθος ή στο πόδι», περιέγραψε στους αστυνομικούς ο κουμπάρος του δολοφονημένου αστυνομικού.

Τα λόγια του στη συνέχεια συγκλονίζουν… «Χάρη με χτύπησε», είπε ο 32χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι είχε δεχθεί χτύπημα απευθυνόμενος στην παρέα του.

Αμέσως ο αστυνομικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζει ο κουμπάρος του «σχεδόν ταυτόχρονα ο Χάρης που ήταν δίπλα μου χτύπησε αυτόν τον άντρα στο κεφάλι με μπουνιές. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τι έγινε. Θυμάμαι ότι είδα το παντελόνι να έχει αίματα πολλά και βγαίνοντας να βλέπω στο πάτωμα τον φίλο μου τον Χάρη γεμάτο αίματα».

Συνεχίζοντας την κατάθεσή του είπε πως απ’ ότι θυμάται άνδρες των ΜΑΤ που είχαν σπεύσει από το διπλανό κτήριο του έδεσαν το πόδι που αιμορραγούσε μετά τη μαχαιριά που δέχτηκε από τον 44χρονο Νορβηγό. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η παρέα του ναι μεν είχε καταναλώσει αλκοόλ «αλλά ήμασταν εντάξει» όπως ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτές τις μαγκιές έλα να της πεις σε αστυνομικό στην Αμερική να σου βάλει το εννιάρι στην κωλοτρυπίδα και να σου αδειάσει 3 γεμιστήρες Χασικλή..

  2. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

Comments are closed.