Χάος στην Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί έκαναν «ντου» με ρόπαλα σε μπαρ Κούρδων και τα «έσπασαν» όλα (BINTEO)

Κοινοποίηση:
astynomia-735x400

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για λόγους εκδίκησης

Σχεδόν τριάντα Πακιστανοί ροπαλοφόροι έκαναν κατέστρεψαν ένα μπαρ που ανήκει σε Κούρδους από τη Συρία και ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από έξι μήνες.

Εκτεταμένες ζημιές στο μπαρ

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας νεαρός Πακιστανός έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ. Ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε από το κατάστημα και του ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο νεαρός Πακιστανός έφυγε, όμως, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με περίπου τριάντα ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς. Ακολούθησε συμπλοκή με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και κάποιους από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Τραυματίες στο μπαρ στη Θεσσαλονίκη

Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όμως, οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους. Αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές υπόπτων. Μέσα στην ίδια νύχτα, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΡΟ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ), ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΓΡΕΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄………….

  2. Αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που ερχονται.Η δυτικη Θεσσαλονικη ειναι ηδη υπο κατοχη.Μοναστηριου,Αγιων Παντων και οδος Λαγκαδα ειναι απροσπελαστες μετα τις οχτω το βραδυ.Ομαδες 4-5 αλλοδαπων περιπολουν λες και υπερασπιζονται δικα τους εδαφη.Προσπαθουν με καθε τροπο να περασουν ενα κλιμα τρομοκρατιας στους γηγενεις ωστε να απλοποιησουν τις εκκνομες δραστηριοτητες τους,χωρις αντιστασεις και κοινωνικες αντιδρασεις.Οι θεσσαλονικεις απλα παρατηρουν χωρις καν να ασχολουνται.Συντομα τα ηνια της πολης θα περασουν στα χερια της λαθρομαφιας.Και τοτε εχουν να πεσουν πολλα κορμια…

    1. Κι όχι μόνο οι Θεσσαλονικείς, εδώ και οι Αλβανοί που ζουν στις περιοχές αυτές φοβούνται.

  3. Ανάπτυξη παντου.οι επενδυτές επένδυσαν στο μπαρ

Comments are closed.