Χάος με Άγιο Φως – Καταγγελία Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: «Άλλαξαν το αεροδρόμιο για να μας απαγορεύσουν την παρουσία»

Κοινοποίηση:
1

(Ανανέωση 22:21): Λύθηκε το «μυστήριο» με την ξαφνική αλλαγή του αεροδρομίου άφιξης του Αγίου Φωτός, από τα Ιεροσόλυμα τουλάχιστον όπως καταγγέλλει το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το κόμμα της Μεσογείων  και ενώ η λίστα με τους επίσημους που θα παρευρίσκονταν στην άφιξη του Αγίου Φωτός στο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε καταρτιστεί, από εχθές, και σε αυτή θα παρευρίσκονταν ο γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές  Η.Παναγιώταρος και Χ.Παππάς ξαφνικά σήμερα έγινε αλλαγή και εμφανίστηκε… νέα λίστα στην οποία δεν περιλαμβάνονταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ούτε και ο γ.γ Ν.Μιχαλολιάκος ο οποίος είχε δηλώσει επίσης ότι θα παρευρισκόταν!

Όπως συνεχίζει η Μεσογείων, όταν οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος μετέβησαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας τους απαγόρευσαν την είσοδο με το πρόσχημα ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στη νέα… επικαιροποιημένη λίστα των επισήμων.

Η αλλαγή του αεροδρομίου έγινε, καθ όπως φαίνεται, με στόχο να υπάρξει δικαιολογία για να ισχύσει νέα λίστα επισήμων και σε αυτή να μην περιλαμβάνεται η παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής εξ ου και η όλη περιπετειώδης άφιξη.

Ο Χρήστος Παππάς σχολίασε σχετικά στο Twitter:

«Η χούντα” του άθεου Τσίπρα μας απαγόρευσε να παραβρεθούμε στην τελετή της αφίξεως του Αγίου Φωτός. Αλλαγή σημείου αφίξεως, αλλαγή της λίστας εισόδου. Ότι και να κάνουν το Άγιο Φως θα φωτίζει τις ψυχές των ορθοδόξων Ελλήνων και θα μας δυναμώνουν στον αγώνα για Πατρίδα και Πίστη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ζητω η δημοκρατια ΤΟΥΣ……..

    Οτι και να κανουνν το νερο εχει μπει στο αυλακι, βλεπε Ελληνικη κοινωνια……
    Το τι θα αντιμετωπισουν οι ελληνοφωνοι του δημοκρατικου/συνταγματικου τοξου, αρχιζοντας απ’τις 26 Μαιου, θα ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ::

Comments are closed.