Χάκερ μπήκε στους υπολογιστές της NASA και ανακάλυψε όλα όσα κρύβουν για τα UFO!

Κοινοποίηση:
ΧΑΚΕΡ

Ο διάσημος χάκερ Γκάρι ΜακΚίνον (Gary McKinnon), ο οποίος κατηγορήθηκε το 2002 από την Αμερικανική κυβέρνηση ως υπεύθυνος για το «μεγαλύτερο χακάρισμα όλων των εποχών σε υπολογιστές του στρατού», ισχυρίστηκε ότι βρήκε αποδείξεις -αφού εισέβαλε σε υπολογιστές του Αμερικανικού στρατού και της NASA το 2001- ότι η NASA επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της από το διάστημα και αφαιρεί αποδείξεις για εξωγήινα UFO πριν τις δημοσιεύσει στο κοινό.

Μέλη του κινήματος αποκάλυψης για τα UFO πιστεύουν ότι η μαρτυρία του ΜακΚίνον παρέχει στοιχεία που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι υπηρεσίες της, όπως η NASA, συγκαλύπτουν στοιχεία για επισκέψεις εξωγήινων UFO.

Οι Αμερικανικές αρχές κατηγόρησαν τον ΜακΚίνον (φωτό) ότι προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε συστήματα υπολογιστών του στρατού για 13 μήνες από τον Φεβρουάριο του 2001 έως τον Μάρτιο του 2002. Σύμφωνα με τις αρχές των ΗΠΑ, εισέβαλε σε 97 υπολογιστές του στρατού και της NASA, θέτοντας εκτός λειτουργίας το δίκτυο 300 υπολογιστών του Σταθμού Όπλων Ναυτικού Earle (Naval Weapons Station Earle).

Διέγραψε τα αρχεία καταγραφής των όπλων που χρειάζονται για την προμήθεια πυρομαχικών και τις παραδόσεις στον Ατλαντικό Στόλο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Επίσης, εισέβαλε στο δίκτυο της Στρατιωτικής Περιφέρειας Ουάσιγκτον του Αμερικανικού στρατού, που αποτελείτο από 2.000 υπολογιστές, και προκάλεσε χάος διαγράφοντας κρίσιμα αρχεία από λειτουργικά συστήματα, κλείνοντας το δίκτυο για 24 ώρες.

«Μας προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές. Αυτό δεν ήταν κάποιο αβλαβές συμβάν», δήλωσε ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου. «Έκανε πολύ σοβαρή και εσκεμμένη ζημιά σε υπολογιστές του στρατού και της NASA και άφησε ανόητα και αντι-Αμερικανικά μηνύματα. Όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι κάποιος πραγματοποίησε μια πολύ σοβαρή επίθεση στα Αμερικανικά υπολογιστικά συστήματα».

Ωστόσο, ο McKinnon ισχυρίζεται ότι οι αρχές των ΗΠΑ υπερέβαλαν για το εύρος και τον αντίκτυπο της δραστηριότητάς του. Παρόλο που παραδέχτηκε ότι άφησε μηνύματα όπως: «Η ασφάλειά σας είναι χάλια» και «ανόητα» αντι-Αμερικανικά μηνύματα (βλ. παρακάτω), ισχυρίζεται ότι αναζητούσε μόνο αποδεικτικά στοιχεία για την συγκάλυψη της κυβέρνησης για τα UFO, τις εξωγήινες οντότητες (ET) και τις τεχνολογίες ελεύθερης ενέργειες που θα μπορούσαν να ωφελήσουν την ανθρωπότητα, αλλά οι κυβερνήσεις καταπνίγουν.

«Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ μοιάζει με κυβερνητική τρομοκρατία στις μέρες μας… Δεν ήταν λάθος το γεγονός ότι υπήρξε ένα τεράστιο κενό ασφαλείας στις 11 Σεπτεμβρίου πέρυσι … Είμαι ο Solo. Θα συνεχίσω να αναστατώνω τα υψηλότερα επίπεδα…»

Ο ΜακΚίνον (φωτό) επηρεάστηκε προφανώς από ισχυρισμούς θεωριών συνωμοσίας για τους εξωγήινους και τα UFO, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκρυβε ζωτικές πληροφορίες για την παρουσία των UFO και των εξωγήινων για διάφορους λόγους.

Μερικοί συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι οι κυβερνήσεις σ’ όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη έτοιμη να αποδεχτεί την αλήθεια ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι εξωγήινες φυλές παρακολουθούν τον ανθρώπινο πολιτισμό εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους οι κυβερνήσεις φοβούνται ότι η πλήρης αποκάλυψη πληροφοριών για τους εξωγήινους και τα UFO θα μπορούσε να προκαλέσει πανικό και να οδηγήσει σε κατάρρευση της κοινωνίας. Άλλοι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί να κρύψει πληροφορίες για το γεγονός ότι έχει συνάψει μυστική στρατιωτικο-τεχνολογική συμμαχία με κάποιες προηγμένες εξωγήινες φυλές.

Ο Γκάρι ΜακΚίνον είπε στο Wired το 2006 ότι παρακινήθηκε να εισβάλει σε κυβερνητικούς υπολογιστές των ΗΠΑ αφού άκουσε μαρτυρίες πρώην κυβερνητικών υπαλλήλων και εργολάβων, όπως η Donna Hare.

Το 2000, η Donna Hare ισχυρίστηκε ότι είδε προσωπικό της NASA στο Κτίριο Οκτώ στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον (Johnson Space Center) στο Χιούστον του Τέξας, να αφαιρεί ψηφιακά τα UFO από τις δορυφορικές φωτογραφίες προτού αυτές δημοσιεύσουν στο κοινό.

Υπάρχουν βίντεο στο YouTube που δείχνουν τον πρώην σμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Karl Wolfe και την Donna Hare, να μιλούν ενώπιον του National Press Club (η αντίστοιχη ΕΣΗΕΑ). Η Hare ισχυρίζεται ότι είδε φωτογραφίες της NASA που δείχνουν «τεράστιες εξωγήινες κατασκευές» στην άκρη της Σελήνης και UFO να πετούν ή να σταθμεύουν στην επιφάνεια της Σελήνης.

Σύμφωνα με τον ΜακΚίνον, τέτοιες μαρτυρίες καθώς επίσης και οι προσπάθειες του κινήματος αποκάλυψης για τους εξωγήινους (alien disclosure movement) να αναγκάσει τις κυβερνήσεις να δημοσιεύσουν απόρρητα αρχεία που περιέχουν πληροφορίες για εξωγήινα UFO, υποκίνησαν τη δράση του.

Στη συνέντευξή του στο BBC, δήλωσε για το «Πρόγραμμα Αποκάλυψης» (“The Disclosure Project”) ότι «είναι κάποιοι πολύ αξιόπιστοι, έμπιστοι άνθρωποι, όλοι λένε ναι, υπάρχει τεχνολογία UFO, υπάρχει αντιβαρύτητα, υπάρχει ελεύθερη ενέργεια και είναι εξωγήινη στην προέλευση και [έχουν] αιχμαλωτίσει διαστημικό σκάφος και το έχει δημιουργήσει αντίστροφα (reverse engineering)».

Ο ΜακΚίνον είπε ότι εξεπλάγην με την ευκολία με την οποία κατόρθωσε να αποκτήσει πρόσβαση σε κυβερνητικούς υπολογιστές και βάσεις δεδομένων.

Καθώς είχε μπει σε υπολογιστές που βρίσκονταν στο Κτίριο Οκτώ στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον στο Χιούστον, βρήκε τεράστιες βάσεις δεδομένων φωτογραφιών που φαίνεται να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της Hare.

«Ένας ειδικός στις φωτογραφίες από την NASA είπε ότι υπήρχε ένα Κτίριο 8 στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον, όπου έσβηναν τακτικά φωτογραφίες με UFO από την υψηλής ανάλυσης δορυφορική απεικόνιση», δήλωσε ο ΜακΚίνον.

«Συνδέθηκα στη NASA και κατόρθωσα να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό το τμήμα. Είχαν τεράστιες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης αποθηκευμένες στα αρχεία φωτογραφιών τους. Είχαν αρχεία φιλτραρισμένα ή αφιλτράριστα, επεξεργασμένα ή χωρίς επεξεργασία».

Μια φωτογραφία που προσπάθησε να κατεβάσει έδειχνε κάτι που έμοιαζε «κλασικό UFO σε σχήμα πούρου» με τρούλους. Το UFO δεν έμοιαζε να είναι ανθρώπινης κατασκευής, είπε ο ΜακΚίνον.

Προσπάθησε να κατεβάσει την εικόνα, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Πιστεύει, ωστόσο, ότι η εικόνα θα μπορούσε να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς ότι η NASA επεξεργάζεται διαστημικές φωτογραφίες και αφαιρεί τις εικόνες εξωγήινων UFO πριν τις δημοσιεύσει στο κοινό.

«Η dialpup σύνδεση μου [ταχύτητας] 56K ήταν πολύ αργή όταν προσπαθούσα να κατεβάσω ένα από αυτά τα αρχεία φωτογραφιών… Κατάφερα να δω για λίγο μία από αυτές τις εικόνες. Ήταν ένα ασημί, αντικείμενο σε σχήμα πούρου (φωτό) με γεωδαιτικές σφαίρες και στις δύο πλευρές.

Δεν υπήρχαν ορατές γραμμές ή πριτσίνια. Δεν υπήρχε καμία αναφορά στο μέγεθος του αντικειμένου και η φωτογραφία τραβήχτηκε πιθανώς από έναν δορυφόρο που κοίταζε προς τα κάτω. Το αντικείμενο δεν φαινόταν κατασκευασμένο από άνθρωπο ή παρόμοιο με ο,τιδήποτε έχουμε δημιουργήσει».

Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ξαναδεί τα αρχεία, επειδή συνελήφθη αμέσως μετά το συμβάν. Ο ΜακΚίνον ισχυρίζεται ότι, ενώ κοίταζε τα αρχεία του Αμερικανικού Ναυτικού, έπεσε επίσης πάνω σε αρχεία που περιγράφουν λεπτομερώς μεταφορές φορτίου «από στόλο σε στόλο» διαστημικών σταθμών «εκτός κόσμου» (off-world) που επανδρώνονται από «μη επίγειους αξιωματικούς» (non-terrestrial officers) του Αμερικανικού στρατού. Είχε επίσης πρόσβαση σε ένα αρχείο που περιλαμβάνει 30 «μη επίγειους αξιωματικούς» και τους βαθμούς τους.

«Ήξερα ότι οι κυβερνήσεις κατέπνιγαν την αντιβαρύτητα, τις τεχνολογίες που σχετίζονται με τα UFO, την ελεύθερη ενέργεια ή αυτό που αποκαλούν ενέργεια μηδενικού σημείου… Απέκτησα πρόσβαση σε υπολογιστικά φύλλα Excel. Ένα είχε τον τίτλο “Μη επίγειοι αξιωματικοί”. Περιείχε ονόματα και βαθμούς προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που δεν είναι καταγεγραμμένα πουθενά αλλού», είπε. «Περιείχε επίσης πληροφορίες σχετικά με μεταφορές από σκάφος σε σκάφος, αλλά δεν είχα ξαναδεί ποτέ τα ονόματα αυτών των σκαφών να αναφέρονται οπουδήποτε αλλού».

Είπε την ίδια ιστορία σε μια συνέντευξη στον Guardian το 2005.

«Ποιο ήταν το πιο συναρπαστικό πράγμα που είδατε;»

«Βρήκα μια λίστα με τα ονόματα αξιωματικών, υπό τον τίτλο “Μη επίγειοι αξιωματικοί”».

«Μη επίγειοι αξιωματικοί;»

«Ναι, το έψαξα και δεν είναι πουθενά. Δεν σημαίνει μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Αυτό που νομίζω ότι σημαίνει είναι ότι δεν έχουν έδρα την γη. Βρήκα μια λίστα με “μεταφορές από στόλο προς στόλο” και μια λίστα με ονόματα σκαφών. Τα έψαξα. Δεν ήταν πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού. Αυτό που είδα με έκανε να πιστεύω ότι έχουν κάποιου είδος διαστημοπλοίου, εκτός πλανήτη».

«Οι Αμερικανοί έχουν μυστικό διαστημόπλοιο;»

«Αυτό το μονοπάτι στοιχείων, αυτό με οδήγησε να πιστεύω».

«Κάποιο άλλο είδος Mir (σημ: διαστημικός σταθμός) που κανένας δεν ξέρει;»

«Έτσι νομίζω».

«Ποια ήταν τα ονόματα των σκαφών;»

«Δεν θυμάμαι. Κάπνιζα πολύ χόρτο τότε. Δεν ήταν καλό για το μυαλό».

Αν και ορισμένοι σκεπτικιστές έχουν υποστηρίξει ότι ο όρος «μη επίγειοι» (ή μη χερσαίοι -non terrestrial) θα μπορούσε να σημαίνει «με έδρα τη θάλασσα», ο ΜακΚίνον πίστευε τότε ότι πιθανότατα αναφερόταν σε απομακρυσμένους διαστημικούς σταθμούς.

Η νομική δικαίωση του ΜακΚίνον

Ο Γκάρι ΜακΚίνον, Βρετανός με σύνδρομο Asperger, έγινε ίνδαλμα για τους νομικούς ακτιβιστές εξαιτίας της δεκάχρονης μάχη του ενάντια στην έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή χάκαρε υπολογιστές του στρατού.

Στις 16 Οκτωβρίου 2012, η υπουργός Εσωτερικών (και αργότερα Πρωθυπουργούς) Τερέζα Μέι (Theresa May) ανακοίνωσε τελικά ότι η Βρετανία θα εμποδίσει την έκδοση του 46χρονου – γλυτώνοντάς τον από έως 60 χρόνια φυλάκισης για αυτό που οι Αμερικανοί εισαγγελείς αποκάλεσαν «το μεγαλύτερο χακάρισμα όλων των εποχών σε υπολογιστές του στρατού».

Ο ΜακΚίνον συνελήφθη στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο το 2002 μετά από παραβίαση δεκάδων υπολογιστών του Πενταγώνου και της NASA, καθιστώντας 300 μηχανήματα σε έναν σταθμό της αεροπορίας του Ναυτικού άχρηστα αμέσως μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Ψιλόλιγνος, με γοητευτικά χαρακτηριστικά και σγουρά καστανά μαλλιά, ο ΜακΚίνον δεν εξεπλάγην όταν είδε στην πόρτα του αξιωματικούς από τη Βρετανική μονάδα hi-tech εγκλήματος (σημ: η αντίστοιχη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) .

Δεν είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να καλύψει τα ψηφιακά του ίχνη, χρησιμοποιώντας ακόμα τη δική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν εισέβαλε στα κυβερνητικά συστήματα των ΗΠΑ.

«Σχεδόν ήθελα να πιαστώ, γιατί αυτό με κατέστρεφε», είπε στο BBC. «Σε ένα σημείο, είχα σταματήσει να πλένομαι. Δεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Δεν έτρωγα σωστά. Κάθόμουν μέσα το σπίτι με τη ρόμπα μου, κάνοντας αυτό όλη τη νύχτα».

Ο ΜακΚίνον δεν αρνήθηκε ποτέ το χακάρισμα, το οποίο οι ΗΠΑ λένε ότι τους προκάλεσε ζημιά ύψους 800.000 δολαρίων (615.000 ευρώ). Αλλά αρνείται ότι οι προθέσεις του ήταν κακόβουλες, λέει ότι απλώς αναζητούσε απόρρητα έγγραφα σχετικά με τα UFO.

«Βρισκόμουν σε ηθική σταυροφορία», είπε στο BBC το 2009.

«Ήμουν πεπεισμένος, και υπήρχαν καλά αποδεικτικά στοιχεία για να τα δείξω, ότι ορισμένα μυστικοπαθή τμήματα των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικανικής κυβέρνησης είχαν πρόσβαση σε συντρίμμια εξωγήινης τεχνολογίας που θα μπορούσε, σήμερα, να μας σώσει με τη μορφή μιας ελεύθερης, καθαρής, χωρίς ρύπανση, ενέργειας. Δεν σκέφτηκα τότε για ποινές φυλάκισης», πρόσθεσε.

Γεννημένος στην Γλασκόβη της Σκωτίας, ο ΜακΚίνον εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 και έγινε κομμωτής, πριν αποκτήσει δίπλωμα στην πληροφορική στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Άρχισε να εργάζεται στη βιομηχανία και μέχρι το τέλος της δεκαετίας χρησιμοποιούσε τις δεξιότητές του ως χάκερ για να συνεχίσει την αυξανόμενη εμμονή του για τα εξωγήινα διαστημόπλοια.

Ο ΜακΚίνον χρησιμοποίησε λογισμικό που ήταν διαθέσιμο στην αγορά για να εξερευνήσει το υπολογιστικό σύστημα του Αμερικανικού στρατού και διαπίστωσε ότι πολλά μηχανήματα στερούνταν επαρκούς προστασίας.

Προφανώς άφησε ηλεκτρονικά σημειώματα προειδοποιώντας την αμερικανική κυβέρνηση για την κακή τους ασφάλεια, καθώς και ένα μήνυμα που συνέκρινε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ με την κρατική τρομοκρατία.

«Σε έναν νεαρό άνδρα με το σύνδρομο Asperger, το να λέει την αλήθεια όπως την βλέπει είναι τόσο φυσικό όσο το να σηκώνεσαι από το κρεβάτι το πρωί», είπε η Janis Sharp, μητέρα του ΜακΚίνον σε μια ανοιχτή επιστολή προς την Μέι και τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον τον Σεπτέμβριο του 2012.

«Το έγκλημά του ήταν ότι χτυπούσε ένα πληκτρολόγιο στην κρεβατοκάμαρά του στο βόρειο Λονδίνο αναζητώντας πληροφορίες για εξωγήινους από το διάστημα», πρόσθεσε η Sharp, η οποία υποστήριζε έντονα για τον γιο της τα 10 χρόνια που είχε διαμάχες με την δικαιοσύνη.

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, ευχαρίστησε την Μέι «από τα βάθη της καρδιάς μου» που επέτρεψε στον ΜακΚίνον να παραμείνει στη Βρετανία για λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού οι ψυχίατροι προειδοποίησαν ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ΜακΚίνον διαγνώστηκε με σύνδρομο Asperger, μια μορφή αυτισμού, το 2007, αφού ένας ειδικός στον αυτισμό τον παρακολούθησε σε μια τηλεοπτική συνέντευξη και επικοινώνησε με τον δικηγόρο του ΜακΚίνον.

Οι πάσχοντες από Asperger συχνά γίνονται εμμονικοί με ορισμένες δραστηριότητες ή ενδιαφέροντα, καθώς επίσης έχουν και δυσκολίες στις κοινωνικές σχέσεις.

«Ο κ. ΜακΚίνον κατηγορείται για σοβαρά εγκλήματα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι σοβαρά άρρωστος», δήλωσε η Μέι στο κοινοβούλιο καθώς ανακοίνωσε την απόφαση.

Μετά από μια δεκαετή περίοδο όπου ο ΜακΚίνον έχασε τις εφέσεις τόσο στη Βρετανική Βουλή των Λόρδων όσο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο χάκερ έγινε σύμβολο για τους ακτιβιστές που επιδιώκουν να αναθεωρήσουν τη συνθήκη έκδοσης ανάμεσα στην Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με έναν ερευνητή UFO, μπορεί να έχουμε ήδη λάβει τα πρώτα φωτογραφικά «αποδεικτικά στοιχεία» του ισχυρισμού του χάκερ Γκάρι ΜακΚίνον ότι βρήκε αρχεία μεταφοράς φορτίου «από στόλο προς στόλο» που σχετίζονται με διαστημικές επιχειρήσεις «εκτός κόσμου», «μη επίγειων αξιωματικών» των ΗΠΑ. Πολλοί στο «κίνημα αλήθειας» πιστεύουν ότι ο Άρης είναι η «εκτός κόσμου» βάση των «μη επίγειων αξιωματικών» του Πενταγώνου.

Σύμφωνα με έναν ανώνυμο ερευνητή που επικοινώνησε με τον Scot Warring της UFO Sightings Daily, η φωτογραφία της NASA που φαίνεται δίπλα (φωτό -τραβήχτηκε στις 26-9-2012 στις 13:59:04 UTC) θα μπορούσε να είναι η «απόδειξη» των ισχυρισμών του ΜακΚίνον.

Βλέπουμε εδώ έναν μηχανικό της NASA να κάνει συντήρηση στο ρόβερ Curiosity; Προσέξτε την σκιά στο έδαφος του Άρη. Τι λέτε;

mckinnon

Πηγή: Thetruth.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συνεργασία με δαίμονες είναι………………….

  2. τα ουφο υπαρχουν εχουμε εμεις εδω στο συνταγμα 301 ουφο

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΒΓΕΙ Ή ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΤΕΡΕΩΜΑ”!

Comments are closed.