Χάζεψε η Μύκονος! “Καυτές” Σαλονικιές εμφανίστηκαν με μαγιό “κόφτη” στην παραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
bikini-mykonos-best-2-759x500

Οι «καυτές» Θεσσαλονικιές που βρίσκονται στο νησί των Ανέμων λόγω δουλειάς, φόρεσαν τα μαγιό τους μοίρασαν «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τις δύο φίλες στο beach bar restaurant DK Oyster στον Πλατύ Γυαλό, όπου εκείνες απόλαυσαν τον ήλιο, την θάλασσα και την σαμπάνια τους και οι άρρενες λουόμενοι τα καυτά κορμιά τους που, όπως μάθαμε, ”χτίστηκαν” μετά από χρόνια ενασχόλησης με το μπαλέτο.

Δείτε τις δύο εκρηκτικές Θεσσαλονικιές που ανάβουν φωτιές στην Μύκονο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Θα τους αφησετε για πολυ ακομη να τους βλεπουμε τους κωλους ? Τους ειδαμε .

  2. Ο/Η Κοιταξτε να φτιαξτε την ζωη σας και αφηστε τους αλλους λέει:

    Μα σε οποια παραλια και να πας υπαρχουν τέτοιοι κωλοι και τετοια μαγιο,οχι μονο στην μυκονο.Ποιο είναι το πρόβλημα δηλαδή;;; οποιος θελει τους απολαμβανει οπτικα,οποιος δεν θελει ας παει στο αγιο ορος. Επειτα το αν ψαχνουν για χορηγο η για γαμπρο εσας τι σας κοφτει; εσεις δεν εχετε 10 ευρω στην τσεπη για να πιειτε μια μπυρα στην παραλια γιατι εισαστε αχρηστοι τεμπελχανάδες και κραζετε τους αλλους ολη μερα εδώ η στην γειτονια σας.

  3. Πειναλας είμαι αλλά όχι ληγουρης…κάτι της προκοπής παίζει???

  4. Με τσολια κουρτίνες κ αποκόμματα φτιάχνω κ γω μαγιώ

  5. Κλασικές πιτσιρίκες που κατέβηκαν στο νησί για άλλα κόλπα κ άλλα σενάρια.. Όλα στημένα είναι κ το κανάλι μέσα στο σενάριο βρίσκεται.. Κρίμα πάντως.. θα τις καμαρώνουν οι γονείς..

  6. Ποιος ο λόγος να αγκαλιάζονται κιόλας!
    Δλδ. πολύ ό,τι να ναι ξέχωρα απ’ το κορδόνι που καλύτερα να μην το φοράγανε γιατί είτε το χουν είτε δε το χουν το ίδιο είναι.

  7. τΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΛΕΠΤΟ ΤΣΟΝΤΑς ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΗΝΑ

  8. Παρτάλια που μετά από ένα τεράστιο βιογραφικό ψάχνουν τον μ@λακα που θα τις αποκαταστήσει.

  9. Για 2.30 λεπτά “δημοσιότητας”….βγάζουν τον κ@@λο έξω.Μαμα με έδειξε η τηλεόραση….

  10. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΚΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΘΕΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΔΙΑΦΗΜΗΣΗ;

  11. Καλα απο που καταλαβες οτι ειναι Σαλονικιες?ρε μεγαλε…Πες μου γιατι θα σκασω!Γιατι εγω τις ξερω…Ειναι απο την Βαρδουκλανα!

Comments are closed.