ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ο Καμπουράκης για τον ανεμβολίαστο Τζόκοβιτς: «Αυτό είναι σχιζοφρένεια! ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
φρφρφρ

Ο νο1 τενίστας στον κόσμο βρίσκεται αιχμάλωτος σε ξενοδοχείο καραντίνας από την αυστραλιανή κυβέρνηση επειδή ήταν ανεμβολίαστος.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Καμπουράκης, σε ένα ολιγόλεπτο ξέσπασμά του όχι μόνο κατέκρινε το γεγονός ότι ο κορυφαίος τενίστας δεν εμβολιάστηκε, αλλά υποστήριξε ότι «καλά του έκαναν» οι αρχές της Αυστραλίας που τον ταπείνωσαν και τον ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ προς παραδειγματισμό.

Μάλιστα ο παρουσιαστής δεν πτοήθηκε ούτε όταν άκουσε ότι ο τενίστας ΝΟΣΗΣΕ μόλις τον περασμένο μήνα:

 «Ο τύπος γυρίζει σε όλον το κόσμο; Γιατί δεν κάνει ένα εμβόλιο;; Mπλέξαμε τώρα και με τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς. Δεν γίνεται άνθρωποι που τους παρακολουθούν εκατομμύρια να διατυμπανίζουν τη στάση τους για τέτοια πράγματα. Καλά του έκαναν!».

«Είναι ο πρωταθλητής, έπρεπε να είναι πρότυπο», συμπλήρωσε η συμπαρουσιάστριά του, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ τον λόγο για τον οποίο οι διεθνιστές τιμώρησαν προς παραδειγματισμό σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις έναν αθλητή παγκοσμίου φήμης!

Οπλιστείτε με υπομονή και δείτε τι είπε «κόβοντας» εν εξάλλω βόλτες μέσα στο πλατό:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

70 Σχόλια

  1. Είτε ομιλεί ο καγκουράκης, είτε κλάνει μουλάρι, είτε γκαρίζει γάϊδαρος, τά ίδια …..σοφά καί βαθυστόχαστα συμπεράσματα απορρέουν!!!!!

  2. τραγικε δημοσιοκαφρε ετοιμασου….. τελειωνετε.

  3. Είτε ομιλεί ο καγκουράκης, είτε κλάνει μουλάρι, είτε γκαρίζει γάϊδαρος, τά ίδια …..σοφά καί βαθυστόχαστα συμπεράσματα απορρέουν!!!!!

  4. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ
    ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ.
    😂
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ!

  5. Μαλλον θελει να δειξει στην ξανθια χαζογκομενα συμπαρουσιαστρια του οτι ειναι αρσενικο παλαιας κοπης κι αυτος

  6. Κι εσυ να χάσεις κάνα κιλό αντιαισθητικό συστημικό τηλετσόκαρο κι άσε τον Τζόκοβιτς !

  7. Πες τα ρε Καμπουρακη!Δίκιο εχεις!Να αγιάσει το στόμα σου
    Μας ζαλισε τα αρχίδια ο τενιστας.Ε και?
    Στα παπάρια μας

  8. Απαντω στη Μαρια οτι ο Τζοκοβιτς δε φταει για την κυβερνηση που ψηφιζουν οι πολιτες της καθε χωρας και υποφερουν απο τη νομοθεσια που τους επιβαλει. Αγαπητη αν ο Τζοκοβιτς ηταν συγγενης, αντρας, γιος σου σιγουρα θα ηθελες να εξαιρεθει των συνεπειων που υφιστανται οσοι δεν εμβολιαστηκαν. Το να ζητας την τιμωρια του ως δικαιωση και ισοτητα γιαυτα που περνας ειναι απλως εκδικητικο και ανηθικο για εναν αθλητη του δικου του διαμετρηματος. Στο φιναλε ειμαστε ισοι αλλα οχι ιδιοι, αρα καποιοι δικαιουνται εξαιρεσης. Αν και ειμαι αναγκαστικα εμβολιασμενη, χαιρομαι γιαυτους που μπορουν να αποφυγουν τον εμβολιασμο.

  9. Ρε ερπετό των ΜΜΕ εκτός από την ελεύθερη βούληση για το κάθε εμβόλιο που το έχει ορίσει το Σύνταγμα κρίνεις εσύ το σκουπίδι το τίποτα ο γελοίος το πιόνι έναν Παγκόσμιο αθλητή Ν1 που έχει χτίσει εκκλησίες που έχει φτιάξει ξενώνες για αστέγους που είναι κολώνα σε δεκάδες ορφανοτροφεία με παρατημένα παιδάκια.Που επιτελεί Θείο έργο.Τι να πεις εσύ μωρη μπάμια που ούτε ο κάδος σκουπιδιών δεν σε δέχεται…

  10. Αγροίκε Καμπουράκη, κάνεις σαν δαιμονισμένος. Συμμαζέψου, πριν σε συμμαζέψουνε. Είσαι πολύ λίγος, μικρός και καμπουράκης για να πιάνεις στο στόμα σου τον Τζόκοβιτς.

  11. ΠΩ ΠΩ ρε μεγαλε καμπουρα τον ταπωσες τον παιδαρο τον Τζοκοβιτς ποιος ειναι αυτος μπροστα σε ενα
    μαγκα της δεκαρας σαν εσενα
    ΧΜ

  12. ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ …….ΒΟΔΙ ΣΤΗ ΚΑΘΗΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΗΣΥΧΟ ! ! !
    ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΡΙΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΦΑΪ……..! ! ! !

  13. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΑΣΧΕΤΟΣ, ΒΛΑΣΤΗΜΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ, ΑΤΗΜΕΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!

  14. Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ,ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ”..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΑΡΕΝΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΡΩΜΗΣ!!!

  15. Δώστε στον Ιούδα μερικά αργύρια παραπάνω για να Κελαϊδή περισσότερο, και μετά δώστε του και λίγο βαζελίνη για να πονά λιγότερο

  16. Χοντροβλάκα Καμπουράκη,η ντροπή της Κρήτης,δεν είσαι ούτε μια τρίχα από τα @ρχίδια του Τζόκοβιτς,για ταβερνιάρης κάνεις μόνο

  17. Αυτα τα κατακαθια εχουν βαλει να κανουν την γκαιμπελικη προπαγανδα της διεθνιστικης νεας ταξης …..ουτε για φτυσιμο δεν αξιζουν

  18. Υπαρχει κοσμος που βλεπει ακομα αυτα τα τηλεοπτικα ΣΚΙΒΑΛΑ!!!!

  19. Καμπουράκης: ένας από τους ομοφυλόφιλους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ. Σε μια παλιά του συνέντευξη, είχε πει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Δεν πειράζει Καμπουράκη…και οι ”Gay είναι αναγκαίοι.”

  20. Ο θεός τους είναι το εμβόλιο και δεν δέχονται αμφισβήτηση. Δικαιολογούν κάθε είδους κακοποίηση για τους αμφισβητίες.

  21. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ DVD ME TON ZAXOΠΟΥΛΟ

    ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ,ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΗΔΕΣ,ΠΟΥΤΙΑΝΕΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ

  22. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΣΜΟΥ;;;
    ΣΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΙΝ ΙΣΩΣ!!!!!

  23. ρε ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΒΡΩΜΟΤαβερνιαρη ΚΑΜΠΟΥΡΗ ….
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ την ΚΡΗΤΗ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ
    οσο για την διπλανη του ΓΛΑΣΤΡΑ ….κουβά ΚΟΠΡΑΝΩΝ να βαζει στη γλαστρα της…

  24. Μίλησε ο Καμπουράκης για τον Τζόκοβιτς, που δεν είναι ούτε μια τρίχα από τ’ αρχίδι@ του!!!

  25. Καλά να πάθει τότε και ο Καμπουράκης ο φασίστας όταν θα του συμβεί οτιδήποτε κακό, καταρχάς δεν έχει μούρη και προσωπικότητα για να είναι μπροστά στην οθόνη. Είναι αποκρουστικός.

  26. Δεν πας να δεις τη μάπα σου στον καθρέφτη ρε μπουχέσα που θα πιάσεις εσύ στο στόμα σου τον Νόλε…

  27. Καμπουρακη πάνε σε κάνα μανάβικο να κουβαλάς καφάσια ρε Ορνιο! Θα σου πήγαινε καλύτερα. Είναι ποιο αξιοπρεπές απ αυτό που κάνεις τώρα! Και που σαι, πάρε μαζί σου τον φίλο σου τον Ευαγγελάτο!

  28. Ρε “μαναβακι” Καμπουρακη (για μαναβης γειτονιας κανεις, οχι για τηλεοραση..), τι θα πει προτυπο?
    Ο καθενας στον εαυτο του κανει οτι του πει ο γιατρος ΤΟΥ, και οτι νομιζει αυτος σωστο.

    Αλλα τι λεω τωρα εγω?
    Περιμενω απο καποιον με το δικο σου διανοητικο επιπεδο να καταλαβει την ‘ιδιωτικοτητα’ του καθενος μας?
    Αυτο-γελοιοποιεισαι μ’ αυτα που λες καραγκιοζη!

  29. Θα είναι όποιο πρότυπο θέλει αυτός και όχι το πρότυπο που εξυπηρετεί το σύστημα, του οποίου είστε τσιράκια …Εχετε κουράσει και εξοργίσει αφόρητα…

  30. Άντε χτύπα κάνα φραπέ τώρα να ισιωσεις. Μπρρρρρ ε μπρρρρρρ.

  31. Τί ἔχεις νά πεῖς τώρα κατακάθι του σάπιου συστήματος…..?????
    Ὅπως ἀνέφερε άλλος σχολιαστής…ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ………
    Ἐδῶ γελᾶμε………
    Μπράβο χίλια μπράβο στήν αύστραλιανή δικαστική ἀρχή……

  32. Είναι και πρωταθλητής και προτυπο ανθρώπου!!!! Τώρα η κοπελιτσα τι ακριβώς πρότυπο εννοεί;;;; Άντε κοπέλα μου ασχολείσου να λες αυτά που σου υπαγορεύουν τα αφεντικά σου και μην ασχολείσαι με τέτοια μεγέθη ανθρώπων όπως του Τζόκοβιτς.

  33. Σχιζοφρενής είσαι εσύ παλιό-καραγκιόζη!!!

  34. Τι έγινε μεγάλε ;
    Αποφάσισε ο νόμος
    Κανε μήνυση στους δικαστές … τι δεν ;!
    Έλα μη φρικάρεις Κανε

  35. Τι να σε φρικαρει βοθρε, ε βοθρε! Εχεις ακομα βημα και μιλας? Αντε μαζυτειτε ολοι μαζι καντε καμμμια
    παρ@ουζα να συνελθετε.Ερπετα…..? Η αξια σου ουτε μια τριχα απο τον Τζοκοβιτς, υαινα της κουνωνιας….

  36. Καμπουράκη ποιός σ´έβαλε ορέ να λυσσάς σαν το σκυλί;;;;

  37. Καμπουρακη αι σάλτσα και γ@μ@σου μαζί με τον πατρονε σου τον Μητσοτάκη. Και μη ξεχάσετε τον Πρωτοψάλτη για τριο!!! Χα!χα! Σκουπίδια…..

  38. καμπουρακη κανε μια βολτα απο το συνταταγμα να βρεις τον παλμο του κοσμου……

  39. The person is a disgrace of Greece and jounlist. What this dummy knows about Nova.
    Only to Makelio and Mr. Velopoulos axpose that happen in Serbia with the RIO-TINTO company and Nova. They kick them out for envirement reasons and lost 2.4 billions dollars contra.
    That is the Reason the Australian Government that rotten as in Greece they tried to be even.
    I tried many times in the Facebook to explained the reasons but they shut me down.
    Thank you Mr. Xio that always writes the trough. go with Kasidiari to screw them.

  40. ΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΟΥ?ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΛΙΓΔΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΟΠΡΟΣΑΚΕ?

  41. Καμπουράκη , εσύ κάνεις σαν σχιζοφρενής για ψάξε μήπως είσαι και δεν το ξέρεις

  42. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΠΝΙΕΣ ???
    ΑΝΤΕ ΦΤΥΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΕΦΤΕ ΜΕ ΠΟΔΙΑ !!! ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΑΠΛΗΤΕ Ε ΑΠΛΗΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ !!! ΑΘΛΗΤΗ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ ??? ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΙΑ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ

  43. Ποιοι κάθονται και παρακολουθούν όλους αυτούς τους γελοίους ήθελα να ξερα!!!!????? Η δική μου νοημοσύνη πάντως, δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο…

  44. Παρουσιαστικό τηλεοπτικού παρουσιαστή…….Μπυροκοιλιά , χωρίς γραβάτα με γλιτσοπαντέλονο και ελβιέλες των 15 ευρώ……..Μην ζορίζεσαι και ακουστεί κανένα μπαμ και γεμίσει τόπος σκατά…….Παλαιότερα τόλμησε να πιάσει στο βρωμόστομά του τον ημίθεο Μαραντόνα τώρα τα έβαλε με τον Σέρβο……Εκτός από κάτι αποβλακωμένους τηλεορασόπληκτους , εσένα ποιος σε ξέρει μωρή σκατοσακούλα ????

  45. Για σκευτειτε και τους περιπου 500.000 ανεμβολιαστους μονο στην βικτωρια. Χωρις δουλεια, λεφτα και πεινασμενα παδια. Διοτι οι ανεμβολιαστοι δεν επιτρεπετε να δουλεψουν. Ο τεννιστας καλα κανει και δεν εμβολιαζετε. Αλλα δεν μπορει να περιπαιζει τον κοσμο τοσο καιρο με το αν θα ερθη η δεν θα ερθη,ειναι δεν ειναι εμβολιασμενος και το σαββατοκυριακο να ακοινωνη οτι εχει εξαιρεση. Εξαιρεση δεν περνει σχεδον κανεις. Κια ξαφνικα ερχεται «ο ευεργετης» σερβος μετα απο τοσο εμπαιγμο του κοινου, οτι εχει εξαιρεση και θα παιξη. Εμεις ο κοσμος, Ανεμβολιαστοι και εμβολιασμενοι πιεσαμε τους πολιτικους, ξεσηκωθηκαμε και θα συνεχισουμε τις πιεσεις να μην μπει. Εμεις οι ανεμβολιαστοι που υποφερουμε χωρις δουλεια, χωρις λεφτα, γιατι δεν θελουμε ουτε και εμεις να εμβολιαστουμε, πρεπει να ανεχτουμε οτι ο σερβος θα μπη, θα παιξη,θα νικηση (γιατι ειναι καλος ) θα παρη τα περιπου 4 μυρια και θα φυγη σαν κυριος;;;;;; ε οχι και παλι οχι….. οι επιλογες πληρωνοντε στους καιρους που ζουμε.

  46. ….αντε ρε κουραδα πανε στον οχετο!!!…εκει που ανηκεις!!!…παλιο χιτλερακια!!!

  47. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ.
    ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕ ΡΩΤΑ.(ΠΑΡΙΟΣ-ΣΤΙΧΟΙ, ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΥΩΤΗΣ- ΜΟΥΣΙΚΗ , ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  48. Πολύ μεγάλη ξεφτίλα αυτό τό πράμα πού παριστάνει τόν σοφό παντογνώστη.. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ ΟΡΝΙΟΟΟΟ 😠

  49. Αυτοι τελικα συναγωνιζωνται ποιος θα πει την χριροτερη μπουρδα στη τηλεοραση πιασε απο πορδοσαλτε ευαγγελατο πρωινοι τυποι παπαδακη αυτια κ.α.
    Τελικα η τηλεοραση μας αποδείχτηκε πολυ κατωτερη των περιστασεων

  50. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ!!! ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ…ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ…

  51. Αι μωρη βοιδοκεφαλη που θα μιλήσεις εσύ για τον Τζόκοβιτς! Άι σα πέρα!!!!!!

  52. Ο λιγδας ο Καμπουράκης. Άλλος ξερολας μπουχεσας αυτός.
    Σκουπίδια

  53. Καμπουρακη ψοφο και όλες τις αρρώστιες πάνω σου γαμημενε φασιστα

  54. Καμπουράκη πες αλεύρι ο Κακαουνάκης σε γυρεύει.

  55. σε προσφατο θεμα με την αθλητρια που θα αγωνιζοταν με ξενη σημαια ειχε ακουστει οτι οι αθλητες και οι ολυμπιονικες δοξαζουν την χωρα τους με τις διακρισεις του κλπ πολιτικα ορθες μπουρδες. η ολη συμπεριφορα του καθε ανθρωπου τον κανει αξιοσεβαστο. αν ημουν σερβος θα ενιωθα περηφανος για τον τζοκοβιτς. τωρα με ποιον να αισθανθω περηφανος; με τον τσιτσιπα τον τσιμικα η τον ζαγορακη;

  56. Αυτός ο τύπος έχει δεί την εμφάνιση του στήν τηλεόραση ; Μέ τά χέρια στις τσέπες, ελβιελα παπούτσια ,στριβογυριζει σάν γύρω από τό ένα πόδι..Τι παριστάνει τον μάγκα πού δέν σηκώνει πολλά ;

  57. Κριτή των πάντων κοίτα τα χάλια σου που είσαι σαν χαλβάς και άσε τον Νόλε.

  58. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ ME ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΩΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ!!!!….ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ….

  59. Ποιος ασχολείται με αυτόν τον λαχανοντολμά που δεν ξέρει τι λέει όταν έχει απέναντι του την ξανθιά;Για τον Τσιτσιπά μόκο ο μπουλούκος.

  60. ΤΙ ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

Comments are closed.