ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ! Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης – Είναι πλήρως εμβολιασμένος!

Κοινοποίηση:
αδωνις

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος. 

Ο υπουργός εμβολιάστηκε -όπως οι περισσότεροι πολιτικοί- στην αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος και άρα έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από την ημέρα που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

Ο Α.Γεωργιάδης που έχει αναφερθεί πολλές φορές στην ανάγκη του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ έχει στο παρελθόν στηρίξει με σφοδρότητα την άποψη πως πρέπει να απολυθούν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος.

Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα, αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε ο Α.Γεωργιάδης στο Twitter.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. λετε νά φωναζει – εδω ο καλος κορωνοϊος ! τον λιγουρευεστε;;;;

  2. ΠΛΗΡΩΣ Μ@Λ@Κ@Σ….ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ !!! ΑΙΝΤΕ ΨΕΚΙΑ ..ΨΟΦΟΣ.

  3. Τωρα που θα μεταλλαχθεις και θα γινεις ”βατραχος” μπουμπουκε…να δω τι θα κανει η ομορφωνια σου !!! Που καταντησες ρε κακομοιρη γελωτοποιε…δε σε πιστευει ουτε 2χρονο παιδακι ρε κατσικοκλεφτη απατεωνα. Αντε στα 4 τωρα στα 4…κολλησες δε κολλησες…κωλοφεραντζα θα σε παμε…!!!

  4. έλα αρκετά ασχοληθήκαμε, πάλι δόξα θέλει. μπουντρουμιάστε τον σε καμιά τρύπα, και δωστε του ξανά όλες τις δοσεις μαζεμένες. στραγάλια ανάλατα για φαγητό και μία φυλλάδα του 93′ να έχει να διαβάζει..

  5. Τωρα που ο κουλης ειναι σε ελευθερη πτωση, σε βλεπω να παιρνεις μεταγραφη στον ξυριζα! Μπας και ξαναβγεις στις εκλογες…

  6. Άδωνη η τελευταία κατοικία για όλους εσάς τους χουντονουδούληδες είναι έτοιμη.
    Κοπιάστε…
    Άνοιξε και σας περιμένει…

  7. ΠΑρακαλώ οι κύριοι βουλετυές όπως εμβολιάσουν και τα τέκνα τους προς παραδειγματισμό του λαού!

  8. Τι μου ήρθε τώρα! υποχρεωτικός εμβολιασμός στους 300! γιατί υπάρχει συνωστισμός στη βουλή και απαιτείται η συνέχεια του κράτους. Άμεσα, και με την τρίτη δόση. Κύριε πρωθυπουργέ, σας θερμοπαρακαλούμε, σας ικετεύουμε να δώσετε το παράδειγμα, προχωρώντας μάλιστα σε μιξ εμβολίου με άστρα ζένεκα! Και ασφαλώς θα σας ακολουθήσει ο πολυαγαπημένος μας, αξιότιμος κύριος Γεωργιάδης!

  9. Κάτι μου λέει πως ουδέποτε έκανε το μπολι …όχι πως αν το έκανε δεν θα κολλούσε για το θέατρο της ημέρας .

  10. πρέπει η πολιτική ηγεσία να λάβει άμεσα την τρίτη δόση του εμβολίου κατά προτεραιότητα. Γιατί απαιτείται η διασφάλιση της συνέχειας του κράτους. Εκτός, αν ο “κύριος” “πρωθυπουργός” φοβάται και στέλνει άλλα πειραματόζωα, να τσιμπηθούν πρώτα. Κύριε “πρωθυπουργέ”….

  11. το πρωί ήταν λέει αρνητικός το βράδυ θετικός.
    Ρε ποιον κοροιδεύεται;;; Τα πρόβατα;;; Δεν το κάνουμε που να χτυπιέστε σαν το χταπόδι κάτω. Απατεώνες και αγύρτες της πολιτικής.

  12. Ερώτηση 1: Απο το να κολλήσεις μέχρι να νοσήσεις ή να βγάλεις πρώτα συμπτώματα θέλει μέρες. Αρα το τέστ στον ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν λανθασμένο ή δεν έγινε ποτέ

    Ερώτηση 2 : Γιατί οι άλλοι που συνάντησες χτές και ήταν εμβολιασμένοι να μην μπουν σε καραντίνα? Αφού εσύ μπήκες ενώ όλοι σας ήσασταν εμβολιασμένοι?

    Πέφτει δούλεμα…..

  13. Μούφα για να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να τρέξουν να εμβολιαστούν.

  14. A.K. κύριε Αδωνι…Εχετε χάσει προ πολλού κάθε αξιοπιστία…Οπότε λέγε ότι θέλεις, δεν τα λαμβάνουμε υπ΄ όψιν…

  15. μπουμπουκο εισαι για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τρολαρισμα λεμε χαχαχαχαχαχα

  16. Aν και εμβολιασμένος “κόλλησε” κορονοϊό Το τομάρι

  17. “ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ” ! Καθημερινές παραστάσεις δωρεάν !

  18. Θα ξεθυμανε το εμβολιο απο τον Ιανουαριο…
    δεν εχει προβλημα αυτος…αμα παει κατι στραβο η σουϊτα ειναι ετοιμη και θεραπειες υπαρχουν
    εμεις στην ουρα στην Σωτηρια και μεσα σε θαλαμο με αλλους με μια ενδοφλεβια για τον πυρετο να παιζουμε προπο με το ανοσοποιητικο μας
    βεβαια δεν ειναι καθαρή αποστειρωμένη σουϊτα οποτε θα κολλησουμε ενα καρο λοιμωξεις που θα μας στειλουν αδιαβαστους
    μητροπολιτες, πολιτικοι, μεγαλοδημοσιογραφοι καταληγουν σε σουϊτες που ειναι κλειδωμενες και τους περιμενουν

  19. περαστικά αγορίνα και γρήγορη επιστροφή στο ΣΚΑΙ γιατί η άλλη, ο Άρης ντε, αισθάνεται ΜΟΝΗ!!!!

  20. Δεν έχεις κολλήσει τπτ θρασίμι. Αυτά στα πρόβατά σου.

  21. Δε τον πιστεύω ότι κόλλησε, κόλπο για εκλογές είναι. Αλλά αν κόλλησε, του εύχομαι να μπει σε εντατική γιατί του αξίζει ότι μας έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

  22. Ακόμη κ να εχει κορωνοϊό ο παλιόπουστ@$ κ δεν είναι όλο αυτό θεατράκι ώστε να μας πείσουν αναφορικά με το πόσο καλά είναι τα εμβόλια εφόσον θα ισχυρίζεται ότι το πέρασε χαλαρά (άρα πρέπει όλοι να τρυπηθούμε για να έχουμε την ίδια τύχη) θα του δώσουνε τη θεραπείαε τα μονοκλωνικά κ σε 3 μέρες να είναι υγιέστατος (μη τυχόν και χαθεί η ρουφιανόρατσα) Εάν όμως επρόκειτο για κανέναν μεροκαματιάρη ή χαμηλόσυνταξιούχο θα τον αφήνανε στην τύχη του!!

  23. Οι εργαζόμενοι στο γραφείο του δεν μπήκαν σε καραντίνα επειδή ήταν εμβολιασμένοι. Άρα φουλ υπερμετάδοση από εκεί.

  24. Και αυτός θέλει να απολύει τους ανεμβολίαστους γιατί μεταδίδουν στις ευπαθείς ομάδες. Ενώ και οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδοτικοί.

  25. ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΨΟΦΑΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΝΕΡΑΚΙ

  26. Βρε, τον ατιμο! Παλι, θα τα κονομησει! Παντως Μπουμπουκο, σε πιανω αδιαβαστο! Και προφανως, εχεις χασει επεισοδια! Δεν εμαθες οτι τα PCR, ειναι αναξιοπιστα; Μηπως να εκανες καλυτερα, το πρωκτικο; Μπουμπουκο!!!

  27. Το τυρακι ειναι για την 3 δοση γιατι ξερουν οτι πολύς κοσμος απο αυτους θα γυρισει την πλατη του σε ενδεχόμενο ενος νεου τσιμπήματος.
    Αρα οταν θαρθει η ωρα για την αναγκαιότητα της 3 δοσης θα βγει παλι στα παραθυρα να λεει ποσο αναγκαίο ειναι να κανουμε και την 3 δοση γιατι εγω ειδατε τι επαθα..

    1. Zippo μεσα εισαι! Και εγω αμέσως αυτό σκεφτηκα!

  28. Αυτός ο λαγός του συστήματος πρέπει να μας αποδείξει πρώτα ότι εμβολιάστηκε. Άλλα ακούμε…

  29. η καλύτερη και ζωντανή διαφήμιση ΚΑΤΆ των εμβολίων ο σπυριδάδωνης ! LOL εργάζεται, λέει, από το διαδίκτυο…

  30. Να σχολιάσουμε όπως αρμόζει, επιστημονικά;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ σα την κλαψο@@@@α στα καλοπληρωμένα βοθροκάναλά σας, αποτυχημένε τηλεβιβλιοπώλη!!! Φάτα τώρα που μας έπρηξες να ξελαρυγγιάζεσαι & να στριγγλίζεις για υποχρεωτικότητες κλπ, σε μώρανε ο Κύριος για να μάθεις τί εστί βερίκοκο!!!
    Πίσω στο λαγούμι σου μισάνθρωπε!!

  31. μπαρουφα απο τhν υενα του κτηνιατρου….σε λιγες μερες θα μας λεει το παρατραγουδo.
    Ελπιζω να μην ειναι μπαρουφα και να τον βρει ο “Υπνος”

  32. Ανήμερα της γιορτής της μητέρας σου της συγχωρεμένης σε βάρεσε ο κορονοϊός. Μήπως είναι κάποιο μήνυμα αυτό; Γιατί η μάνα σου δεν σε ανέθρεψε να γίνεις το κάθαρμα που είσαι και το πνεύμα της θα βράζει εκεί που είναι.

  33. Και πριν το εμβολιο το 85% ασυμπτωματικα το περναγε και ενα 10% σαν γριπη.Ρε δουλευμα που πεφτει.

  34. Το επόμενο εμβόλιο που θα του κάνουν να είναι με ποντικοφάρμακο.
    Αδώνης, RIP, αιωνία του η μνήμη κόκαλο να μην του μείνει.

  35. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ… ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ Μ@ΛΑΚΑ!

  36. ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!!

  37. ειναι πολυ χαρούμενος λεει γιατι ειναι εμβολιασμένος και θα το περάσει ανώδυνα

  38. ψέματα λέει! λέει ότι εμβολιάστηκε αλλά δεν εμβολιαστηκε στην πραγματικότητα. οσο εμβολιασμένος είναι ο κούλης αλλο τόσο είναι και αυτός . πάψτε να τσιμπάτε στον ψεύτη.

  39. Άδωνι, τράβα κάνε 3η και 4η και 5η θέση. Εμείς γελάμε μαζί σου

  40. Ενας ξεφτιλισμενος νενεκος πουλαει θεατρο για να κανουν το κολο εμβολιο του αιμοσταγης εβραιου μπιλ γκειτς και κισινγκερ αεντε στο δυαολο ψεφτοπατριωτη φωτια και τσεκουρι

  41. άμα δεν ψοφήσεις τα επόμενα εικοσιτετράωρα, τα ξαναλέμε μπούλη.

  42. Ακόμα και αλήθεια να λες,δεν υπάρχει φόβος για σένα….”Κακό Σκυλί ψοφο δεν έχει” ,…….. Παλιομ@λ@κ@….

  43. Αισχος και ντροπή οι ψηφοφόροι του, για την κοινωνία μας. Αυτός απλά μάγκας.

  44. Ο Χριστός και η Παναγία μαζί σου παλικάρι μας, ο θεός να να βοηθήσει να το ξεπεράσεις το κακό που σε βρήκε και σήμερα του Αγίου Παντελεήμονος μεγάλη η χάρη του θα σου ανάψουμε λαμπάδα covid 19 μέτρα

  45. Έχω μερικά ερωτήματα σχετικά με την ανάρτηση του Άδωνος. Πως από τόσο νωρίς γνωρίζει ότι θα την περάσει ελαφρά και παροτρύνει για εμβολιασμούς;
    Από ποιον κόλλησε ; Και αφού με βάσει τα λεγόμενα των καθημερινών τηλεοπτικών αστέρων λοιμοξιολογων οτι ο ένας μεταδίδει σε εννιά και οι εννιά σε ογδόντα ένα και πάει λέγοντας , γιατί δεν μπαίνουν σε καραντίνα οι κοντινές επαφές; Πως εξήχθησαν τόσο γρήγορα θετικά συμπεράσματα; Μήπως…. λέω μήπως …. είναι λίγο φτιαχτό; Απλά ερωτήματα εκφράζω.

  46. και ποιος σε πιστευει παλιολιν@τσα….κι οτι εκανες και οτι εισαι θετικος και δεν εχεις απλως δεκατακια μπουμπουκο.
    παλι προπαγανδα,…ειμαι μικρος και θα το περασω ανωδυνα(και το 60%των θανατων στην αγγλια ειναι εμβολιασμενοι) απατεωνα…επισης ολοι στο γραφειο μου ειναι τσιμπιμενοι…ε και εσυ το μεταδιδης κι αυτοι θα το μεταδωσουν….αι σιχτιρ Μανωλιδη

  47. Εντάξει το μόνο που έχει καταφέρει ο Άδωνις είναι να μας πείσει για το θέατρο που παίζει, το νέο κόλπο είναι να μας λένε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι ενδέχεται να βρεθούν θετικοί αλλά θα το περάσουν ελαφριά και αν δεν είχαν κάνει το εμβόλιο θα πέθαιναν γι’αυτό συνομήλικοι τρέξτε and do it like Adonis

  48. Έλα να πέφτει η 3η δόση λέμε, μπας και γλυτώσουμε από σας… Γρήγορα για μπόλιασμα ξανα.

Comments are closed.