Χ@ΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! Απίστευτη καταγγελία που εκθέτει Άδωνι, Δούκα και τον διευθ. της Δημοτικής Αστυνομίας – Δείτε ΕΓΓΡΑΦΟ και φρίξτε

Κοινοποίηση:
PROSOXI-MAKELEIO

Διαβάστε τι καταγγέλλει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το μπάχαλο που επικρατεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και την επιλεκτική “ευαισθησία” των αρμοδίων που στρέφεται εναντίον των ασθενών.

Ο αναγνώστης μας κοινοποιεί το email που έστειλε στους αρμόδιους φορείς που περιγράφει την κατάσταση:

IMG_20240316_170957

Η καταγγελία στρέφεται εναντίον του δημάρχου Χάρη Δούκα, του Άδωνι Γεωργιάδη και του διοικητή της Δημοτικής Αστυνομίας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σήμερα στις 1430 πήγα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης για να πάρω ραντεβού για απογευματινό ιατρείο γαστροσκόπησης (60.00 Ε) η επίσκεψη.Βρήκα μπροστά από τον γκισέ περίπου 80-90 ασθενείς σε έξαλλη κατάσταση γιατί η λίστα σειράς προτεραιότητας που είχαν γράψει,είχε καταργηθεί ή εξαφανισθεί για πολύ ύποπτους λόγους,χωρίς καμιά πειστική εξήγηση.Γράψαμε καινούργια λίστα ευτυχώς χωρίς μπουνιές.
    Όταν άνοιξαν τα γκισέ των ραντεβού σε 15 λεπτά πέρασαν και έκλεισαν ραντεβού περίπου 20 άτομα και ως δια μαγείας η διαθεσιμότητα τεσσάρων γιατρών για το επόμενο μήνα εξαντλήθηκε φυσικά χωρίς άλλη εξήγηση στέλνοντας τους υπόλοιπους ασθενείς στους ιδιώτες ή όπου αλλού σκεφτούμε.Να πούμε βέβαια ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κλείσεις ραντεβού παρά μόνο προσωπική παρουσία στο γκισέ ή προσωπική επαφή (κοινωνική) με τον γιατρό,αποκλείοντας τηλέφωνο ή internet . Τα γράφω μήπως συγκινηθεί κανένα γομάρι και γιατί πολλοί θέλουν να τα πουν αλλά δεν έχουν τον τρόπο.Αυτοί που πληρώνουν για να σταθεί η δημόσια υγεία κοινωνικό αγαθό βλέπουν οτι κάθε μέρα χάνουν και κάτι.

  2. Ποιός θα ενδιαφερθεί από όλους αυτούς που μας κυβερνούν όταν οι περισσότεροι ίσως καν δεν ξερουν που είναι το Ιπποκράτειο. Γι αυτούς και το σφράγισμα δοντιού είναι δεδομένο ότι θα πάνε στο εξωτερικό. Τόσα χρόνια οι γονείς μας κι εμείς έχουμε πληρώσει για περίθαλψη απίστευτα λεφτά και καταλήγουμε να φέρνουμε από το σπίτι βαμβάκια και μαξιλαροθήκες. Όσο για το πάρκινγκ φίλη μου, αυτά είναι για ανεπτυγμένες χώρες. ΌΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  3. Για νέο μας το λέτε; Μας έχουν χεσμένους ανέκαθεν…Την πάρτη τους και την φαγοπιοτούρα τους φροντίζουν μόνο…

Comments are closed.