ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ – ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΝΟΣΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ – ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ “ΟΜΙΚΡΟΝ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
plevris-kis

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, προχωρησε σε διευκρινίσεις για τα Χριστούγεννα και το πιστοποιητικό νόσησης αποκλείοντας ουσιαστικά τους ανεμβολίαστους από τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

΄Παρουσίασε τα μέτρα για τα θεματικά πάρκα, τις αλλαγές στο πιστοποιητικό νόσησης και τις διευκρινίσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών ενώ ανακοίνωσε και το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα

Δείτε τις ανακοινώσεις του Θάνου Πλεύρη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Διαβάστε λοιπόν και φρίξτε:

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ο Θάνος Πλεύρης είπε ότι οι άνω των 60 ετών θα πρέπει να έχουν προγραμματίσει την πρώτη δόση εμβολίου για να μην τους επιβληθεί πρόστιμο. Παράλληλα είπε οτι θα συσταθούν ειδικές επιτροπές για όσους υποβάλουν αιτήσεις επικαλούμενοι ειδικούς λόγους για να μην κάνουν τον εμβολιασμό τους. Σημείωσε, ακόμα, ότι ο νόμος επιτρέπει στον υπουργό Υγείας να επεκτείνει το μέτρο και για όσους γίνουν 60 ετών μετά τις 16 Ιανουαρίου.

Για τα self test που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους ενήλικους στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Πλεύρης είπε ότι «είναι πάρα πολλοί σημαντικό να συμμετέχουν όλοι εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι» προσθέτοντας ότι με την άσκηση αυτή «όσοι εντοπιστούν να νοσούν θα τεθούν σε καραντίνα για να μπορούν να είναι υγιείς τα Χριστούγεννα».

Ο υπουργός Υγείας συνέστησε, επίσης, να γίνονται επιπλέον self test κατά την περίοδο των Χριστουγέννων πριν τις συναθροίσει.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι στα θεματικά πάρκα για τα Χριστούγεννα θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης των τελευταίων έξι μηνών ενώ για τα παιδιά είπε ότι θα υπάρχει η διαδικασία όπως στους κλειστούς χώρους της εστίασης να γίνεται rapid test.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι στην επόμενη ΚΥΑ για τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού θα προβλέπεται ότι πιστοποιητικό νόσησης θα χορηγείται μόνο μετά από μοριακό τεστ. Με self test και rapid test θα μπορεί να μπαίνει κανείς σε καραντίνα αλλά το πιστοποιητικό θα δίνεται μόνο μετά από μοριακό τεστ (PCR).

Για τα εμβόλια κορονοϊού σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών είπε ότι η πλατφόρμα θα τεθεί σε εφαρμογή μόλις θα έχουμε την παραλαβή των εμβολίων για αυτές τις ηλικίες ενώ έχει τεθεί το ερώτημα για να υπάρξει σύντμηση του εξαμήνου ανάμεσα σε δεύτερη και τρίτη δόση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, κατατέθηκε και ψηφίστηκε η τροπολογία που περιγράφει ποιοι άνω των 60 ετών εξαιρούνται από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Ελλάδα καθώς και σε ποιες περιπτώσεις το πρόστιμο των 100 ευρώ θα μειώνεται στο μισό.

Στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αναφέρθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης λέγοντας «προτιμώ να φανώ πρόσκαιρα αυστηρός αλλά υγειονομικά σωστός» και προσθέτοντας ότι έχει ζητήσει εισήγηση από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών προκειμένου η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό να πραγματοποιείται στους 4 μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Αυτη η βλακεια περι επιδημια ανεμβολιαστων καλα κρατει …ας πουνε οι πινοκιο οτι τις μεταλλαξεις τις προκαλους οι εμβολιασμενοι πιυ το ανοσοποιητικο τους εχει σχεδον καταρρευσει και με την πρώτη γριππουλα θα πεσουν σαν τα κοτοπουλα …

  2. Θανασάκη δεν χρειάζεται να πάμε σε θεματικό πάρκο……Βλέπουμε κάθε μέρα εσάς πού είστε θεματικό τσίρκο………

  3. Τί λες τώρα?
    Δεν θα μπορέσω να πάω σε θεματικό πάρκο?
    Δεν το πιστεύω!!!
    Μπεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  4. Πάρε τα σελφ τεστ και βάλτα στον σελφ σου πρ@κτ@ σκατ@φασίστα.

  5. Με 1200 ευρώ πόσες σφαίρες αγοράζουμε;Ξέρει κάποιος την τιμή;

  6. Η θέση του πρωθυπουργού αμείβεται με 100 χιλ € το χρόνο, στην μπίζνα με τα εμβόλια παίζονται εκατοντάδες δισεκατομμύρια. Όποτε αν πάει και του δώσει κάποιος 1 εκ € είναι σαν να είναι στην προθυπουργειά 10 χρόνια.

    Ο δικός μας ξέρουμε ότι είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό, όποτε αν του έδωσε κάποιος έστω και 1 εκ για να προθύσει το προϊόν λέτε να είχε την πολυτέλεια να μην τα πάρει; Θυμηθείτε τον Ακη με το τεφτέρι, φαβορί υποψήφιος πρωθυπουργός ήταν.

    Οπότε μαντέψτε γιατί η λογική δεν αρκεί για να τους πείσει.

  7. Ο/Η Μαντέψτε γιατί η λογική δεν αρκεί για να τους πείσει; λέει:

    Η θέση του πρωθυπουργού αμείβεται με 100 χιλ € το χρόνο, στην μπίζνα με τα εμβόλια παίζονται εκατοντάδες δισεκατομμύρια. Όποτε αν πάει και του δώσει κάποιος 1 εκ € είναι σαν να είναι στην προθυπουργειά 10 χρόνια. Ο δικός μας ξέρουμε ότι είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό, όποτε αν του έδωσε κάποιος έστω και 1 εκ για να προθύσει το προϊόν λέτε να είχε την πολυτέλεια να μην τα πάρει; Θυμηθείτε τον Ακη με το τεφτέρι, φαβορί υποψήφιος πρωθυπουργός ήταν.

  8. Οσοι έχουν δηλαδή θετικό self η rapid τεστ νοσούν κατά τον Κο Υπουργό μας, και πρέπει να είναι απομονωμένοι, δακτυλοδεικτούμενοι, ”λεπροί” κλπ!!!! Αλλά πως να μην λέει αυτά ο δικηγόρος-υπουργός, αφού οι περισσότεροι γιατροί και ιδίως…οι τηλε-γιατροί έχουν πουλήσει την επιστήμη τους, και έχουν καταπατήσει τον όρκο του Ιπποκράτη??!!!!!!!!!!!!

  9. Άθλιε κατοχικέ Μητσοτάκη, λίγες θα είναι οι πολιτικές σου ώρες. Δεν αξίζει να είσαι ούτε καν απλός πολιτικός, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να εκπροσωπείς τη χώρα, εσύ με το σκυμμένο κεφάλι.

  10. ΡΕ ΞΕΦΤΛΙΛΙΣΜΕΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ???? Ο ΕΝΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΝΟΣΙΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…… ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΗΔΗ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ………

  11. αν δεν έκαναν αυτή δουλειά δε θα είχαν υπουργείο

  12. Που είναι ο εισαγγελέας να τους κλείσει μέσα ….αν υπάρχει δημοκρατία ας επέμβει κάποιος να τους δικάσει και θα είναι όλος ο ελληνικός λαός μαζί του …
    Ας το δώσει κάποιος το παράδειγμα σε αυτούς γιατί δεν σταματάνε

  13. ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΛΛΑΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ!

  14. Και όταν αποτύχει και αυτό το μέτρο , που θυμίζει την γενοκτονία εκκατομυρίων Ουκρανών από τον Στάλιν το ’33 , τι θα κάνει;;;;;;; Μαζικές εκτελέσεις ;;;;;; Θα μαζεύει τους ανεμβολιαστους και θα τους εκτελεί μπροστά από τεράστιους σκαμμένους λάκκους ;;;;;; Κάτι μου θυμίζει…

    1. Αυξάνει τα προστιμα…. Στην εσχατη α
      επιλογη επιβάλουν φυλάκιση. Έχουν το μαχαίρι και το καρπουζι. Κάνουν ότι θέλουν.

  15. Θα κάνουμε όλοι ένα πάρτι μόλις πέσεις από την εξουσία και ένα μεγαλύτερο μόλις παραδώσεις τη βρώμικη ψυχή σου. Είσαι ένας κακόψυχος φασίστας θα γεμίσω με σπρει τους τοίχους με μπινελίκια να τα βλέπει όλος ο κόσμος ξεφτίλα.

  16. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΟΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ…..
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ….

  17. Σήμερα απ’τη κυβέρνηση παραδέχονται ότι απ’τους 1.118 θανάτους τον Οκτώβριο-αρχές Νοεμβρίου οι 346 αφορούν πλήρως εμβολιασμένους. Οι ίδιοι που έλεγαν ότι οι εμβολιασμένοι ούτε νοσούν βαριά ούτε πεθαίνουν. Και χωρίς να υπολογίζουν καθόλου τους θανάτους από τις παρενέργειες των εμβολίων. Μιλάμε για πλήρως οργανωμένο εγκληματικό σύστημα.

  18. Τι να πει 😂😂😂κάνεις!!! Όποιος πιστεύει ακόμη στην”δημοκρατία” και τον “ναό” της😜🤣🤣🤣χρήσει ψυχιατρικής παρακολούθησης!!!!! Η παρακολούθηση τραπεζικού λογαριασμού,γιατί, η τα πιάνει από τους “δημοκράτες” η θέλει άμεσα το μεγάλο σέρβις!!!! Αγαπώ όλο το. Κόσμο εκτός από τους”ψηφοφόρους”
    Φιλουσκια μπρε, και καλά ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΎ ΓΈΝΝΑ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΎ ΣΩΤΗΡ!!!!

  19. Τα τιμωρητικά μέτρα που πήραν κ παίρνουν κάθε μέρα για τους μη , αν το δεις από άλλη οπτική είναι όντως ολοσωστα, γιατί μετά τις γιορτές κ αν δε προβούν σε μέτρα κ για Τους .. ,θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα! Φυσικά θα φταίνε οι μη που είναι κ θα ήταν σπίτια τους! Μετά τις γιορτές θα παρακολουθήσουμε άλλο show όσο μας κοροιδεύουν κ αρνούνται να δουν την πραγματικότητα κατάματα!

    1. τι λες ρε παιδι μου εσυ εισαι φιλοσοφος αλλα της μαλακιας και ακου μην βλεπεις τον εισαγγελατο και το μπουρδελοκαναλο σκαι αυτο ειναι μονο για τσοντες

  20. Και που να δεις την κόλαση που περιμένει τα ερπετά.

  21. Πλέον η ξεφτίλα σου θανασάσκη δεν έχει πάτο, τέτοια απολειφάδια έτρεφε ο Καρατζαφέρης.
    Βορίδιδες, Πλεύρηδες και μπουμπούκους.

  22. ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ #ΣΥΓΝΩΜΕΣ#…. ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ… ΓΛΥΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ…. ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ…. ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΓΕΡΟΝΤΗΣΣΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ Θ ΑΦΗΣΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ….

  23. Έτσι ακριβώς, ήσυχο και υπάκουο σκυλάκι έτοιμο να διεκπεραιώσει ότι του ζητήσει το αφεντικό και πότε δεν θά φέρει αντίρρηση ακόμα και αν το αφεντικό τον πλακώνει στις σφαλιάρες η του βαζει κ@λοδακτυλο.

  24. Ψηφίσαμε για να χάσουμε την αξιοπρέπεια μας ως άνθρωποι, για να μας κλέψουν όσα αποκτήσαμε μέχρι σήμερα. Ο Παπαδόπουλος ανέστειλε το Σύνταγμα, ετούτος το καταργεί χωρίς βέβαια να ψηφίσει άλλο. Μάζεψε όλους τους γκεμπελικούς της Ακροδεξιάς και του κομμουνισμού για να τους κάνει υπουργούς, αυτός ξεπέρασε τον Χίτλερ, έναν είχε εκείνος τον Γκέμπελς. Η περίοδος που ζούμε είναι χειρότερη της κατοχής, βέβαια και η κατοχή είχε το Μητσοτάκη της.

  25. ουστ να χαθεις πουλημενο τομαρι..σουδωσε μια ευκερεια ο ΘΕΟΣ.. ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ..

  26. ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ . ΕΣΥ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  27. Τον κωλο τους να Βαράνε από κάτω οι ανεμβολιαστοι θα κάνουν Χριστούγεννα είτε τους αρέσει είτε όχι !!!! Γιατί οι χριστιανοί δεν έχουν ανάγκη από θεματικά πάρκα !!!! Έχουν κάτι που δεν έχουν όλοι αυτοί οι καθυστερημένοι ΠΙΣΤΗ !!!!πλευρησοταν θα καταλήξεις ΜΕΘ να παρακαλάς πάλι τον κόσμο να προσευχηθεί για σένα

    1. ρε τι μακακας εισε ……ο ελληνας απο την αφρικη ειναι το πρωτο κρουσμα στην ελλαδα ? οι χιλιαδες που μαζεψατε απο την αφρικη λαθρο ειναι ολοι μια χαρα εεεε? …….ουστ

  28. ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ “ΝΟΥΔΟΥΛΟΣ” ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ

Comments are closed.