ΧΡΗΣΙΜΟ!!! Έτσι μπoρείς να μην εμβoλιασθείς και να μην μπoρούν να σε βγάλoυν σε αναστoλή εργασίας…

Κοινοποίηση:
_117775242_gettyimages-1254511383

Θελουν να σε βαλουν σε αναστολη , θελουν να σε απολυσουν αλλα να μην δηλωσουν ποτε οτι το εκαναν λογω εμβολιου , εισαι εκπαιδευτικος , δημοσιος υπαλληλος , υγειονομικος , εργαζεσαι στην σιτιση ;…Πω πω σαν αγγελια το εχω κανει αλλα μονο ετσι με χιουμορακι μπορεις να αντιμετωπισεις την πλεμπα και την μαυριλα ….

Ακου λοιπον τι μου ειπε φιλος καλος και πανεξυπνος …!

Το εμβολιο πνευμονιοκοκου μπορεις να το κανεις οποτε θες ..δεν εχει χρονικο περιορισμο , μολις το κανεις παιρνεις απο τον γιατρο αδεια να μην εμβολιαστεις απο τιποτα για 60 μερες …!

Το αντγριπικο εμβολιο το ιδιο αλλες 60 μερες …αρα κερδισες 120 μερες που ειναι υπεραρκετες να σκασει το ολο αφηγημα και να ξεκινησει το κυνηγι των μαγισων και εγκληματιων !!>..

Εχω ξαναπει καντε αμυνα μεχρι τελη Νοεμβριου …δεν θα μπορεσουν να κρυψουν αλλο τα αληθινα νουμερα !…

Και οπως καταλαβαινεις συντομα η θα αλλαξουν αφηγηση για να γλυτωσουν …δηλαδη θα κρυβουν τους θανατους και θα λενε πετυχε ο εμβολιασμος … δεν θα πουλανε πια τρομο για να το πανε ηπια το θεμα σε απεμπλοκη κανωντας σταυροκοπηματα να λειτουργησει η μνημη του χρυσοψαρου που εχει η μαζα !…

Επομενο σεναριο ειναι ..να δειξουν τα νουμερα και να προσπαθησουν να πεισουν το ΚΟΥΤΟ κοπαδι οτι φταινε οι ανεμβολιαστοι …οπου με μαγικο τροπο μεταλλασουν κατι που δεν το εχουν μεσα τους !…

Οπως και να παει ο χρονος μας βοηθα ολους γιατι το αφηγημα παγκοσμια εχει αρχισει και μπαζει νερα απο παντου ..!

Το μοναδικο προβλημα σε αυτη την απλη λυση …και ειναι σοβαρο !

Πρεπει να βρεις εμπιστο γιατρο να σου κανει τα εμβολια ωστε να εισαι σιγουρος οτι σου κανει το εμβολιο για το οποιο πηγες και οχι σε στυλ γκεμπελς να ακολουθησει την εντολη των στοων που πολλοι γιατροι μεχρι σημερα μπορει να ακολουθουν !

Να εχεις κανει ερευνα οτι αυτο το συγκεκριμενο εμβολιο και μπουκαλακι ειναι ενα εμβολιο 20 ετων , απο συγκεκριμενη εταιρια κοκ ..και αν ειναι δυνατον να το εχεις αγορασει και μονος σου θα ειναι καλη λυση !

Τωρα αν το παρει το συστημα χαμπαρι και αυτη η λυση τους ενοχλει να φτασουν στα νουμερα τους που καιγονται να τα φτασουν και ετσι δημιουργησουν ψευτικες παρτιδες με το μπολι μεσα ..δεν φερει καμια ευθυνη ο γραφωντας !Θα μου πεις το τεντωσες πολυ …καλυτερα συνωμοσιολογος παρα νεκρος γραμμικος πραγματιστης !

Ολα αυτα σαν λυση αν δεν εισαι ετοιμος και αποφασισμενος και ανηκεις σε αυτους που λες … αμα με πιεσουν θα το κανω …αν και θα επρεπε να εισαι απολυτα καθετος ..καλυτερα ανεργος παρα με μειωμενο το προσδοκιμο ζωης σου !

Πηγή: apagoreuetai-group.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Άμα είσαι τόσο ζώων να πιστέψεις πως θα σου κάνουν άλλο εμβόλιο πέραν του σατανικού εμβολίου του κόβιντ τράβα κάνε όλες τις δόσεις του κόβιντα ανά εξήντα μέρες όλες μαζί…
    Οι μάσκες έπεσαν το σχέδιο τους μπήκε σε λειτουργία και πλέον δεν υπάρχει γυρισμός
    Η που θα μας ξεκάνουν η που δεν θα τα καταφέρουν

  2. Ακουστε την εκπομπη του Κασταμονιτη…Με αφορμη τα πλαστα πιστοποητικα παμε βουρ για υποδοριο χαραγμα στον δελτοειδη οπως οι διαβητικοι που μετρανε το σακχαρο τους προκειμενου να μη τρυπιουνται συνεχεια…Εκει σου λεει θ αποδειξεις 100% οτι εκανες το μπολι και δε ξεφυγες…Ακομα και για τα πλαστα πιστοποιητικα γνωριζαν οι χαφιεδες….Η αφορμη ειναι…Ερχονται τρομακτικες μερες

  3. ΜΟΝΟ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.

  4. Το καλυτερο ειναι να ενωθουμε ολοι μαζι γιατι δεν ειναι ενα εμβολιο, θα ακολουθησουν κ αλλα γεγονοτα.
    Επισης οσοι το εκαναν το εκαναν τωρα ομως να κατσουν να δουν τα θετικα κ τα αρνητικα κ να μην κανουν αλλες δοσεις υπαρχουν μαρτυριες σοβαρες κ απο πολιτες κ απο επιστημονες.Οι επιστημονες που βγηκαν σ αναστολη δεν ηθελαν να χασουν την δουλεια τους για πλακα να περασουν την ωρα τους.Υπαρχη πολλη πληροφορια για να ξυπνησουμε ολοι κ εμβολιασμενοι κ ανεμβολιαστοι.Καλη Ελευθερια!

  5. εμβολιο δεν κανω λαμογια νεοταξιτες

    1. μην το κάνεις, αρχιμαλάκα….περίμενε να κολλήσεις covid και να ψοφήσεις.###

  6. Βγαλτε την αναρτηση αμεσως γιατι υπαρχουν και οι γνωστοι χαφιεδορουφιανοι μπολιασμενοι που καραδοκουν!!

  7. Γέμισε η σελίδα με σχόλια από “ειδικευμένους” επιστήμονες…τι να πω… ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αυτή η σιγουριά σας ότι όλοι θέλουν το κακό σας και ότι το εμβόλιο θα σκοτώσει 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους (μέχρι τώρα) και εσείς και καλά είστε οι έξυπνοι που κατάλαβαν τη συνωμοσία ενώ οι εμβολιασμένοι είμαστε πρόβατα… με ξεπερνά. Θαυμάζω μόνο τις εμμονές σας που δείχνουν πόσο “έξυπνοι” είστε. 14.00 Έλληνες Πέθαναν από το ιό…τι δεν καταλαβαίνετε???

  8. Αντί να δίνετε συμβουλές του κώλου στην γυναίκα, πάρτε τα όπλα και κυνηγήστε τους. Χωρίς αίμα δεν κατακτήθηκε τίποτα και πουθενά!!!!! Μπεεεεεεε, μπεεεεεεεε…….

  9. Εαν δεν κανω λάθος υπάρχει rapid test με το σάλιο. Επίσης το βλέπω λιγάκι αδύνατο αυτο τα ιδιωτικά εργαστήρια δεν θα προλαβαίνουν να κάνουν τόσα rapid οπότε κανε λιγάκι υπομονή το πολύ κανένα μήνα και ούτε.

  10. όλοι λίγο πολύ έχουμε προβλήματα επιβίωσης. Αν δεν υπάρχει αντίσταση από όλους δυστυχώς θα προχωρήσουν και σε άλλα. Τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεσαι Έλληνα; τελικά όλα εξαγοράζονται; γιατί υποκύπτεις στις απειλές; αντίσταση. Μέσα σου να σκεφτείς , την οικογένεια σου, την πίστη σου θρησκεία, και την δόλια πατρίδα! Ίσως αυτοί όλοι που έρχονται η λαθρομετανάστες να τους αξίζει αυτοί η πατρίδα, διότι θα μας διώξουν και θα την κρατήσουν για αυτούς αφού εμείς δεν είμαστε άξιοι να την υπερασπιστούμε!

  11. s.o.s. στεφανε σημερα στο σουπερ μαρκετ ηρθε χαρτι που ελεγε οτι απο παρασκευη θα πρεπει να κανουμε 2 ραμπιτ τεστ την εβδομαδα.τετερτη και παρασκευη.τα πληρωνουμε εμεις.δουλευουμε για 300 ευρω και το χειροτερο ειναι το δηλητηριο που εχει η μπατονετα.τωρα τη κανουμε.νομιζω οτι θα παθω εγκεφαλικο.δεν θελω να τα κανω .αν φυγω ο αντρος μου μαραγγος στο επαγγελμαειναι ανεργος χρονια.δουλευει οπου βρει.συναδελφος οταν εκανε τεστ ειχε πονολεφαλους και το ματι της γεμιζε αιμα.απαντηστε μου καποιος γιατι θα τρελαθω.

    1. Πατρικό σε κανά χωριό έχεις; Αν ναι φύγε. Κόψε τα έξοδα-απώλειες στο ελάχιστο δυνατό.
      Είναι θέμα ποιος θα επιβιώσει μέχρι το Νοέμβριο-Μάρτιο. Είμαστε σε πόλεμο. Επιλέγεις αν θα επιβιώσεις πολεμόντας ή θα πεθάνεις σίγουρα.

      1. Και ο ΕΝΦΙΑ πως θα πληρώνετε με αέρα. Όλα μελετημένα είναι.

    2. καλυτερα να κανεις το rapid παρα το εμβολιο. Με το που θα κανεις το ραπιντ, θα εχεις μαζι σου ένα από αυτά τα σπρευ με θαλασσινο νερο (που είναι για το κρυωμα) να κανεις μια πλυση στα ρουθούνια.

      Ναι είναι ακριβο, αλλα πιστευω ότι χιλιες φορες να το κανεις αυτό το χειμωνα και να να μην βαρεσεις το μπολι γιατι εγγυημενα αργα ή γρηγορα θα σε σκοτωσει. Να περασει αυτος ο χειμωνας πρωτα ο Θεός.
      Πιστεύω ότι θα σκάσουν τοσα εκατομμύρια περιπτώσεις θανατων από το εμβολιο σε ολο τον κοσμο, που καποια στιγμη δεν θα μπορουν να το καλυψουν. Καπου τοτε θα αρχισουν να πλασαρουν νέο εμβολιο, το οποιο στην ουσια θα είναι το ιδιο κακο με το παρον εμβολιο.

    3. Ο πανικός δεν βοηθάει…προσεγγίζοντας το λογικά,επιλέγουμε την λύση με την λιγότερη φοίρα (μιας και δεν μπορουμε να τα εχουμε όλα και πόσο μαλλλόν σε καιρούς πολέμου) άποψή μου είναι αν μπορεις με θυσίες να αντέξει η τσέπη σου τα rapid κάνε τα rapid…ε΄γω έχω κάνει για να ταξιδέψω και δεν έπαθα κάτι..εμφανές τουλάχιστον…την περιγραφή που δίνεις για τον συνάδελφο του άντρα σου..ακούγεται λίγο ακραία αλλα οκ,μπορεί να είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση.Ζήτα βοήθεια απο κοντινούς συγγενείς για να μπορείς να πληρώνεις τα rapid…κουράγιο σου έυχομαι και να τα βγάλεις πέρα έστω και δύσκολα…υπομονή και κουράγιο…αυτοί θα δικαστούν σε μερικά χρόνια όπως στη δίκη της νυρεμβέργης….κουράγιο,υπομονή,ευφεία και αλλυλεγγύη για να φτάσουμε στην Ιθάκη

    4. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΨΕΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ.ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΝΑ ΜΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΡΑΠΙΝΤ ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΥΤΡΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

    5. Μπορείς να κάνεις τεστ με σάλιο, είναι rapid test αλλα δεν βάζεις πατονετα στη μύτη. Έχει ενα ποτηράκι που φτυνεις λίγο σαλιο για δειγμα. Αν συννενοηθείς με ενα φαρμακείο στο κάνουν και πιο φτηνα π.χ. 6 ευρω το τεστ, δεν χρειαζεται να πας σε ιατρειο που χρεωνουν πιο πολλα.

  12. Στο τέλος θα εμβολιαστούν όλοι θα φιμωσουν και το ίντερνετ και δε θα χρειάζεται να γράφουμε πια
    Απλά θα υπακούμε.
    Θα εκτιναχθούν και στα ύψη οι τιμές των τροφίμων και θα αγοράζουμε τα εργαστηριακα του Bill Gates και αυτά της agenda 2030
    Έχε γεια καημένε κόσμε, έχε γεια γλυκιά ζωή.

  13. Ετοιμαστείτε για υγειονομικό πόλεμο αυτόν το χειμώνα.

  14. Κι αυτά σκοτωνουν απλά λιγότερο
    Άμα κάνεις ένα τέτοιο κάθε 60 μέρες ΕΛΗΞΕΣ.

    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΑΧ

Comments are closed.