ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΥΛΗ! Παιδάκια έπαιζαν μπάλα και οδηγήθηκαν στο τμήμα για συνωστισμό μετά από καταγγελία – Τους πήραν κινητά και τους μπουντρούμιασαν

Κοινοποίηση:
f31dcf256e9c25292fb430a389d4d6db_XL

Έπειτα από καταγγελία κάτοικου του Παρορίου, αστυνομικοί του ΑΤ Σπάρτης εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής 22/11μερικά παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών που έπαιζαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού.

Οι αστυνομικοί εφόσον είχαν στα χέρια τους καταγγελία για συνωστισμό, οδήγησαν τους ανήλικους νεαρούς με τα ποδήλατά τους από το Παρόρι στο Α.Τ. Σπάρτης, όπου και ειδοποιήθηκαν οι γονείς.

Γονείς των παιδιών αναφέρουν στο «ΛΤ», πως τα παιδιά οδηγήθηκαν στο τμήμα όπου καταγράφηκαν τα στοιχεία τους ενώ οι κηδεμόνες τους υπέγραψαν για να τα πάρουν σπίτι. Τονίζουν δε πως τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης. Για το περιστατικό θα ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

πηγή: lakonikos.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Έχουμε γεμίσει απο ρουφιάνους μαυροκουκουλάκιδες. Και στην εργασία και στην κοινωνία. Πλέον ο κόσμος δεν έχει δουλειά να κάνει και στράφηκε στην ρουφιανιά

  2. Να κατασχεθεί και ένα Κίντερ Μπουένο
    Που βρέθηκε στην τσέπη ενός τρομοκρατη!

  3. Μετά την διαπίστωση ότι ένας εξ αυτών ήταν αρχηγός, ελέγχεται η δομή και η εκπαίδευση της εγκληματικής οργάνωσης ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ και δημοσιεύονται φωτογραφίες προς αναγνώριση, για την πλήρη εξάρθρωση της ομάδας. Επίσης κατασχέθηκε μια μπάλα και κάτι μπαλάκια.

  4. Ο Ρουφιάνος που πήρε τηλεφωνο θέλει ξύλο….Αστε ρε βλάκες τα παιδιά να παίξουν να ξεσκάσουν…Τους μαυρίσατε το μέλλον….

  5. Προσοχή! Έχουμε περάσει στην απέναντι όχθη.Η κατάσταση θυμίζει.. εκκρεμές.Να ξέρετε ότι ποτέ δεν διαψευτικαι ο νόμος της ορμής στη Φυσική.Ηδραση φέρνει αντίδραση.

  6. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!
    ΕΛΕΟΣ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ!!!

    1. Ο κουλης μιζοτακης εκανε αντισταση στη χουντα με τις πανες του απο 6μηνων ρε γατακι…

Comments are closed.