“ΧΑΪΔΕΥΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ κ’ τον ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ”. Βαριές καταγγελίες “περί παιδεραστίας” για τον καλλιτεχνικό δ/ντη του Eθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, προσωπική επιλογή Κούλη- Μαρέβας. Προσβάλλει τη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου και την προσφορά της Μαριάννας Λάτση. Και τα “άπλυτα” στη φόρα για τον δημοσιογράφο, Τάκη Χατζή: “Δώσε μ@@νάκι, για να πάρεις δελτιάκι”. Επίθεση και απόπειρα βιασμού

Κοινοποίηση:
exofillo3-2

teaser3-2

Τεύχος 1815, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.

Banner_6Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

alitheia-aima-banner

opisthofyllo3-2

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.


Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αν δεν ήταν ο γιος του Λιγνάδη, του θετρολόγου, θα έκανε τίποτα; Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν, ο ένας καλύπτει τον άλλο γιατί όλοι είναι πόρνοι, διεστραμμένοι.

  2. O Tάκης Χατζής διορίσθηκε από τον Θοδωρή Ρουσόπουλο διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ! Προηγουμένως διευθυντής της εφημερἰδος Πελοπόννησος των Πατρών. Δεν έχει περατώσει τη Μέση Εκπαίδευση, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε έχει την άνεση του λόγου.
    Τώρα είναι επιχειρηματίας στο χώρο των δημοσιγραφικών ιστοσελίδων.Έχει επιλέξει κομμουνιστές και φιλελέδες δημοσιογράφους, μεταξύ αυτών τον αδελφό του Ηλία Μόσιαλου, Χρήστο, παλαιό δημοσιογράφο της Ελευθεροτύπιας του κομμουνιστού Κίτσου Τεγόπουλου. Κυκλοφορεί με το «επαναστατικό» ψευδεπώνυμο Ξανθάκης από το 1986 όταν μαζί με τον ισραηλινό Ιλάν Σολομών έστεισαν παράνομο ρ/σ στους Θρακομακεδόνες.
    Έχει πλέον εκπομπή στον ΑΛΦΑ των Βαρδινογιάννηδων.

  3. Όσες παίρνανε δελτίο στην ερτ επί εποχής του πρέπει να μιλήσουν..

    1. Ναι, αυτό θα ήταν ενδιαφέρον. Ποιές πήραν δελτιάκι, ε;;;

  4. Αγαπητέ Δημητράκη…. δεν σου είπε ποτέ κανείς, πως οι έγκλειστοι του Κορυδαλλού, μπορεί να σε έχουν στα πούπουλα αν έχεις σκοτώσει την μάνα σου ή καμιά δεκαριά άλλους, αλλά ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ (θυμήσου τον Δουρή) και τους τιμωρούν, με τους δικούς τους νόμους, οπότε όπως βλέπω ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ και ποιος ξέρει, μπορεί στο τέλος να σου αρέσει περισσότερο από το να ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    1. Μάλλον είμαστε πολύ πέρα από το “…μπορεί στο τέλος να σου αρέσει…”.

  5. Χαμός στο ίσιωμα τι ανωμαλίες τι κόκα τι βιασμοί για δουλειά και οι περισσότερες και περισσότεροι υπέκυψαν για καριέρα στα σίγουρα Τραγουδιστές ηθοποιοί πλούσιοι επιχειρηματιες πισωγλεντηδες πορνες όλοι τους ανώμαλοι Βλέπεις κοπέλες που πάνε με αυτούς τους ουρακοτάγκους για δόξα και χρήμα Αυτοί το καυχιόνται και δεν βρέθηκε ένας πατέρας σοβαρός Έλληνας να ευνουχίσει οπιος πείραξε το παιδί του Ξεφτίλα η ανωμαλία στην Ελλάδα Τσακίστε τους πατήστε τους το λαιμό και ευνουχιστε τους

  6. Έ, τώρα! Ό,τι νά ‘ναι! Άκου προσβάλλουν τη μνήμη του Ν. Κούρκουλου και την προσφορά της Μ. Λάτση! Κλαυσίγελως τρανός της κουίντας, της ράμπας και των τσιμέντων όλων…

  7. Ντροπή σε Παγώνη και Σύψα να βγαίνουν καλεσμένοι στον Χατζή σήμερα.
    Την είδαν τηλεστάρ τα χούφταλα οι νεκρολάγνοι

    Και αύριο μην ξεχάσετε να τον αποθεώνετε στην Τσιμτσιλή σαν να μην τρέχει τίποτα

  8. ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΥ ΤΟ ΧΑΤΖΗ

Comments are closed.