«ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΓΙΑ 1.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ». ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Η βρώμικη φωνή του Πολυτεχνείου. Ιστορικό ντοκουμέντο αληθείας, λόγω της… ημέρας —-Ποιοι νεκροί και ποια γιορτή, ρε απατεώνες; 4 μέρες λουκέτο στα ΑΕΙ, για την… επέτειο της ξεπουλημένης γενιάς. Ο τζαμπατζής της αισχροκέρδειας , Γιώργος Νταλάρας και ο «δημοσιογράφος – εκτελεστής των “παππούδων” της “17Ν” που παρακολουθούσε η ασφάλεια»

Κοινοποίηση:
exofyllo17-11

im_teaser_17-11-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_kataggelies.indd

Στο ΦΥΛΛΟ της TETAΡΤΗΣ 16-11-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ρωσική «βόμβα»: Με ΝΑΤΟΪΚΗ καθοδήγηση έπεσε ο ουκρανικός πύραυλος στην Πολωνία; Οι Ρώσοι παρουσιάζουν στοιχεία και χάρτες!

    Υ.γ. Μπινγκο! Ancore une fois! 😂😂😂!!!

  2. Ταίζουν παραμύθα τον κοσμάκη και ζουν μέσα στα πλούτη, κρεμάλα στους πολιτικούς απατεώνες

  3. Χουντοφατσες, μαλλον οι πατεραδες σας πηραν καμια δεκαρια αδειες ταξι απο τον Παπαδοπουλο, γι αυτο τους δοξαζετε ακομα. Γαμω την δεξια των προδοτων της Ελλαδας. Πουλησανε οι Κυπρο οι ψευτοπατριωτες.

    1. τους δοξαζουν γιατι πιστευουν οτι θα τους σωσουν απ ολα τα κακα της μοιρας τους, χα χα χα συνονοματε…

    2. ….τι λες βρε Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ο σφυροδρέπανο….την Κυπρο Μ Α Λ Α Κ Α την πούλησε ο μπινές Καραμανλής, ο οποίος εκτος απο προδότης, ηταν και κρυφοκομμουνιστής….αυτός ειναι και λόγος Α Λ Η Τ Α Ρ Α που έδωσε εντολή το 1975 να καούν οι φακέλοι με τα εγκλήματα των κομμουνιστών…..Α Λ Η Τ Α Ρ Α ανιστόρητε κομμουνιστήπου θα μιλήσεις για δεξιούς προδότες γαμώ τον Κ Ο Μ Μ Ο Υ Ν Ι Σ Μ Ο σου….

  4. Ο άλλος εκεί με τα 100 παράσημα απο που τα βρήκε ? Τη Σικελική Μαφία εξάρθρωσε? Ρε ούτε για ένα τενεκέ λάδι δεν κάνουν .

  5. Θησαυρισαν πολλά λουλούδια από το Πολυτεχνείο.Α ρε Ηλενια με τα σαμπουάν σου.

  6. Στα σχολεία λέγανε σήμερα ότι διώξαμε τη ‘χούντα’. Και σήμερα ζούμε τη μεγαλύτερη παγκόσμια χούντα που μας έχει παγιδέψει στα ψέματα. Όποιον τολμήσει να πει κάτι αντίθετα με το δικό τους αφήγημα τον βαφτίζουν συνωμοσιολογο….

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΕΣ

  8. Όντως, ξεπουλημένη γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα. Όλοι οι υπερασπιστές του ψέματος φυλακή.

  9. Καλά τα έλεγε ο αείμνηστος Πανούσης για τον βόθρο τον Νταλάρα. Υπερεκτιμημένο, ξεπουλημένο κατακάθι του συστήματος.

  10. Το Πολυτεχνείο ξεθώριασε πια στις μνήμες μας.
    Τώρα έχουμε υποκλοπές, πόλεμος εφοπλιστικών συμφερόντων, συνέδριο ΝΔ κι αλλαγή προέδρου ο οποίος έχει προαποφασιστει και δε θα εκλεγεί όπως και ο προκάτοχος του και μετά εκλογές.
    Και μετά ΤΙ;;;;
    ORDO AB CHAO», δηλαδή επιβολή της τάξης μέσω του χάους.

  11. “Γιορτάζουμε” τη μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης. Μαθητές σε όλη τη χώρα θα μάθουν ότι “η χούντα δεν τελείωσε το 73” (όντως: τελείωσε το 74 αφού ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο και προκάλεσε την τραγωδία της Κύπρου) θα ακούσουν τη δακρύβρεκτη ιστορία της Ηλένιας που ήταν τελικά κλεμμένη φωτογραφία από… σαμπουάν, ενός μοντέλου από τη Νέα Ζηλανδία, θα καταθέσουν στεφάνι στην κεφάλα του Σβορώνου και θα μάθουν για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, που όλοι σκοτώθηκαν εκτός Πολυτεχνείου.

Comments are closed.