«ΧΑΣΑΜΕ, ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ»!!! Ούτε ο πιο στυγνός ΔΙΚΤΑΤΩΡ δεν θα τα έλεγε αυτά… [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Είναι κάτι παραπάνω από νοσταλγοί του Μένγκελε, ορισμένοι τηλέ-ειδικοί!

Ζωντανά στον «αέρα» εξέφρασαν την λύπη τους που τα μέτρα στον πλανήτη τελειώνουν, ζητώντας από την Κίνα, η οποία μπουζουριάζει ανθρώπους σε στρατόπεδά συγκέντρωσης και όχι μόνο, ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!

«Η φάση του πολέμου εναντίον του κορωνοϊού τελείωσε και χάσαμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ο τηλέ-ειδικός, κ. Παυλάκης, εξηγώντας ότι η χαλάρωση των μέτρων που αποφασίζουν η μια χώρα μετά την άλλη σημαίνει «παράδοση άνευ όρων».

Ο ίδιος αναφέρθηκε δε και σε συναδέλφους του, γιατρούς,  τονίζοντας ότι «αυτομολούν και θέλουν συνθηκολόγηση με τον ιό».

«Όσοι θέλουμε κλείσιμο έχουμε χάσει. Η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, ένα τεράστιο μέρος του πλανήτη χάνει τον πόλεμο. Ελπίζω να αντέξει η Κίνα», συμπλήρωσε ο κ. Παυαλάκης, με τον δημοσιογράφο να του λέει: «ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ»!

Απλά δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ.

  2. …θέλουν περισσότερα εμβόλια, περισσότερα λοκ ντάουν. Βρώμικοι, σάπιοι και διεφθαρμένοι ως το μεδούλι θέλουν να συνεχιστεί το φαγοπότι και οι μίζες. Να είστε ευχαριστημένοι όσο βρίσκεστε έξω από τα σίδερα καθάρματα.

  3. ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ.

  4. ΠΙΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΣΤΟΝ (ΑΝ)ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΨΟΦΟΛΟΓΑΣ….

    ΚΙ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 -70 ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙΑ. Ε, τους αξίζει τελικά που φοβούνται και τον ίσκιο τους… αλλά δε φταίμε τιποτα εμείς οι υπόλοιποι. –

  5. Πρώτη φορά εβερ που ο Πορτοσάλτε είπε κάτι σωστό.

  6. Αν αυτός είναι γιατρός και δεν εννοώ αν έχει δίπλωμα γιατρού, αλλά αν κάνει το λειτούργημα του ιατρού, εγώ είμαι αστροναύτης.

  7. Αφού είσαο Βάστα Κίνα, γιατί μωρή γλίτσα δεν πας να ζήσεις στην Κίνα να ξεβρωμίζουμε

  8. Στείλτε τον πορδοσάλτε στην ουκρανία!!

  9. Αυτός δεν ήταν που έλεγε το 2020 για το καλοκαίρι ότι οι Έλληνες κι διακοπές βπήγαιναν κι…!!!

  10. Aνοιξε εναν ταφο και μπες μεσα ραμολι αυτο θα ειναι το σπιτι σου.

Comments are closed.