ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ! Μπούκαρε ο λαός στο δημοτικό συμβούλιο – Απίστευτες εκφράσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
lamia

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Λαμίας, σχετικά με την εγκατάσταση η όχι μεταναστών στην περιοχή.

Ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας που αφορούσε την συζήτηση για το προσφυγικό και την εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

Μετά την έγκριση κατά πλειοψηφία της εισήγησης του Δημάρχου Λαμιέων οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης, διαμαρτυρήθηκαν διαφωνώντας στην ψήφιση της όπως αναφέρει το lamianow.gr.

Να σημειώσουμε πως αυτή την ώρα στο δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής υπάρχει λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης. Αναμένεται να αποφασιστεί πως θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους διατυμπανίζοντας την αντίδραση τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όπως ξαναέγραψα χειρότεροι από τους 300 είναι οι δήμαρχοι και το σκυλολόι των δήμων . Αποφασίσουν γενικά και την πίνουν τοπικά οι κάτοικοι .Τελευταίοι νόμοι που ψηφίστηκαν έδωσαν έσοδα τεράστια στους δήμους εκτός από τα φτωχόσπιτα και αποθήκες , νερά χωράφια , ακόμη και από τα μαντριά . Δεν πήρε κανένας χαμπάρι τίποτε . Έπρεπε να φάνε ξύλο εκεί μέσα αυτοί που αποφάσιζαν για ξένα σπίτια και όχι τα δικά τους . Τα κοθώνια που ψήφισαν δεν καταλαβαίνουν ότι οι λάθροι θα πάνε και στα απέναντι χωριά μετά που θα σφάξουν τους γύρω τους .Ούτε τους γύφτους στην Λαμία δεν μπορεί να μαζέψει η αστυνομία . Φωτεινό παράδειγμα τα νησιά που στην αρχή τους έδιναν τα πάντα και τους μάζευαν και στα σπίτια τους . Μετά άρχισε το πλιάτσικο και τα αίσχη που τι να πρωτογράψω . Πρέπει να πήραν πολλά λεφτά τα λαμόγια του δήμου εκεί στην Λαμία . Δεν βλέπουν ποιο μακρυά από την μύτη τους . Δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν παιδιά και θα την πληρώσουν τα παιδιά τους νομίζοντας ότι θα τα εκπαιδεύσουν καλύτερα με τα φράγκα που τώρα ψιλοαρπάζουν οι ψιλικατζήδες και θα πάνε στην πρωτεύουσα οι βλάχοι . Εκεί στην Αθήνα να δεις τα σκυλιά και τις γάτες στα τσιγκέλια . Οι φυλακές σχεδόν μόνο τέτοιους έχουν . Ντροπή τους από μένα . Κορόιδα εκδίκηση στα λαμόγια που ψηφίζουν για σας . Εάν ένας εκεί μέσα ξάπλωνε 5-6 θα ήταν άλλη η συνέχεια . Το αγγούρι θα το νοιώσουν μετά από λίγα χρόνια και θα έχουν χάσει και την δόξα να έχουν γίνει ήρωες του τόπου τους έστω και μετά τον θάνατό τους που θα είναι αργός η κατ επιλογή τους .

  2. Υπάρχουν άτομα στη Λαμία που θέλουν να παραδώσουν έδαφος, αέρα και νερό σε λαθροεισβολείς επειδή το σύστημα τους βαφτίζει απλούς μετανάστες???

Comments are closed.