ΧΑΜΟΣ στη Βουλή: Bουλευτές της Χ.Α έκαναν “ντου” στο γραφείο του Βούτση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xrisi-avgi-3-768x511

“Χαμός” με βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του Νίκου Βούτση. Εκείνη την ώρα υποδεχόταν τον Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να «μπουκάρουν» στο γραφείο του Νίκου Βούτση στην Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής (15.03.2019), επειδή υποδέχτηκε τον Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Χρυσαυγίτες βουλευτές θέλησαν να εισβάλουν στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, ως ένδειξη… διαμαρτυρίας για την συμφωνία των Πρεσπών, μιας και εκεί ήταν ο υπουργός Εξωτερικών της… «Βόρειας Μακεδονίας».

Στο επεισόδιο φαίνεται να πρωταγωνιστεί ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μάλιστα ανέβασε και βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube από το περιστατικό.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φαίνεται να απευθύνεται σε άτομα που βρίσκονται έξω από το γραφείο και να λέει «εγω θέλω να φωνάζω το Μακεδονία ξακουστή και να ακούει ο Σκοπιανός, υπάρχει πρόβλημα;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ …………………………..

  2. Η Μακεδονία είναι Ελληνική και μόνον ελληνική και σε αρέσει

  3. H Mακεδωνία είναι Ελληνική και μόνον Ελληνική

  4. Ηλία ανέλαβε τα ηνία ενός κόμματος (δεν με νοιάζει αν λεγεται χρυσή Αυγή η κίτρινο σούρουπο) απλά ανέλαβε τα ηνία ενός κόμματος και μόλις γίνουν εκλογές να ξέρεις θα είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός.

  5. Λοιπον για να τελειωνουμε μια και καλη. Οσοι χλευαζετε,βριζετε,χαχανιζετε το μονο Ελληνικο κομμα που βρισκεται στη βουλη και που σε καθε εκλογικη αναμετρηση ανεβαζει τα ποσοστα του, απλα ειστε ραγιαδες και ραγιαδες θα παραμεινετε. Εφοσον εχετε μυαλο κοτας και δεν καταλαβαινετε οτι για να το στηριζει ο κοσμος και να ανεβαζει τα ποσοστα του συνεχεια, τοτε ειστε και κοτες και ραγιαδες. Ψηφιστε λοιπον τα ανθελληνικα κομματα και τα ψευτοδεκανικια τους και αφηστε εμας τους Ελληνες να ψηφιζουμε Χρυση Αυγη. Τα υπολοιπα θα τα ξαναπουμε το βραδυ των εκλογικων αποτελεσματων, ραγιαδοκοτες.

  6. Καμαρωστε τη μελλοντική γκόμενα κάποιου αλβανού κακοποιού, και να το θυμάστε ότι ειπώθηκε εδω

  7. Παιδιά ο Αρχηγός μας είναι ένας κι όλη οι υπόληποι ήμαστε απλοί στρατιώτες.

  8. Κασιδιάρη βγες μπροστά τι περιμένεις?Εύγε εύγε εύγε!

  9. ΕΙΠΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ

  10. Μαγκες καλλα τα λεει ο ηλιας και μπραβο του, ΑΛΛΑ……για οσους ξερουν και ξεχνανε…..και οσους ΔΕΝ γνωριζουν….Στην ΕΛΛΑΔΑ γινετε οτι λεει η ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ……………ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ…………

  11. Θέατρο παίζουν όλοι
    Εκλογές έρχονται
    Και ο ραγιάς τα χάνει όλα
    Ωραία και τι έγινε που φώναζε μεςα στη Βουλή ;
    Θα αλλάξει κάτι ?
    και αυτοί και πι άλλοι και οοοολοι οι δημοσιογράφοι πλην Χίου (δεν ειναι γλύψιμο αλήθεια ειναι) ειναι όλοι μεςα στο σύστημα
    Όποτε Μακεδονία σκάνδαλα και δεν ξέρω τι άλλο ειναι όλα αγγελικά πλασμένα
    Ακόμα και η εκλογή προέδρου με 151
    Γιατι σίγουρα ο Τσιπρας δε θα ρίξει στην 4ετια τον κουλη
    Ο κουλης αν πέσει θα πέσει απο τις γνωστές ομάδες εντός της ΝΔ
    πχ Αντώνης Σαμαράς

  12. ΜΟΝΟ 15% ΡΕ KOSTAS, ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ……………..

  13. Καμαρωστε τον μελλοντικο πρωθυπουργο της Ελλαδος , και να το θυμαστε οτι ειπωθηκε εδω , οσο απιστευτο και να σας φαινεται τωρα !!!!

  14. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ! ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ1

  15. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ), ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΞΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ……………………….

  16. Μπράβο περήφανε Ελληνα!
    Δυστυχώς οι κυβερνώντες έχουν αποθρασυνθεί και κάνουν ότι θέλουν,χωρίς να υπολογίζουν κανένα!
    Κατά τα άλλα ζήτω η Δημοκρατία!!!

  17. Κασιδιάρη γουστάρουμε για αρχηγο ρεε!Ξεκουμπίσου ρε μπαρμπα-Νικο και η γυναίκα σου σπίτι για πιάτα που μου θέλετε 2 βουλευτικους μισθους.Ηλία για αρχηγό και τα ποσοστά θα πανε 15%.

Comments are closed.