ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΤΣΟΥΖΕΙ- ΣΟΥΖΥ! ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! OI AΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ “ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ MΑΜΑΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΙ! ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΓΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!ΠΟΣΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑΔΙΚΑ; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1.indd

ΧΑΜΟΣ στα Social Media με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! Τους έχουμε βάλει και σφάζονται σαν τα κοκόρια! Να προσέξουν μη τους τυφλώσει η μακακία και οι πιτσιλιές με το αίμα τους! 

Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου.

Η υποψήφια βουλευτής στην ανατολική Αττική και περιφερειακή σύμβουλος με τη Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, αφού αναπαρήγαγε το δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

 

ΘΕΜΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ναυάγιο ιστιοφόρου με παράνομους μετανάστες στη Λακωνία!
    Διασώθηκαν 47,
    μετα τις αοκνες προσπαθειες, λιμενικού, αστυνομίας και πυροσβεστικής.
    Ναναι καλα οι ανθρωποι.

  2. Ο Ηλίας να τους γλεντάει με την τηλεκάρτα, εσύ Στέφανε με τον πύρινο λόγο σου να τους διασύρεις και ο Εισαγγελέας Κανελλόπουλος με το κύρος του! Και από την άλλη ο Βορίδης με τις ελληνοποιήσεις και σύμμαχο τους λαθρομετανάστες, εκεί έφτασε το πρώην στέλεχος της Επέν! Και σύμμαχοι ο κούλης του μίχου, ο Ανδρουλάκης της Καιλή και ο τσίπρας, ο πρώην καταληψίας με τα παιδιά στο ιδιωτικό! Ήρθε η ώρα να κατέβεις με τους Έλληνες, Στέφανε.

    1. Αυτά που αποκαλύπτει ο Χίος ο Κασιδιάρης δεν θα τολμούσε από φόβο καν να τα πει.Ο Χίος πολεμάει αν το κατάλαβες το Παγκόσμιο σάπιο σύστημα και ΟΧΙ μόνο της Ελλάδας.Πολεμάει με Gangsters με μαφία ολόκληρη με πολιτικούς με Εισαγγελείς ” την ώρα που ο Κασιδιάρης τους κάνει προέδρους κινήματος ” με λοποδύτες με τοκογλύφους με αρxαιοκάπηλους με ΜΜΕ με δημοσιογράφους και πολλά άλλα.Από την άλλη ο Κασιδιάρης λέει αυτά που ήδη ξέρουμε από την μεταπολίτευση και μετά.Δεν περιμέναμε τον Κασιδιάρη να μας πει ότι η Βουλή αποτελείτε από απατεώνες κλέφτες και Ανθέλληνες.Το ξέρουμε 43 έτη αυτό.

  3. τι έγινε με τα κατακάθια και τους αληταράδες του Πρώτου Φλέματος? πονάνε? έννοια τους και θα ‘ρθούμε
    προς τα κει, μαύρο μπινελίκι που θα τους φάει τις βρωμόπ@@στες.
    Χτύπα γερά τα λοατκι Στέφανε…

  4. Φαντασου οι αλλες χωρες στην ευρωβουλή τι τρενάκι θα γίνεται .αλλα ξέρουν κ τα κρύβουν οι ξεφωνιμενες

  5. Σας γλεντάει ο Χίος κυβερνητικά και μη ερπετά…..

  6. Τους έκανα ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο αλλά φυσικά δε το ανέβασαν, κάνουν αισχρή συστηματική λογοκρισία στο Πρώτο Ψέμα οπότε δεν έπεσα από τα σύννεφα, δεν ήταν η πρώτη φορά. Τους έγραψα κάτι απλό, χωρίς να προσβάλλω ή να βρίζω, αν το “αισχρό” πρωτοσέλιδο έχει διαψευστεί από κανέναν, ή αν ισχύει…. Γιατί το να λες αισχρό ένα πρωτοσέλιδο και να ασχολείσαι με το ποιοί το σχολιάζουν στο ίντερνετ ενώ δεν ασχολείσαι με το αν είναι αλήθεια, είναι μέγιστος κιτρινισμός και πέταμα της μπάλας στην εξέδρα….

  7. Γίγαντα Στέφανε ξέσκισε τα πετσομενα κοπρόσκυλα σκιά τους τα πρεκια

  8. Πονάνε οι πράσινοι και οι μπλε πασόκοι, όταν τους πετσοκόβει το Μακελειό

Comments are closed.