ΧΑΜΟΣ και στην Καλαμπάκα με βουλευτές! ΟΧΙ μόνο στα Τρίκαλα! Του πήραν το στεφάνι και το πέταξαν! “Τολμάς και έρχεσαι εδώ μετά από αυτό το έκτρωμα που ψήφισες;”

Κοινοποίηση:
kataggelia130320

“Ονομάζομαι Ψ. Απόστολος και είμαι από τα πανάγια Μετέωρα της Καλαμπάκας. Θα ήθελα να ενημερώσω όλη την ομάδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για ένα πρόσθετο περιστατικό που σημειώθηκε στην Καλαμπάκα στον ναό του Αγίου Βησσαρίωνα κατά την κατάθεση στεφάνων. Ο βουλευτής Θανάσης Λιούτας πήγε να καταθέσει το στεφάνι του (προφανώς για τις κάμερες), όταν συμπολίτες μου όρμηξαν να του επιτεθούν σωματικά (να τον σπρώξουν), ενώ του φώναζαν και τον έκραζαν για το νομοσχέδιο έκτρωμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και για τα Τέμπη.

Μάλιστα πήραν το στεφάνι του και το πέταξαν από το άγαλμα που γίνεται η κατάθεση. Ανάμεσα στα λόγια τους, τον κατηγόρησαν για το θράσος που έχει να έρθει στα Μετέωρα μετά από την προδοσία της θρησκείας εντός του κοινοβουλίου, και τον απείλησαν να μην παραστεί στην παρέλαση των σχολείων αργότερα… όπου και δεν ήρθε!!! Μάλιστα πήγε στα Τρίκαλα, για να μην χάσει τις φωτογραφίες. (που και στα τρίκαλα γίναν επεισόδια, όπως αναρτήσατε και στο σάιτ). Ας είναι η συμπεριφορά των συμπολιτών μου σήμερα ένδειξη στην εξουσία, ότι δεν μασάμε τα λόγια μας. Όταν λέμε μην πατάτε στην εκκλησία επειδή είστε αθεόφοβοι, μην πατάτε. Καλή Λευτεριά λεβέντες!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ. Ο σπειρει ο ανθρωπος, αυτο και θερισει ……

  2. Εύγε… Έτσι…ο μητροπολίτης ούτε κουνήθηκε….
    οι ιερείς και οι αρχιερείς τους καλοδέχτηκαν στους ναούς παρά τα μεγάλα λόγια που είπαν την προηγούμενη μέρα και νομίζουν ότι ξεγέλασαν τον κόσμο. Ο Θεός όμως δεν εμπαίζεται….
    Και στην Πάτρα αντέδρασε πιστός, ανέβηκε στον άμβωνα και τους φώναξε ‘Ανάθεμα’….

Comments are closed.