ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ALPHA! TOΝ ΒΟΥΤΗΞΕ από τον ΛΑΙΜΟ ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ υποστηρίζει τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ και…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μανεσης

Όσοι είδαν το πρωί την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον ALPHA τους ήρθε να σπάσουν την τηλεόραση τους.

Ο αγαπητός παρουσιαστής της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» φιλοξένησε τον Κωνσταντινουπολίτη Γιάννη Καλλιτση ο οποίος παράλληλα είναι και  ξεναγός Κωνσταντινούπολη

«Δεν χρειάζονται συναισθηματισμοί» ανέφερε ο ξεναγός σχολιάζοντας την απόφαση του Ερντογαν  να μετατρέψει την Αγία Σοφιά σε Τζαμί.

Ο Γιάννη Καλλιτση εκνευρίστηκε σε μεγάλο βαθμό όταν ο Μάνεσης αποκαλούσε Σουλτάνο τον Ερντογαν και τον κατηγόρησε ότι κάνει πολιτική στον αέρα.

“Εγώ δεν είμαι των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας” του απάντησε ο παρουσιαστής.

Αν οι Έλληνες της Πόλης έχουν όλοι τα ίδια μυαλά με τον Καλλιτση τότε Καληνύχτα μας!

Κατανοούμε βέβαια ότι ο συμπατριώτης μας, αν εξέφρασε την προσωπική του άποψη, θα κατέληγε σε κάποια φυλακή του Ερντογαν.

Ο Νίκος Μάνεσης ήταν πολύ ευγενικός μαζί του.

Έλληνας ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη για την Αγία Σοφία from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ …”ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΩΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ….ΜΑΝΕΣΗΣ> ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΙ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ….ΑΠΑΝΤΗΣΗ>ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ …..ΑΧ0Α0Χ0Α0ΧΑ0Χ0Α0Χ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΓΕ…..

  2. Αντι να τα βαζετε με τον φουκαρα τον Ελληνα λετε μπραβο στον τζαμπα μαγκα Μανεση! Ας αλλαξουμε ρολους να δουμε τι θα απαντουσε ο Μανεσης αν εμενε στην Τουρκια! Εκ του ασφαλους κανουμε οσες ερωτησεις θελουμε! Μην τσιμπατε κανονικα επρεπε να τον Μανεση να τον καλεσουν σε απολογια!

    1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ …ΠΡΑΚΤΩΡ ΘΒ 0007

  3. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο …ΕΛΛΗΝΑΣ..?? ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

  4. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο …ΕΛΛΗΝΑΣ..?? ΞΕΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

  5. ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΕΕ;;;…. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ/ΚΡΗΤΕΣ/ΜΑΚΕΔΝΟΙ/ΘΡΑΚΕΣ Κ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ ΕΕΕΕΕΕ;;;
    ΕΜΕΙΣ ΧΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΛΛΕΓΙΑ…ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…
    ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ/ΜΑΚΕΔΝΟΙ/ΘΡΑΚΕΣ/ΚΡΗΤΕΣ/ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ/ΘΕΤΤΑΛΛΟΙ/ΗΠΕΙΡΩΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΣΣΣ!
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;; ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΩΡΑΙΤΕΣ/ΘΕΤΤΑΛΛΟΙ/ΗΠΕΙΡΩΤΑΙ/ΜΑΚΕΔΝΟΙ/ΘΡΑΚΕΣ/ΚΡΗΤΕΣ/ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ/ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΔΕΝΝΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ! ΕΛΕΟΣΣΣΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΕΤΩΝ!

    1. Είσαι κάθε μέρα ηλίθιος ή παίρνεις και ρεπό;

  6. Την βλέπω και εγώ την εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο και με εξέπληξαν οι δηλώσεις του εν λόγω Κυρίου… Όταν στριμωχθηκε απ τον Μάνεση. Πρέπει σε τέτοιο θέμα να περνει κάποιος σαφή θέση κι όχι να μασάει τα λόγια του!
    Ειδάλλως μη βγαίνεις στην Τηλεόραση και γίνεσαι Ρεζίλι… 😔

  7. Είδα κι εγώ την εκπομπή (τη βλέπω κάθε Σαββατοκύριακο να πω την αλήθεια) και μου φάνηκαν περίεργες οι δηλώσεις του Κυρίου όταν στριμωχθηκε από τον Μάνεση… Πρέπει να περνει κάποιος σαφή θέση σε τέτοια θέματα κι όχι να μασάει κάποιος τα λόγια του!

  8. Η αλήθεια είναι πως όταν άρχισε να πιέζει ο Μάνεσης τον άνθρωπο, αυτός άρχισε να κοιτάει δεξιά κι αριστερά, περιμένοντας ίσως να εμφανιστούν τίποτα “περίεργοι”. Σίγουρα δεν μπορούσε να εκφράσει τίποτε άλλο μπροστά στις κάμερες από την έκπληξη του γιατί αν έλεγε πως είναι εναντίων, σήμερα θα ήταν νεκρός σε κανένα χαντάκι…

  9. Οι Κωνσταντ/πολιτες δεν ειναι σαν αυτο το τον μαλακα.
    Και λιγα του σειρε ο Μανεσης.

  10. Ο άνθρωπος φοβάται όχι μόνο θα χάσει τη δουλειά του αλλά θα βρει και τον μπελά του με το καθεστώς Ερντογκαν Εινε πολύ επικίνδυνο κράτος
    Αφού εγώ που έχω την ευκαιρία να πάω Κωνσταντινούπολη για διασκέδαση από εξωτερικό που μένω μέσω Turkish airlines και το σκέπτομαι μην συμβεί τίποτα αν και έχει ωραίες γυναίκες το παζάρι μαγαζιά φαγητό Εδώ όλοι οι Τούρκοι στο εξωτερικό βρίζουν τον Ερντογκαν μετά νύχτα και λένε μάλλον πάει για εκλογές λόγω λιβυης

  11. Ρε παιδιά,ο ξεναγόs τα είχε κάνει πάνω του από το φόβο του.Έχει γούστο σου λέει να μου ξεφύγει κάτι και να βρεθώ να με βασανίζουν σε κανένα μπουντρούμι.Ο Σουλτάνοs δεν αστειεύεται.

  12. Κ.Μανεση δεν λυπηθηκατε τον άνθρωπο, έτρεμε από τον φόβο του.

  13. Ο ξεναγός μίλησε σωστά, κοφτά, αληθινά! Η πραγματικότητα είναι αυτή που αναφέρει. Δεν χωράει συναισθηματισμός στην Πίστη…Ξαφνικά μας έπιασε όλους ο “πόνος” για την Αγία Του Θεού Σοφία…Λάθος σου κ. Μάνεση….Ξέρουμε ότι είσαι Έλλην, μαζί σου…αλλά άλλο ξενάγηση, άλλο Πίστη Ορθοδοξία άλλο Πολιτική. Ξυπνάτε….και διακρίνετε…Έλληνες!

  14. οπως εχει τραγουδησει ο μεγας τροβαδουρος μας

    Μη ζητάς να βρεις καλό
    μπέσα μη ζητάς
    στων ανθρώπων τις καρδιές
    μέσα μην κοιτάς.

    Οι μισοί καλοί
    σε μοναστηριού κελί
    κι οι άλλοι στο τρελάδικο
    από κακό κι απ’ άδικο

    Μη ζητάς να βρεις καλό
    μη βαρυγκομάς
    και τα πάθη η ζωή
    τα ‘φτιαξε για μας

  15. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ”, ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…..ΜΟΝΟ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ”, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ….ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    1. Χρειαζομαστε εναν Κολοκοτρωνη και εναν Νικηταρα να κρατα την σημαια της πατριδος μας

    2. Δυστυχώς, ο Ελληνικός στρατός, διοικείται από σφουγγοκωλάριους των πολιτικάντηδων για να μη χάσουν τη θεσούλα και τη συνταξούλα τους.
      Και μόλις αποστρατευθούν, ξεβουλώνουν τα στόματα, αντί τον κώλο τους που πήρε φωτιά από τις οσφυοκαμψίες όσο είναι σε υπηρεσία.
      Να μην πω για τα….. πλέρια δειμοκρατικά κομματόσκυλα.

    3. Καλύτερα μια ώρας ελεύθερη ορθόδοξη προσευχή στην Αγία Σοφια πάρα 40 χρονια σκημενοι στης Αγίας Σοφίας το τζάμι

  16. Κι από ότι κατάλαβα ίσως είσαι μικρός σε
    ηλικία και αρκετά συναισθηματικός(αλλά και
    να μην είσαι μικρός δε πειράζει πολλές φορές
    μερικοί μεγάλοι είναι κι αυτοί εσωτερικά
    μικροι).
    Αν πραγματικά το άκουσες και δε το ανέβασες
    απλά έτσι για πλάκα σου εύχομαι να γίνεις ενας πραγματικός “soldier of fortune”.

    1. Δε ξέρω τι θες να μου δείξεις Μ αυτήν την
      ανάρτηση.Το εκλαμβάνω ως θετικό γιατί έτσι
      θέλω και Μ ευχαριστεί.

    2. Και το να κοροϊδεύεις κάποιον που
      σου εύχεται κάτι καλό άσχετα αν
      εσύ ίσως το θεωρείς γελοίο δείχνει ότι είσαι κατώτερου επίπεδου απο αυτόν που κοροϊδεύεις.

  17. ρε ουστ ανθρωπακι,θα επρεπε να δωσεις και τη ζωη σου ακομα για να υποστηριξεις την ορθοδοξια,ετσι γινοντουσαν οι μαρτυρες,συγχαρητηρια στο Μανεση

    1. Ο/Η ΑΠ το πληκτορλογιο πατριωτικες κορωνες ριχνεις τσαμπα ειναι λέει:

      Ναι εσυ την ζωουλα σου την δινεις για να γινεις μαρτυρας;;;; μιλας εκ του ασφαλους μπαρμπα;

  18. Λάθος κύριε ξεναγέ.Δέν ειναι Δημοκρατία τής Τουρκίας.Ειναι ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ καί σουλτάνος ειναι ο Ερντογάν.
    Λάθος επίσης κύριε ξεναγέ ότι δέν αλλάζει τίποτα άν γίνει τζαμί η Αγια Σοφία.Αντί Τή Υπερμάχω Στρατηγώ τά νικητήρια θά ακούμε τά απαίσια αποκρουστικά καί αηδιαστικά ουρλιάσματα τού ιμάμη καί αντί ευωδιές λιβανιού τίς κλανιές τών γονατισμένων τουρκαλάδων.
    Γιάννης Λάκων

  19. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Είναι δύσκολη η θέση του τούρκου υπηκόου, σύμφωνοι, αλλά ρε φίλε “χρειάζονται συναισθηματισμοί” με τα χίλια.

  20. Απλώς ντροπή και ξεφτίλα σε τέτοιους υποτιθεμένους ….Έλληνες.Ο εν λόγω ανησυχεί μόνον για τη μείωση των τουριστών εξ Ελλάδος!Ακόμη και ο τούρκος μπασκετμπολίστας Καντέρ μίλησε αξιοπρεπώς, ευθαρσώς και κατήγγειλε την παράνομη και προσβλητική για τον Χριστιανισμό ενέργεια του τριτοκοσμικού δικτατορίσκου. Ουδείς Έλληνας ,ουδείς Χριστιανός,ασχέτως δόγματος, να αφήσει συνάλλαγμα σε δουλοπρεπή ενεργούμενα του συγκεκριμένου καθεστώτος.

  21. Ο ορισμός του ραγιά είναι αυτός ο μαλακας.

  22. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΕΣΑΡΑ ΜΑΣ….Ο ΜΟΝΟΣ….ΤΑΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
    ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ….ΤΕΛΟΣ……….
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ (ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ)!!!!!!!!!!!!!ΤΡΟΜΟΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ…ΜΠΡΡΡΡΡ…..

    1. Λες και βγήκες από μια σπηλιά και είσαι 200 ετών

      1. Eσυ παντως βγηκες απ το νιμου μιας ταναπους και εισαι 200 κιλα πουστης

  23. Γραψτε το για να το θυμαστε.
    Κατι μου λεει οτι μετα απο τη διεθνη κατακραυγη ο Ερντογαν θα επιτρεψει να γινονται κ Ορθοδοξες λειτουργιες καθε Κυριακη!
    Πανεξυπνη νεοταξικη Πανθρησκιακη κινηση?
    Ιδωμεν.

  24. Βρε εσείς! Τι περιμένετε να πει ένας Έλληνας στην Τουρκία; Εδώ ο Ερντογάν φυλάκισε ανώτατους αξιωματικούς θα άφηνε ένα ανθρωπάκι και μάλιστα Έλληνα “ατιμώρητο”. Κακώς που ρωτάνε τέτοιους ανθρώπους και τους φέρνουν στην οδυνηρή θέση ή να πουν αλήθεια και να βρεθούν στα μπουντρούμια ή να προσποιηθούν και να γίνουν δακτυλοδεικτούμενοι.

    1. Εχεις δικιο απελπισμενε, τι να τους ελεγε ο ανθρωπος,πηγε ο άλλος ο δημοσιογραφισκος να το παιξει πατριώτης!!!

      1. Ο Δημοσιογράφος το έπιασε και κατάλαβε τι γίνεται. Χεσμένος απο το καθεστώς Ερτογάν που του δίνει ένα κομμάτι ξερό ψωμί ήταν.

    2. Για τους θεατές η χείριστη εντύπωση δόθηκε απ’ το γεγονός ότι ο τύπος έσπευδε να υπερθεματίσει, ως μη ώφειλε, σε σημεία αχρείαστα. Φοβάσαι, συγκρατείσαι, επιφυλλάσσεσαι, θεμιτά όλα, δεν χρειάζεται να το ξεφτιλίσεις ρε φίλε με μία γλώσσα σπάτουλα εκεί που δεν χρειαζόταν… Νομίζω.

Comments are closed.