ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ! Μαροκινός κατέβασε την ελληνική σημαία! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ;

Κοινοποίηση:
samos-simaia-ena

Σε μια εξαιρετικά προκλητική ενέργεια προέβη ένας Μαροκινός μετανάστης, ο οποίος προσπάθησε να κατεβάσει την ελληνική σημαία από τον ιστό της στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη στην πόλη της Σάμου -όπου κυματίζουν δύο ελληνικές σημαίες και δύο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Μαροκινός πήγε στις 8 το πρωί της Παρασκευής κοντά στον ιστό και επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία και να βάλει στη θέση της την σημαία του… Βελγίου που κρατούσε στα χέρια του! Για κακή του τύχη, πολύ κοντά βρίσκονταν περίοικοι, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως και οι ειδοποίησαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σάμου που περιπολούσαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα κοντά στον θρασύ αλλοδαπό και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή εθνικού συμβόλου, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τους λόγους της πράξης του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στο χαντακι απο εδω και περα τελος με αυτα τα σκατα καμια ανοχη

  2. Δεν χρειάζονται άσκοπες πράξεις όπως είναι οι χειροπέδες, οι εξηγήσεις και οι δικογραφίες. Κάνετε την διαδικασία απλή, γρήγορη και αποτελεσματική, άμεση εφαρμογή του κινεζικού νόμου: μιά σφαίρα στο κρανίο και τον λογαριασμό στον “κουμπουριασμένο”.

    Και μην μου πείτε “μα εδώ είμασθε Ευρώπη και αν το κάνουμε έτσι θα υποστούμε βαρύτατες κυρώσεις και δυσβάστακτες συνέπειες”, διότι θα σας πώ μόνο μία λέξη: τρίχες. Δείτε τις συνέπειες που υπέστη η τουρκία για την δολοφονία του ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ και η αλβανία για την δολοφονία του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, απλά… αναβαθμίσθηκαν.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  3. ως συνήθως θα τον αφήσουμε ελεύθερο να κάνει ότι θέλει γιατί είναι μετανάστης θα του δώσουμε άσυλο γιατί πρέπει να λιάζεται να τον ταιζουμε να του δώσουμε σπίτι να μένει δορυφορικά και air condition και να μπουκάρει μεσα στα σπίτια να κλέβει και να πλακώνει τα γερόντια στο ξύλο για να πάει την λιγοστή σύνταξη που κάνει περικοπές ο τσίπρας καί να χορεύει ο χοντρομπαλάς ο κωλοτούμπας ζεμπέκικο να να τα δινει τις κομμένες συνταξεις στους λαθρομετανάστες να σκιζουν σημαίες και να τις κατεβάζουν είδαμε 2 φορες που ελληνοκύπριοι πήγαν να κατεβάσουν την τούρκικη σημαία τι έγινε

  4. Απελαστε τον αμεσως να παει στο Μαροκο να κατεβασει την δικη τους σημαια!!!!!! Αρκετα πια με τους αλητες που κουβαληθηκαν με το ετσι θελω στην χωρα μας και δεν σεβονται τιποτα!!!!!

Comments are closed.