ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
photo1638644754

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία μετά τον εντοπισμό βόμβας κάτω από το αυτοκίνητο αστυνομικού που επρόκειτο να βρίσκεται στη συγκέντρωση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σίρτη.

Χάρη στην προσοχή της αστυνομίας, η εκρηκτική ύλη εξουδετερώθηκε γρήγορα, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ανθρώπων που τοποθέτησαν τα εκρηκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TRT Haber, ένας εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί κρυφά κάτω από το αυτοκίνητο του αστυνομικού που επρόκειτο να βρεθεί στη συγκέντρωση. 

Εκτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πιθανότατα θα άφηναν το όχημά τους κοντά στο σημείο της συγκέντρωσης ή σε χώρο στάθμευσης που είχε παραχωρηθεί από το αστυνομικό τμήμα, στο σημείο που βρισκόταν το όχημα θα βρίσκονταν και άλλοι αστυνομικοί. 

Ωστόσο, ευτυχώς το σχέδιο των τρομοκρατών «χάλασε» όταν δύο αστυνομικοί παρατήρησαν τα εκρηκτικά κάτω από το όχημα.

Πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ

Η είδηση, όπως είναι λογικό έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα τουρκικά ΜΜΕ, με κάποια μάλιστα να μιλούν για απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Τουρκίας.   

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η Τουρκία καταρρέει ως προς το νόμισμα και η Κίνα λόγω τεχνητής ενεργειακής κρίσης σταματάει τις πολλές παραγωγές κι εξαγωγές κι αυτές μεταφέρονται στην Τουρκία η οποία λόγω κατρακύλας της λίρας γίνεται τρομερή εξαγωγική δύναμη η οποία στηρίζεται πέραν της Ισπανίας , Ιταλίας , Κατάρ και ΑΚΟΜΑ από το ΙΣΡΑΗΛ!!!!!!!
    Υγ Φυσικά θεωρώ σωστό να σταματήσω να περιμένω από εσάς να ανεβάζετε πλέον σχόλια κάποιου επιπέδου αφού τα κόβετε όλα επίτηδες .
    Τουλάχιστον εσείς έχετε ένα όραμα . Μια βουλευτική θέση. Είναι πολλά τα λεφτά ….
    Εγώ δεν έχω τίποτα να περιμένω πια εκτός από λίγη παρέα από μερικούς ανόητους που ποσως τους ενδιαφέρω.

  2. Δεν έβαζαν μια κατσαρόλα καλύτερα,πιό λίγο θα φαινόταν.

  3. Κοπι παστ οπως το δηθεν πραξικοπημα τοτε και μετα πηρε τ απανω του ο 🐶 η μαλλον το κοπροσκυλο

  4. ΕΕΕΕΕ αν ξέρατε δε θα γελάγατε. Είναι το καινούριο όχημα που παράγει η Τουρκία . Το γυρνάς ανάποδα και γίνεται περιπολικό. Αυτό που βλέπετε είναι ο φάρος και οι μπροστινοί επιβαίνοντες, οδηγός και συνοδηγός από τα ανοιχτά παράθυρα φωνάζουν ίου ίου και οι πίσω από τα παράθυρα φωνάζουν μπλε μπλε.

    1. Είσαι ωραίος φίλε μου, νά’σαι καλά μας έφτιαξες την βραδιά

  5. Χαχαχαχαααα αυτή την βόμβα θα την έβλεπε και ένα νήπιο

  6. Ναι σίγορα έβαλαν μια ”κρυφή” μπομπα που φαίνεται απο τα 50 μέτρα, ο ερντο τι άλλο θα σκεφτεί ολο και ποιο γελοίος.

Comments are closed.