ΧΑΜΟΣ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η “ΣΦΑΓΗ”! “ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ” Ο (Μ)ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Κ.ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 86ΧΡΟΝΟ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ! “ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ 32 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ!” – ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΞΩΦΥΛΛΟ

«Αυτοκτόνησε» ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφού ανακοίνωσε την συνεργασία του για την κάθοδό τους στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με τον… 86χρονο Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης, σε μία παντελώς ανεξήγητη κίνηση αφότου είχε κατέβει μόνος του, μετά με τον Φ.Κρανιδιώτη και τον Θ.Τζήμερο και τέλος με την Α.Λατινοπούλου, σε σχήματα που χρεωκόπησαν.

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

 Η αντιπρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, είναι κάθετα αντίθετη με την απόφαση του προέδρου Κ.Μπογδάνου να συμπορευθούν με τον Π.Εμφιετζόγλου .
 Ήδη με την ανακοίνωση της συμπόρευσης των δύο κομμάτων, πολλά στελέχη της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, έχουν αποχωρήσει. 
 Η ανακοίνωσή τους:

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

 Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψήφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ»
ΔΕΊΤΕ τις αναρτήσεις και τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπουλου:
λατιν
λατιν1

Σημειώνεται ότι το site της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, έχει «πέσει» και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό, με την ανάρτηση της ανακοίνωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. Ο ΒΩΒΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

  2. Ψηφίζουμε για Βουλευτή τον Ηλία Κασιδιάρη…. Την Αφροδίτη την ψηφίσουμε για…

  3. Ο Εμφιετζόγλου επειδή δεν πήρε τις δουλειές που έδωσαν στον Μυτιλιναίο, ίδρυσε κόμμα για να κόψει ψήφους από τη ΝΔ. Μόλις ο Κούλης τού πετάξει κανένα κόκαλο θα τα ξεχάσει όλα. Όλα αυτά τα νούμερα, μαζί κι ο Φαήλος με τον Τζήμερο βρέθηκαν για να βάλουν τρικλοποδιά στον Κασιδιάρη και ο λαός πρέπει να τούς μαυρίσει κανονικά.

  4. Λέει το άρθρο. Οι αξιωματούχοι !!!! της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται…Αξιωματούχοι!Τι λες ρε φίλε.Σαν να λέμε οι αυτοκράτορες.Όσον αφορά τον Κασιδιάρη.Το έχω ξαναγράψει άν και κόβονται-γιατί κ.Χίο-τα σχόλιά μου.Έστω ότι μπαίνει στην Βουλή.Με τι ποσοστό και τι θα καταφέρει με αυτό;Θα ανακόπτει,μπλοκάρει τροπολογίες αντισυνταγματικές,θα μπορεί να κάνει και τί για το σύνολο των κατοίκων.Ποιά η πολιτική του με αυτή της Ε.Ε.Θα υπακούει στα κελεύσματα των Βρυξελλών ή θα χαράξει δική του πορεία.Η Ελλάδα όμως εξαρτάται ποικιλοτρόπως απο την Ε.Ε.Κυρίως οικονομικά.Λοιπόν;

  5. 88 είναι ο Μπερλουσκόνι οπότε δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Εάν έχει πλήρη διαύγεια και καθαρό λόγο τότε όλα είναι οκ.

  6. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ….

  7. Μα καλα θα ψηφιζατε αυτον… οπου φυσαει ο ανεμος!!
    Αν δεν ηταν η κοπελα ουτε το δικο του ψηφο δεν θα είχε!

  8. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠ ΤΟ Ε.Κ.Ε ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ…Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ..ΕΞΥΠΝΗ Κ ΕΧΕΙ Κ ΩΡΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ Κ ΤΗΝ ΕΚΡΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ…ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ…ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ………ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΟ…..Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ

  9. Μια ζωή μοσχάρια!!! Γι’ αυτό οι ξυπόλυτοι με το ζιβάγκο που δεν είχαν δεύτερο βρακί κλέψανε και το λάδι από τα καντήλια και χεστηκανε στο φράγκο. Κοιτάξτε πίσω από τις γραμμές των δηλώσεων για μια φορά.
    Agent provocateur

  10. Για τον Μπογδάνο δεν σχολιάζω έριξε μαύρο στο εαυτό του. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν η μαντάμ Λατινοπουλου έχει εργαστεί ποτέ στην ζωή της κ που?συνέβη να διαβάσω μόνον ότι ήταν ραδιοφωνική παραγωγός. Θέλω να πω ότι θα θέλατε ο Κασιδιάρης να βάλει αυτην τη κομπλεξικη πλαστικόμουρα που έχει άποψη για όλα κ αδιακρίτως προσβάλει κόσμο επειδή ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Πόσα ένσημα έχει η μαντάμ από οικονομικά ζόρια γνωρίζει ?Επειδή μιλάει για πατρίδα κάπου κάπου βρε ζώα την θέλετε στο κόμμα του Ηλία?πάρτε μια φουσκωτή να πηδξτ ρε ληγουρια. Κ μετά γιατί πάμε κατά διαόλου δηλαδή.

    1. Σωστός. Αφήστε να της προσφέρω ένα ακριβότατο συμβόλαιο για αμέσως μετά τις εκλογές,να την γυρίσω ταινία μαζί με την Έλενα Ράπτη και την Εύα, μιας και δεν θα έχει εκλεγεί καμία. Τίτλος… “Όργια και Βίτσια στις φυλακές των Βρυξελλών”.

  11. Ανακοινώθηκε από το υπουργείο ότι στο τέλος του μήνα ξεκινούν τα δρομολόγια των τρένων, με δύο μηχανοδηγούς ,,,και επειδή ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο έργο για την ασφάλεια των επιβατών,,, από εδώ και στο εξής θα είναι χωρίς επιβάτες και δεν θα σταματούν στους σταθμούς,,,,θα πηγαίνουν λέει σιγά σιγά και θα προσέχουνε.
    Οι μοναδικοί επιβάτες θα είναι κασκαντέρ που θα κάνουν την πρακτική τους.

  12. Η Λατινοπουλου η Εβραιοφιλη που στηριζε τους βομβαρδισμους τους Εβραιων κατα των αμαχων Παλαιστινιων δεν εχει καμια δουλεια με τον Κασιδιαρη…βαλτους της ΝΔ θα ναι λαθος να δεχτει το κομμα Ελληνες

  13. Δεν υπαρχει Patrida.net.
    Ο κ. Μπογδανος διαλεξε το μελλον του, με ενα κυριο που μπορει να ειναι καθολα Πατριωτης, αλλα οπως και να εχει το ζητημα, ειναι 86 ετων.
    Αντε και σε ανωτερα κ. Μπογδανο.
    Η κ. Λατινοπουλου ομως εχει ψυχη και θα προχωρησει οπως κρινει η ιδια.
    Δεν πιστευω οτι χρειαζεται συμβουλες απο κανενα.

    1. ΚΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑΝΚΣ ΑΜΕΣΩΣ

  14. Ο ΚΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ…ΨΕΥΤΟ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@@@ΛΟΥ!

  15. Το ότι ακόμα επιζητούμε ΣΩΤΗΡΕΣ στην Ελλάδα με ξεπερνάει. Όποιος μα όποιος και να έρθει στην κυβέρνηση όταν θα έρθει η ΩΡΑ-ΕΝΤΟΛΗ θα κάνει αυτά που θα του πουν. Δείτε γύρω σας τι γίνεται . Δεν είμαστε στο 1980 ή 90 όπου ίσως να πέρναγε-πούλαγε κάτι τέτοιο και να γινόταν πιστευτό. Αλήθεια τα τύμπανα του πολέμου δεν τ’ ακούτε ή κάνετε ότι δεν ακούτε; Όταν η συμμαχία στην οποία και ανήκουμε δώσει την εντολή όποιος και αν είναι στο τιμόνι ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. Συμπέρασμα ΔΙΚΟ ΣΑΣ……………………..

  16. (ψευτο)πατριώτες/ισσες κλασικά. Εδώ ο Μπαρουφάκης τις άρπαξε και έσπευσε κάθε αριστερή πτέρυγα να τον υποστηρίξει. Και αν πουν κάτι κατά του ΚΚΕ πάλι σπεύδουν οι άλλες αριστερές πτέρυγες να στηρίξουν ΚΚΕ και αριστερά. Οι “πατριώτες” τρώγονται μεταξύ τους ποιός θα είναι αρχηγός και ως αποτέλεσμα ενώ στην αρχή ενώνονται σαν παρατάξεις μετά το διαλύουν και σπάνε σε 100 κομμάτια και γίνονται μονάδες. Για αυτό θα βλέπουμε μια ζωή Κούλη, Τσίπρα κτλ στην εξουσία.

  17. Ένα μπουρδέλο είσαστε!!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ.

  18. Και που θα πάει, Κασιδιάρη ή Βελόπουλο? Όπου και να πάει θα είναι καλή μεταγραφή, δεν έχω ακούσει δήλωσή της για την οποία να έχει γίνει χαμός και να μην ένιωθα ότι είχε δίκιο παρα΄τον πόλεμο που έτρωγε

  19. Ένα μπουρδέλο είσαστε!!!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

  20. Τι ειναι η Λατινοπουλου ρε παιδια ? Δεν βλεπω τηλεοραση,δεν ξερω απο αυτα,δηλαδη τι ηταν στη ζωη της ? (Η λεξη ειναι “Ευζωνος”, “ευζωνας” λενε οι αμορφωτοι)

  21. Μέχρι το βράδυ η Λατινοπουλου να ανακοινώσει την ένταξη της στους Έλληνες και θα γίνει γατογαμος.

  22. ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε Ηλία Κασιδιαρη να ξεβρωμισει ο τόπος

  23. Ψηφίζουμε Αφροδίτη Λατινοπούλου. Καθαρές θέσεις για την πατρίδα μας

  24. Στο Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ χωρανε ΟΛΟΙ οι Ελληνες Πατριωτες…
    Ας ενωσουμε τις δυναμεις μας…
    Μας ενωνει ο ποθος για λευτερια της Πατριδος.
    Οφείλουμε δώσουμε την δύναμη, με μεγαλο ποσοστο ,
    στο Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    για να απαλλαγουμε μια και καλή απο τούς κλέφτες και απατεώνες,
    τους εθνικους μειοδοτες και τους προδοτες της Μακεδονιας μας…….
    οι ανθέλληνες και οι λαθρολαγνοι ψευτοδεξιοι και αριστεροι
    ειναι ενωμένοι κατα του Ελληνισμου……

    1. Αλλο πατριωτης, αλλο φασίστας!

  25. Θα τη μαζεψει ο κυρ Ηλιας, οποιος μενει αδιοριστος στη ΚΝΟΥΔΟΥ τον μαζευει ο λιας.

  26. Η γριά κότα έχει το ζουμί τσογλανε Μπογδάνε !!!
    Μόνο για το σκουπιδότοπο των Λιοσίων κάνεις βλήμα… μόνο !!!

  27. ΑΥΤΟΙ….. ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ….

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ….. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ…… …….
    ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

  28. Υποσημείωση: Ο Μπογδάνος απόφοιτος της σχολής παραγωγής γενιτσάρων Μωραιτη, κατόπιν σπουδές Αγγλία, όπως ακριβώς ο Βαρουφάκης.

  29. Μπογδανος….καραλαγος της κουλομαγαρισμενης ΝΔ! Καλυτερα για να πανε τα ψηφαλακια στους…. βουλευτικα και…προ παντων δημοκρατικα “εξωντωμενους” Ελληνες!

  30. καλα τι περιμενατε απο το γιουσουφακι τησ κουλας …………………………………..

  31. Μωρή καραφλή λουλού πήγαινε στον Φελόπουλο να σου δίνει τζάμπα κηραλοιφές, καλά δεν ντρέπεσαι ρε φλώρε;
    Τόπο στα νιάτα του Πρόδρομου.

  32. Ήρθε η ώρα η κ. Λατινοπούλου να ενταχθεί στο σωστό κίνημα. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι ξεκάθαρα ο μόνος δρόμος πλέον!🇬🇷🇬🇷👊👊

  33. Αυτο το κοριτσακι,αρχιζω να το συμπαθω[εκτος του οτι ασχοληθηκε με το τενις]

    1. Κανεναν να μην εμπιστευτεις. Ολοι για τα μπαζα ειναι. Ο Κασιδιαρης δεν προκειται ποτε να υπαρξει στην Βουλη γιατι απλα του εχουν κλεισει την πορτα. Ειναι μονος του και δυσκολα θα επιβιωσει. Μακαρι να ειναι στην βουλη, πολλοι θα τον ψηφισουν, αλλα και πολλα θα μαγειρεψουν στις καλπες.

Comments are closed.