ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! Το Προωθουν Και Το Δειχνουν Συνεχως Στα Καναλια – Η πλήρης υποδούλωση του ανθρώπου!

Κοινοποίηση:
tsipaki-kobint


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Προς την δεύτερη τρελή και αδεσποτη ή όποιος είναι ας αλλάξει ψευδώνυμο γιατί το χρησιμοποιώ κοντά στον χρόνο και δεν είναι δικό μου αυτό το σχόλιο..

    Παρακαλώ να το δημοσιεύσεις….

  2. Στον πάτο σας βάλτε το χάραγμα μαζί με το κινητό σας ίσως τότε ικανοποιηθείτε

  3. Δεν το κάνουμε. Δεν γινόμαστε υπόδουλοι ενώ τα ξέρουμε όλα αυτά δεκαετίες ολόκληρες ότι θα έρθουν. Το μόνο που δεν ξέραμε ήταν με ποιό τρόπο θα έρθουν. Δεν το κάνουμε, έτσι απλά.

  4. Δεν ειναι δα και η πρωτη φορα! Προ αρκετων ετων, το προωθουσε η Νικολτσιου στον Alpha και μετεπειτα ο Σκαι! Πιο προσφατα μιλησαν απ’ εξω – απ’ εξω και αλλοι! Αλλα οταν κρούουμε τον κωδωνα του κινδυνου, ειμαστε γραφικοι και συνωμοσιολογοι!

  5. Το σκάφος του αντίχριστου πλησιάζει την Γη

  6. Βαλτε το και στο κ@λο σας καραγκιοζηδες! Ο πρωτος που θα το τολμησει, (ενα στρατο να φερουν) θα πεσει νεκρος! Να δω ποιος εχει μπαλακια να ερθει πρωτος!
    Eγω δεν φοβαμαι για τη ζωή μου και θα πεθάνω ελευθερος!! Αυτοι???

    1. Σιγα ρε τσακ Νόρις το παίζεις και άντρας φαπα απ την εφορία τρως,φαπα από το αφεντικό σου τρως,φαπα σπίτι από την κυρα σου τρως και εισαι σαν την κότα και τώρα το παίζεις επανάστασης, καραγκιοζακο;

  7. Να βάλουνε και ένα ταμπελάκι στο αυτί σαν τα γελάδια στο μαντρί, να τους ξεχωρίζουμε.

    1. Εγω θα προτεινα και ενα καυτο σιδερο στον κολο για σημάδι οπως καναν παλια οι γελαδαρηδες στο αμερικα για να μην τους κλέβουν τα γελαδια…..

  8. είναι θέμα μηνών να το φέρουν και εδώ το τσιπαρισμα άρχισαν ήδη να μιλάνε πολύ . τα γράφουν οι γραφές εδώ και αιώνες , οι άθεοι πρέπει να αρχίσουν να αναθεωρούν τουλάχιστον

  9. Ανθέλληνες και προδότες πρώην μακεδονομάχοι, κόκκινοι και γαλάζιοι συριζαίοι, που καταντήσατε πιο προδότες και από τους συριζαίους, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Η παντοδυναμία σας είναι προσωρινή και μπορείτε να δείτε το παράδειγμα του τουρκόφιλου γιωργάκη που είχε την ίδια υποστήριξη από τα τουρκοκάναλα. Όταν αποκαλυφθεί το παραμύθι για τον κοροιδοιό, αυτοί που τους καταστρέψατε, θα δείτε τι θα κάνουν!

Comments are closed.