Φώφη Γεννηματά: “Η κυβέρνηση να αποτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων στη χώρα μας”

Κοινοποίηση:
gennimata

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Φώφη Γεννηματά έκανε δήλωση ζητώντας από την κυβέρνηση να αποτρέψει την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της από την Τουρκία.

Αναλυτικά η δήλωση της προέδρου Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα έμπρακτη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της από την Τουρκία.

Η Κυβέρνηση έχει εθνικό χρέος να την αποτρέψει. Με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα ώστε να μην δημιουργηθούν τετελεσμένα σε βάρος της χώρας μας με την παραμονή του Oruc Reis στις Ελληνικές θαλάσσιες ζώνες.

Όπως έχουμε τονίσει η ξεκάθαρη και σταθερή Ελληνική στάση μπορεί να εξασφαλίσει τον πιο ενεργό ρόλο της ΕΕ και να μην επιτρέψει τη συνέχιση της αδράνειας του ΝΑΤΟ. Οι κυρώσεις έπρεπε να έχουν ήδη αποφασιστεί. Το ΝΑΤΟ να μην παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο, να σταματήσει την πολιτική των ίσων αποστάσεων. Δεν μπορεί να κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι  ένα κράτος μέλος υφίσταται προσβολή των κυριαρχικών του δικαιωμάτων από άλλο μέλος της συμμαχίας.

Όμως τούτη την ώρα που διακυβεύονται θεμελιώδη συμφέροντα και δικαιώματα της χώρας,  η Κυβέρνηση της ΝΔ, δείχνει να μην έχει ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική. Οι επιλογές της αναιρούν η μια την άλλη, η πολιτική της διακρίνεται από αστάθεια και αντιφάσεις.

Σε αυτά τα  κρίσιμα εθνικά θέματα απαιτείται εθνική γραμμή και αρραγές εσωτερικό μέτωπο που έπρεπε από καιρό να έχει διαμορφωθεί, όπως επίμονα έχουμε υποδείξει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η μιλάνε κι αυτοί που ξεπούλησαν Μακεδονία, ξεπούλησαν ΄Ιμια και πάει λέγοντας ... λέει:

    Ναι, μανταμίτσα, συμβούλεψε την κυβέρνηση, τί ακριβώς πρέπει να κάνει, για να αποτρέψει την δημιουργία τετελεσμένων εις βάρος της χώρας μας(!!!) …
    Εσύ και το κόμμα σου, άλλωστε, έχετε την εμπειρία των Ιμίων, που το 1996 τα γκριζάρατε, ΑΛΗΤΕΣ … κι ύστερα ευχαριστήσατε κι από πάνω τα αμερικανάκια που υποστήριξαν, όχι την πολιτική των ίσων αποστάσεων, αλλά την πολιτική της θεωρίας “πάρτα όλα μπάρμπα τούρκε” …
    Ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ, δεν πάτε ΟΛΟΙ (μηδενός εξαιρουμένου) στον διάολο, που τολμάτε να εμπαίζετε τον Λαό …
    Πάρε ένα πλεούμενο, μανδάμ και πήγαινε μέχρι τα ΄Ιμια … Μπορείς ;;; ΟΧΙ … Ε, με την ίδια τακτική την δική σας, δεν θα μπορούμε αύριο να πάμε στις περιοχές που γκριζάρουν σήμερα τα άλλα προδοταριά, σε αγαστή συνεργασία με ΝΑΤΟ, Γερμανούς, Αμερικανούς και του διαόλου την μάνα από τους εγχώριους εφιάλτες (Ροζάκηδες και λοιπούς) που φύγανε από εσάς και πήγανε στα άλα σκ@τά του συριζα και της ν.δ. – …
    ΟΛΟΙ σας, κυρά μου, ξεπουλήσατε και εξακολουθείτε να ξεπουλάτε, προκλητικά και ανερυθρίαστα, την Πατρίδα μας, την Ελλάδα μας …
    Αν νομίζετε ότι θα γλιτώσετε, ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ … ‘Ερχεται για σας, η Νέμεσις και η Τίσις …

    1. η κυρια Φωφη κατα δηλωση της οταν εφυγε απο υπερνομαρχης δεν ηξερε τιποτα απο αυτα που εκανε το ΠΑΣΟΚ
      Συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφης

  2. Πως να την αποτρέψει όταν γνωρίζει πως αφήνοντας ξεβράκωτους αυτούς που έπρεπε πρωτίστως να είναι βρακωμένοι μπορεί να φάει τέτοια σφαλιάρα που να χάσει το φως της μαζί με άλλα πράγματα. Γνωρίζουμε πολλούς που αν κρατάνε τα αχλούχλα τους αφήνουν αναπάντητο τέτοιο ξεφτιλίκι; Του τα κάνατε μάκια του σουλτάνου λεβεντόπαιδα, άντεστε τώρα να κλαφτείτε στην Εσπερία. Προφανώς έχετε καταλάβει τι σκέφτονται όταν σας βλέπουν. Εντάξει πλάκα κάνουμε ξέρουμε πώς όταν τα πάρετε από την Ομόνοια και κάτω δεν περνάει κουνούπι.

Comments are closed.