Φώφη Γεννηματά: Δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενέργεια υπουργού η κηδεία – Ημέρα εθνικού πένθους η Τετάρτη

Κοινοποίηση:
Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Εθνικό πένθος κηρύσσεται, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Στο μεταξύ, με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φωτεινής Γεννηματά.

Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, ως ελάχιστο φόρο τιμής «για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος διατελέσασα αναπληρώτρια Υπουργός, Υφυπουργός, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η σοσιαλίστρια με τα τριάντα ακίνητα από τον ιδρώτα της! Μάλιστα! Πόσο ακόμα θα μας πηδάνε και θα τους πληρώνουμε; Έλεος!

  2. Εδώ που φτάσαμε την Ελλάδα με τις επιλογές μας και με τη βοήθεια της Singular logic,θα λυπηθούμε δύο χιλιάρικα για να τιμήσουμε μια αξιοπρεπέστατη κυρία και μάνα τριών παιδιών;
    Καλή ανάπαυση κ.Φωφη.

  3. Οταν πεθαινει ο ανθρωπος λενε δεδικαιωται..και συμφονω ομως οχι ρε αλητες ολους τους πολιτικους δημοσια δαπανη..ελεος 25 χρονια υπουργος βουλευτης συν τα τυχερα..δηλαδη εν ζωη τα παιρναν χονδρα λαι με τα θανατον ξανα πληρωμα…εχουν οι παμφτωχοι χρηματα για να κανουν μια αξιοπρεπη κηδεια και δεν εχουν οι ρημαξαντες το κρατος …ελεος μπουρδελο…εξετιας τους χρεωκοπησε η χωρα και θα τους πληρωσομαι κιολας..αιδως αργειοι…

  4. Και ολο κλαινε τα πασοκακια στου γυαλου στου γυαλου τα βοτσαλακια…… εμ τη νομιζεται οτι ειστε αθανατοι??? κυφηνες του κοινοβουλειου χτυπα και την δικη σας πορτα καποτε η πραγματικη πανδοιμια οχι βεβαια στους αρηθμους που χτυπα τους απλους ανθρωπους εξω………. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ οχι ο ψευτοκορωνοιος που τοσο λανσαρεται κανοντας μας τις ζωες κολαση με τα μετρα σας

  5. ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΟΣΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ…………ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Η ΣΥΝΓΧΩΡΕΜΑΙΝΗ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΟΥΝΑΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΜΑΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕΤΑΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΜΝΟΙΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΞΕΙ …..Α ΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙ ΚΟΥΛΗ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΙΣ……………………ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ…..

Comments are closed.