Φόρεσε μπλούζα με το διαμελισμένο σώμα της κόρης της και πήγε στο δικαστήριο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Φορώντας μια μπλούζα στην οποία είχε τυπώσει φωτογραφίες με την διαμελισμένη σορό της κόρης της, εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα μιας 18χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε, στην Ιταλία.

Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου εκδικαζόταν η έφεση που άσκησε ο δολοφόνος του παιδιού της, με την μπλούζα που προκάλεσε σοκ σε όσους την είδαν.

«Είδες τι της έκαναν; Αυτός ο άντρας, που τη βίασε και τη βασάνισε, θα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή» ξέσπασε η Alessandra Verni για τον Νιγηριανό έμπορο ναρκωτικών που βίασε και σκότωσε το παιδί της κατά την διάρκεια της δίκης.

Το 2018 ο Innocent Oseghale αφού κακοποίησε σεξουαλικά την 18χρονη Pamela Mastropietro, στη συνέχεια τη σκότωσε, διαμέλισε το σώμα της και έβαλε τα μέλη της μέσα σε δύο βαλίτσες.

Σε βάρος του Νιγηριανού ασκήθηκαν κατηγορίες για  δολοφονία, σεξουαλική επίθεση, απόκρυψη και καταστροφή πτώματος. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ισόβια, ωστόσο ο ίδιος άσκησε έφεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. XAXAXA…ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΜΙΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΑ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ…ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

    1. ναι τρελοφασιστα μου, γιατι οι λευκοι δε κανουν ποτε τετοια, χα χα χα και να θυμασαι οτι εσυ εισαι πιο κατω απο τους μαυρους. Πεταμενος και ανυποληπτος στον υπονομο της κοινωνιας

Comments are closed.