«Φόρα την μάσκα τώρα π….τσαβούρα, βρωμιάρα» – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου σε γυναίκα (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει οδηγό λεωφορείου να βρίζει επιβάτιδα.

Μάλιστα έγινε καταγγελία για την απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού του λεωφορείου της γραμμής Α8 στο Μαρούσι, το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου.
Ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να της είπε: «Φόρα τη μάσκα τώρα π….τσαβούρα, βρωμιάρα». Όπως ακούγεται στο βίντεο άλλη γυναίκα που έσπευσε να την υπερασπιστεί του λέει «πατσαβούρα να πεις την γυναίκα σου» κι εκείνος της λέει «το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα και συμβουλές στον άντρα σου».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Καλά τους τα είπε ο οδηγός. Στο Πακιστάν και στην Ινδία τους πλακώνουν και στο ξύλο και δε λένε κουβέντα. Πρέπει να προσαρμοστούμε και εμείς μιας και γίναμε Πακιστάν. Ξύλοοοοοοοοοο σε όσους δεν φορούν μάσκα.

  2. Mισθος νεοδιοριστου οδηγου, χωρις προυπηρεσια 1220 ευρω.

  3. Ο αντιρατσιστικος νομος που ειναι? Αυτεπαγγελτα πρεπει να ασκηθει διωξη εφοσον πηρε δημοσιοτητα το θεμα. Ενα αρσενικο δεν υπηρχε να τον βαλει στη θεση του? Απολυση αμεσα!!!

  4. Μπράβο ρε ΜΑΓΚΑ και λίγα είπες στις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ!!!Άντε ρε χοντροκώλ@ να πλύνεις κανένα πιάτο η να βρείς καμία δουλειά.Που πληρώνουμε όλοι εμείς που δουλέυουμε φόρους για να παίρνεις εσύ επιδόματα και να κόβεις όλη μέρα βόλτες.

    1. Εάν προσπαθήσεις σκληρά,θα τα χάσεις τα περιττά σου κιλά,φίλε..πειθαρχία χρειάζεται!!

  5. Άμα κανένας λάθρο χουφτώσει καμμία γυναίκα, βουτήξει πορτοφόλι ή βρεθεί κανένας τρελός να κάνει τα δικά του και πας στον οδηγό να διαμαρτυρηθείς για να φωνάξει αστυνομία, αυτός θα κάνει το μαλάκα. Το έχω δει πολλές φορές γιατί κυκλοφορώ με συγκοινωνίες. Ο μισθός να πέσει κι ας ξεντεριάζονται πίσω. Ο λεωφοριατζής αυτός θα είναι προφανώς κουλογλύφτης κι είπε να κάνει προπαγάνδα υπέρ του γουρλού αδερφογιού της Ντόρας.

  6. σας το λεω απο τωρα γιατι δε σκαμπαζετε γρι…το εμβολιο που θα ερθει, δεν θα χρειαστει να το επιβαλλει καν υποχρεωτικα η κυβερνηση… ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ Η ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ,,,Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ …ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ,

  7. Δε θα τον υπερασπιστώ αλλά όλοι μας είμαστε αρπαγμένοι μ’ αυτά που μας επιβάλει η κουλοκυβέρνηση.Αν γίνει έλεγχος το πρόστιμο το τρώει κι αυτός.Είναι όλων μας τα νεύρα τεντωμένα και ο οδηγός έχει δίκιο και η επιβάτης που αντιδρά αλλά δε βρίσκει το δίκιο της.

  8. Eleni……..έπλυνες τα πιατα η ακόμα στο νεροχύτη είναι ; 😉 έχεις και εσυ αποψη για τους επαγγελματίες οδηγούς, ενας οδηγος στο7ωρο του έχει να αντιμετωπίσει ολες τις φαρες και τις τρέλες 1000 ατόμων

    1. Ποιο 7ωρο ρε μούλε; Κοπρίτες του δημοσίου είναι που παρατάνε δρομολόγια για να φραπεδιάζουν βόθρε.

    2. Εσύ τα έπλυνες ή έχει γίνει μαύρο το νερό από το στοίβαγμα….Pitboul;;

  9. Συριζαία η μαντάμ, βαλτή από κουμουνδούρου για να διχάσει.

  10. Πρωτη φορα ακουτε επαγγελματια οδηγο στην Ελλαδα να βγαζει τετοια γλωσσα? Ειλικρινα τι σας κανει εντυπωση…..? Ξερουμε η πλειοψηφια τι κουμασια ειναι.

  11. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΥΣΤ

Comments are closed.