Φόβοι για βεντέτα στην Κρήτη μετά τη δολοφονία του 22χρονου

Κοινοποίηση:
ΚΡΗΤΗ

Έπεσε εχθές η αυλαία της τραγωδίας στον Μυλοπόταμο στην Κρήτη, με την κηδεία του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη πατέρα ενός νεογέννητου.

Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον άτυχο νέο που δολοφονήθηκε από τα πυρά του συγχωριανού του, στην τελευταία του κατοικία.

Ο φόβος για βεντέτα έχει θέσει σε ετοιμότητα τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή από την πρώτη στιγμή που διαπράχθηκε το έγκλημα, ώστε να προλάβουν τα «ζεστά αίματα» που βράζουν για εκδίκηση.

Την Παρασκευή απολογείται ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας, ο οποίος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως: «Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι πού έριξα».

Ο 44χρονος ο οποίος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αναμένεται, μετά την προθεσμία που πήρε να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, φέρεται να περιέγραψε όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, στον μικρό οικισμό του Μυλοπόταμου και τα τρία διαφορετικά επεισόδια που είχαν κατάληξη το έγκλημα.

Μεταξύ άλλων, φέρεται να δήλωσε «συγκλονισμένος γιατί μια ανθρώπινη ζωή έφυγε» και ανέφερε πως «είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε σε εμένα».

Είπε ότι την Κυριακή βρέθηκε στο Αργουλιό για το μνημόσυνο του πατέρα του μαζί με την σύζυγο και τα δυο παιδιά τους και ότι αυτός έμεινε για να τακτοποιήσει τις δουλειές που είχε σχετικά με τα πρόβατά του, όπως έκανε καθημερινά.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, στην προανακριτική απολογία του περιγράφει με λεπτομέρειες αρχικά τις δύο πρώτες συναντήσεις που είχε εκείνο το απόγευμα με τον 22χρονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. και ο μακαρίτης δεν ηταν και το καλύτερο παιδί , η θεία δίκη λειτούργησε σωστά

Comments are closed.