Φωτιά και λάβρα ο Σεφερλής! Τι είπε για τους ομοφυλόφιλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
SEFERLIS0602

Απάντηση σε όλα τα αρνητικά σχόλια δίνει, έξω από τα δόντια, ο ηθοποιός.

“Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει, δεν έχω χλευάσει κανέναν…”
Μια συνέντευξη – απάντηση σε όσους κατά καιρούς τον σχολιάζουν αρνητικά παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή το πλήθος μη θετικών κριτικών που δέχθηκε η πρώτη του κινηματογραφική ταινία, “Χαλβάη 5 – 0”. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον δημοσιογράφο Ηλία Φραγκούλη, ο δημοφιλής κωμικός τόνισε πως ουδέποτε έχει γίνει μισητός σε μερίδα του κοινού παρά την προσπάθεια ορισμένων να παρουσιάσουν αυτό ακριβώς!

“Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει, δεν έχω χλευάσει κανέναν. Αυτό το ομοφοβικός, που μου λένε, δεν ξέρω από που έχει προκύψει” σημείωσε εμφανώς ενοχλημένος ο Μάρκος Σεφερλής. “Μόνο εγώ σατιρίζω τους ομοφυλόφιλους στις παραστάσεις μου; Δηλαδή σε όλο το ελληνικό θέατρο, σινεμά, τηλεόραση μόνο ο Σεφερλής κάνει έναν τέτοιο χαρακτήρα; Και πάλι εγώ τον κάνω τόσο χαριτωμένο που τον αγαπάνε όλοι και τα μικρά παιδιά. Δεν τον κοροϊδεύω, δεν τον χλευάζω. Απλά είναι ένας τύπος που, εντάξει, υπάρχει στη ζωή μας όπως υπάρχει και χασάπης, ο ταξιτζής, ο βλάχος. Δηλαδή ο Χατζηχρήστος που έκανε τον βλάχο τόσα χρόνια ήταν βλαχοφοβικός; Κορόιδευε τους βλάχους; Εκεί τρελαίνομαι εγώ! Κάνω έναν τύπο που ξαναλέω πως δεν τον κάνω μόνο εγώ αλλά όλοι τον κάνουν”.

Στην ερώτηση, μάλιστα, του δημοσιογράφου γιατί εκτιμά πως έχει γίνει τόσο μισητός σε μια μερίδα ανθρώπων, ο Μάρκος Σεφελρής ξεσπάθωσε και δήλωσε: “Όχι, δεν έχω γίνει! Θέλουν να με κάνουν μισητό γιατί εμένα έρχονται και με βλέπουν πολλοί ομοφυλόφιλοι. Με γουστάρουν, με αγαπάνε και γελάνε με αυτά που κάνω. Όταν βλέπουμε την Ρένα Βλαχοπούλου να λέει, “Σούζι τρως” και όλα τα υπόλοιπα δηλαδή, εγώ το ανακάλυψα αυτό; Είναι αστεία… Όλες οι ελληνικές ταινίες, από τους τίτλους κιόλας, “ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”… Τι είναι αυτό; Χλευασμός για τον κοντό; Bullying; Ο Νίκος Ρίζος πως έκανε καριέρα; Ο Κώστας Χατζηχρήστος πως έκανε; Με τον βλάχο έκανε! Πάει να πει δηλαδή πως πρέπει να βγουν οι βλάχοι και να πουν; Και πάω στο πιο σύγχρονα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε την Ζέτα Μακρυπούλια που μίλαγε με λι και νι που το ‘χω κάνει και γω. Δεν βγήκε κανείς να πει πως κοροϊδεύει τους επαρχιώτες που μιλάνε με λι και νι”!

“Θέλω να πω πως είναι τύποι που πάντα τους κάνουμε όλοι και πάντα γελάει ο κόσμος χωρίς κανείς να παρεξηγείται. Γιατί ο Σεφερλής; Γιατί προφανώς ο Σεφερλής απευθύνεται σε πολύ περισσότερο κόσμο! Όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε για μένα, συνάδελφοι από τον χώρο, στο ξαφνικό και στο άσχετο ακόμα χωρίς να τους ρωτήσουν ποιοι είναι; Άνθρωποι που δεν είναι τώρα στο προσκήνιο και θα ήθελαν να είναι ή άνθρωποι που είναι στο προσκήνιο και δεν κάνουν εισιτήρια. Δεν έχω δει τον Πέτρο Φιλιππίδη να βγει να πει κακιά κουβέντα για μένα που σκίζει σε κάθε του παράσταση, δεν έχω δει τον Νίκο Μουτσινά που κάνει θέατρο και σκίζει με ουρές να βγει να πει για μένα” πρόσθεσε, επίσης, ο λαοφιλής καλλιτέχνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις του, θα έχουν διαπιστώσει ότι στα φινάλε, λέει μεγάλες αλήθειες!! τσούζει μάλλον.τεσπα,σε όποιον δεν γουστάρει, να μην τον παρακολουθεί.δεν τον υποχρεώνει κανείς

  2. «Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει, δεν έχω χλευάσει κανέναν…», αυτό κάνει συνέχεια συνέχεια συνέχεια, ο εικονιζόμενος (με την αλωπεκίαση). Το συγχωρεμένο ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη τον χλεύαζε, ξευτέλισε, κορόιδευε και του ζήτησε προσωπικά ο ίδιος του και δημόσια συγνώμη, το ξέχασε ο εικονιζόμενος; Κανείς δήθεν δημοσιογράφος δεν το ρώτησε συγκεκριμένα και δεν του θύμισε ποιους και πότε κορόιδευε και χλεύαζε μειώνοντας τους σαν ανθρώπους. Γιατί άραγε; Ας μην τον διαφημίσουμε και άλλο γράφοντας το όνομα του. Δεν είναι ηθοποιός. Όμοιοι τους όπως η “Χρυσούλα” που έχει πει δημόσια ότι ο εν λόγω είναι ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός, και κατόπιν τον επισκέφτηκε στη τηλεοπτική εκπομπή του και είπε “χαίρομαι που σε γνωρίζω”, ας αναλογιστεί ο καθένας ότι ατάλαντοι και γελίοι υπήρχαν, βολευόντουσαν, ζούσαν από άλλα κορόιδα πάντα.
    ,
    Το ότι κάποιος λέει αστεία, κάνει πνεύμα, είναι αστείος, διασκεδαστικός, και λέει ανέκδοτα, αυτό δεν τον κάνει ηθοποιό. Όποιος είναι ηθοποιός φαίνεται, και όποιος αγαπά την δραματική τέχνη επίσης αποδεικνύεται πολύ εύκολα άμα του ζητηθεί, άμα ο οποιοδήποτε θελήσει να το διαπιστώσει. Η μανιέρα και η επανάληψη ενός μοτίβου για πάντα με τα ίδια, με τις ίδιες αντιγραφές πάντα, σε καθιστά μίμο, όχι όμως ηθοποιό.
    Άμα είναι ηθοποιός ας πάει στη συνοικία της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ, Broadway να κάνει ακρόαση στα εκεί θέατρα να δούμε ποιοι θα το δεχτούν σαν ηθοποιό και ποιοι θα του δώσουν μισθό. Τις νομίζεται θα συμβεί; τον έχετε δει να δοκιμάσει αυτή τη επιλογή; πότε ; δεν θα ρωτήσει κανείς γατί δεν πήγε σε κάποια ακρόαση εκεί να δοκιμάσει; φοβάται; δεν έχει λεφτά για εισιτήριο; υπάρχουν και ρόλοι για ακρόαση που δεν απαιτούν να μιλάς αλλά να είσαι μουγκός άμα δικαιολογηθεί ότι δεν μπορεί να μιλήσει άπταιστα Αγγλικά.

  3. Βλέπω βγήκαν όλες οι ηλίθιες ανεραστες βλαχες από κάτω να υποστηρίξουν τον εθνικό μας σαχλαμάρα, τωρα και χανουμακι του Ατζουν…
    εμετικό χιούμορ, cringey μέχρι το αυτιά…

  4. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια….. Πολλοί θα ήθελαν να του μοιάζουν, όμως αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί γιατί είναι μοναδικός. Προχώρα Μάρκο, είμαστε μαζί σου.

  5. Οι ομοφυλόφιλοι…. Από μόνοι τους είναι σατυρα…

  6. Μακάρι να του μοιάζανε λίγο στο δαχτυλάκι του όσοι τον λοιδορούν! ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΑΑΑΑΑΑ

  7. ΜΑΡΚΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΣΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ…. ΕΛΛΗΝΑΣ…. ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΡΚΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
    ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ….
    Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ….ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ.

  8. Αλλα τους ενοχλουν στον Σεφερλη τ οτι μιλαει για ελλαδα κ μακεδονια γι αυτο τν πολεμουν.

  9. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΤΛ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

  10. Ο μοναδικος κωμικος στη Ελλαδα κ ο καλυτερος εργοδοτης απ οτι εμαθα.

Comments are closed.